Dodaj do ulubionych

watek powitalny dla Londynianek

• mulinka Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 22:17
      ja tez sie juz na nie doczekac nie moge
      smile
      (a prasowanie na mnie!)

Bibi - odpisalam
      smile
      buziak!
    • bietka1 Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 22:18
      Bibi, one na pewno jeszcze imprezuja i tak szybko nie skoncza smile
      • bibi1 Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 22:21
        musza sie niezle bawic skoro tak dlugo.
        Cholewcia,czemu ja nie poprosilam Asie o ten helikopter partyjny?!
        Teraz bym tam byla!
        • bietka1 Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 22:23
          Bibi, to Ty z trzonem partii masz takie uklady i nie korzystasz?
          Takiej imprezy niepodarowalabym sobie smile
          • bibi1 Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 22:30
            bo mnie te moje chlopaki dzisiaj przytrzymaly,ze
            o calym swiecie zapomnialam.

Ale Asi tez nie widac,moze ona sama tym helikopterem tam do nich...
            • asia.sthm Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 22:43
              No jak to, was bym zostawila ??? Helikopterem sama na rozrywke ??
              Helikopter dzis ma service. Trzeba bylo wczesniej zamowic wink)
              A teraz nie marudzic i czekac az tamte sie wyszaleja i porzadny raport zdadza.
              Na dywanik je trzeba od razu wezwac.
              • bibi1 Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 22:49
                czy one tak zapily,ze do domu trafic nie moga?
                • cobaea Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 22:50
                  U nich dopiero 21.50
                  maja czassmile
                  • bibi1 Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 23:02
                    no,zapomnialam
                    • bibi1 Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 23:17
                      no i musze opuscic komitet powitalny,
                      bo jak zaraz sie nie poloze,to zasne na klawiaturze
                      • tamsin Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 23:27
                        no ja sie zglaszam do komitetu powitalnego, ale niedlugo musze wyjsc!
                        Londynianki piszta i pokazujta te zjecia smile)
                        • mulinka Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 23:40
                          hej Kobiety!
                          gdzie jestescie?????

:-0
                          • tamsin Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 23:43
                            Mulinka, ja sama musze te fabryke sprawdzic, bo moze cos mi sie pokickalo w
                            glowie, i zapamietalam tylko "boro" a czy to west czy north czy inne, to nie
                            wiem wink) A jak daleko jest od ciebie do Worcester?
                            • tamsin Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 23:44
                              o cholercia, to mialo isc poczta a nie na powitaniu Londynianek sad(
                              • mulinka Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 23:55
                                zgadza sie
                                wlasnie spytalam
                                nasz blat byl kupiony kolo Worcester
                                a Worcester ode mnie to 10 min.
                                smile)
                                • mulinka Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 23:57
                                  moje Kochanie mowi,
                                  ze jesli Ci zalezy, to pogrzebie w papierach i poszuka, gdzie to dokladnie bylo
                                  • mulinka Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 00:01
                                    no i masz w zadnym wypadku nie isc do marlboro, na "20", bo to doopki i
                                    absolutnie ich nie polecamy smile)
                                    jakies cos do lazienki robili przez miesiac i..podobno tez zle!

o qrcze, jak ja Bogu dziekuje, ze juz po remoncie!
                                    ide na fajeczke
                                    ;-0
                                    • greentea2 Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 00:42
                                      Jestesmy spowrotem!
                                      Ale super spotkanie. Dawno sie tak nie smialam. Co za dziewczyny!

Ulka swietna towarzyszka, poznalysmy tez syna. Dzentelmen z klasa.

Bardzo milo bylo was spotkac. Juz czekam na nastepne!
                                      • mulinka Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 00:48
                                        witamy! witamy!

ja tu warte trzymam
                                        smile)

i chcemy zdjecia i dokladne sprawozdanie
                                        wink)))
                                        • greentea2 Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 00:50
                                          Trzeba na Asice poczekac. Pewnie juz dojechala i cos nam wklei.
                                          • mulinka Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 00:51
                                            hura! hura! hura!
                                      • tamsin Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 00:49
                                        Greentea sorry za zasmiecenie watku, ale nudzilam sie jak na was czekalam smile)
                                        Ale malo wiadomosici z tego spotkania!!! chcemy wiecej!!!!!!!
                                    • tamsin Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 00:48
                                      no to nie bede szla tam smile) jest tego wszystkiego tyle do wyboru, ja tylko sie
                                      martwie o odcien, bo dali nam probki takie male, ze nie umiem sobie tego
                                      wyobrazic, ehh, zycie jest skomplikowane kiedy sie remont przeprowadza. A to ty
                                      masz b. blisko do Worcester, tam podobno sa sklepy polskie?
                                      • mulinka Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 00:50
                                        przeciez ja do Worcester do polskiego sklepu po te zurki i boczki jezdze
                                        jak chcesz, to pojedziemy
                                        w srode na ogol maja swierze wedliny
                                        a wedliny naprawde dobre, lepsze niz teraz w Polsce
                                        no....i duzo lepsze niz z naszych sklepow
                                        wink
                                        • tamsin Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 00:53
                                          Nie mialabym nic przeciwko smile)) ja jezdze do bostonu do polskiego sklepu, ale
                                          nie trafiam czesto na nic ciekawego sad sroda moglaby byc, sprawdze tylko czy
                                          ok, ale kalendarz mam w pracy to wysle ci email moze jutro?
                                          • mulinka Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 00:56
                                            ok.
                                            sklep w Bostonie...moze ladniejszy (raz bylam)
                                            ale jedzonko zdecydowanie lepsze w Worcester
                                            zreszta tam sa chyba 3 sklepy
                                            kupisz dobra polska (tj.wg polskiej receptury) wedline, ogorki, kapuste, halve,
                                            sezamki, torcik wedlowski, ptasie mleczko...
                                            jeszcze wyliczac?
                                            moze nie, bo mnie Dziewczyny znienawidza
                                            wink)
                                            • bietka1 Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 11:28
                                              Mulinko, i to wszystko z importu tj. z Polski,czy rodzuima produkcja tj. polonijna?
                                              smile)
                                              • mulinka Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 14:33
                                                sami robia wedliny (b.dobre), ale maja i importowane
                                                no a reszta, to prosto z Polski
    • asica74 Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 01:54
      witam partyjne kolezanki!

Wlasnie wrocilam! To zanczy wrocilam juz wczesniej, ale najpierw zrobilam
      zdjecia, a teraz juz pisze do swiata!

Wiecie? Ja nie wiem,jak sie to dzieje, ale partia jak do tej pory w ogole
      niezawodzi! Co jedna babka to fajniejsza! I tak jakbysmy sie znaly od lat!

Powitalysmy Ulkee na stacji machajac kolektywnie godzikami. Towarzysz Ulaa w
      towaszystwie tajniaka M, przywitala nas szerokim usmiechem i ... tak sie
      zaczelo! Gadania bylo co niemiara i smiechu cala kupa (nie myslic z KUPA).
      Potem poszlysmy na pizze, gdzie obslugiwal nas kelner rodem z rodzinnego kraju
      i skrycie sie z nas podsiewywal (nic dziwnego, gdy mu kaza ustawiac lampy, czy
      inne cuda). W ruch poszla woda, pizze, tudziez inne kaloryczne przystawki, co
      wywolalo aprobate i entuzjazm szczuplejszej czesci kolektywu, domagajacej sie
      przytycia!
      Ja w pewnym momencie zupelnie ogluchlam i sprawialam wrazenie... mopsika?
      Mopsiki byly wszechobecne, ale poruszaly sie z predkoscia ich kuzynow
      turbojezy, wiec widzialysmy tylko jednego!

Partyjne towarzyslki laczcie sie! to nie boli!

a teraz ide juz spac. I bede spac snem zasluzonych!

Ahoj!

• mulinka Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 01:57
        spij Asiczku,
        odpoczywaj
        pieknie nam wszystko pokazalas
        buziak!
        • tamsin Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 02:01
          no wlasnie wrocilam z ogladanie kolektywu partyjnego, moherowych beretow na
          szczecie brak!!!! Frakcja londynska jest bardzo piekna i prezna smile)) Stol
          widzialam bardzo suto zastawiony, towarzyszki usmiechniete, no i chyba sie
          nagadaly bo my tu wyczekiwalysmy do pozna nocy (londyskiej).

p.s Asica widzialam cie z
          papierosem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
          • asica74 Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 02:03
            tak tak, mialam takiego papieroska... smile

zamiast beretow byly goxzdziki!
          • izabelski Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 02:07
            a tak byla frakcja papierosowa i bezfajkowa
            glosu mi zabraklo bynajmniej nie od palenia smile
            oby wiecej czasu,zeby sie spotykac i gadac, gadac, gadac smile
            • asica74 Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 02:08
              a ty JUZ czy DOPIERO w domu?
            • mulinka Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 02:09
              ale Wam fajnie
              ja tez chce do Londynu!
              • wiwi1 Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 11:28
                Moje pierwsze, prawdziwe, partyjne spotkanie i wciaz jestem pod wrazeniem!!!!!
                Poznalam fantastyczne dziewczyny, bardzo milo spedzilam czas, dawno sie tak nie
                smialam, bylo fantastycznie!!!!!! Byly gozdziki i zdjecia (czy ja moge te
                zdjecia opgladac, a jesli tak to jak? bom zielona w tym temacie)super z Was babeczki
                Pozdrawiam cieplutkosmile)))
                • asia.sthm Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 11:52
                  Wiwi ,ty chyba zajrzyj do skrzynki. Cos mi sie wydaje,ze sprawa uczestniczek
                  spotkania trzeciego stopnia ruszyla szybszym torem.
                  smile)))))

Londynianki nam sie udaly!
      • st0krotka Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 14:09
        melduje sie stokrotka na stanowisku!

podpisuje sie pod Asica, bo tak ladnie opisala spotkanie, ze nic dodac, nic
        ujac. super bylo i naprawde, dziewczyny sa wspaniale!

na odchodnym kazda dostala po gozdziku i teraz sie susza...

do kolejnego spotkania!
        • wiwi1 Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 15:52
          buuuuu..... a ja gozdzika nie dostalam, za wczesnie wyszlam chyba, chlip...
    • ulkaa Re: watek powitalny dla Londynianek 28.01.05, 22:44
      Pozwole sobie podciagnac watek, zeby przywitac sie z wami, moje kochane
      i powiedziec , jak strasznie sie stesknilaaaaaaam za Wami!!!!!!!!!
      Chyba nie bede w stanie przeleciec dzisiaj wszystkich watkow, ale cos niecos
      dowiedzialam sie od kolektywu londynskiego. Wiem, ze mijaczek ma dzidziulkę
      i bardzo sie cieszesmile)) Jutro jej pogratuluje - jak sie wyspi !
      Spotkanie bylo cudowne, asica i greentea powitaly mnie na stacji metra machajac
      bukietem czerwonych gozdzikow - to bylo niesamowite!
      Tylko kwiaty trzymaly za elegancko - nie po partyjnemu - pamietam , ze kiedys
      wreczano je czlonkom partii lodygami do gory wink))
      Ale rozumiem i wybaczam - nie pamietaja chyba pochodow pierwszomajowych to
      i skad mialy wiedziec ???
      Dziewczyny - wspaniałe - od razu znalazlysmy wspolny jezyk a moj syn nam
      asystowal i adorowal(mam nadzieje, ze dziewczyny tez tak myslą smile))
      Do dzisiaj mam chrypke od gadania , ale mi nie zal.
      Musztardowke dowiozlam calowink!
      Asica, greentea, stokrotka i dziewczyny z forum trzydziestek - bylo mi bardzo
      milo i wielkie dziekismile)))
      Mulinko, powiedzialam czlonkiniom na spotkaniu o twoim cudnym slubnym zdjeciu
      i bardzo sie ciesze , ze je wreszcie umiescilas w albumie.
      Az sie oko cieszy!
      Asia , wracalam nad Szwecja - machalam - nie widzialas ?
      Wypatrwalam warkocza, ale nic czarnego na tym sniegu nie zauwazylam wink
      • asia.sthm Re: watek powitalny dla Londynianek 28.01.05, 22:58
        Widzialam i odmachalam, warkocz pod kurtka a czapka na oczy, to mnie nie
        poznalas smile)))
        Fajnie, ze juz jestes !!!
        Buzka
        • ulkaa Svarowski a mopsikowatosc 28.01.05, 23:14
          Gapa ze mnie,że nie pomyslalam o czapce wink

Wrocilam troche pokiereszowana , musze sie przyznac, z wielkim guzem na glowie!
          Odurzona wrazeniami z Nationale Gallery , pijana obrazami impresjonistow i nie
          tylko poszlam na zakupy. Tak sobie szlam i szlam, ogladalam wystawy, raptem
          patrze - Svarowski. Wystawa z daleka sie swiecila, pomyslalam, ze zobacze, co
          to za cudo , tak ostatnio rozreklamowane! No i wlazlam w szybe !!! Z wielkim
          hukiem ! Az mnie odrzucilo, a syn prawie usiadl na chodniku ze smiechu.
          Najgorsze, ze po drugiej stronie szyby facet tez prawie usiadl ze smiechu smile))
          Tlumacze sobie, ze ta szyba byla taka przezroczysta a poza tym wlazlam miedzy
          dwa slupki, wiec to wygladalo jak wejscie. Wszystko na nic i tak wciaz mi sie
          chce smiac. No coz, z kazdego mopsik predzej czy pozniej wychodzismile))
          • asica74 Re: Svarowski a mopsikowatosc 28.01.05, 23:55
            ha ha ha ha! piekne! a moze szyba tez byla z krysztalu?... a kupilas cosik?

Ula, milo ze ci milo, ciesze sie ze cie widzialam, ciesze sie ze dolecialas
            szczesliwie i bez problemu.

Witam na lonie partii z powrotem!

ps. juz wyjadlam pol sloika muszardy! Pyszna!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka