mulinka Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 22:17 ja tez sie juz na nie doczekac nie moge (a prasowanie na mnie!) Bibi - odpisalam buziak! Odpowiedz Link
bietka1 Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 22:18 Bibi, one na pewno jeszcze imprezuja i tak szybko nie skoncza Odpowiedz Link
bibi1 Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 22:21 musza sie niezle bawic skoro tak dlugo. Cholewcia,czemu ja nie poprosilam Asie o ten helikopter partyjny?! Teraz bym tam byla! Odpowiedz Link
bietka1 Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 22:23 Bibi, to Ty z trzonem partii masz takie uklady i nie korzystasz? Takiej imprezy niepodarowalabym sobie Odpowiedz Link
bibi1 Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 22:30 bo mnie te moje chlopaki dzisiaj przytrzymaly,ze o calym swiecie zapomnialam. Ale Asi tez nie widac,moze ona sama tym helikopterem tam do nich... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 22:43 No jak to, was bym zostawila ??? Helikopterem sama na rozrywke ?? Helikopter dzis ma service. Trzeba bylo wczesniej zamowic ) A teraz nie marudzic i czekac az tamte sie wyszaleja i porzadny raport zdadza. Na dywanik je trzeba od razu wezwac. Odpowiedz Link
bibi1 Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 22:49 czy one tak zapily,ze do domu trafic nie moga? Odpowiedz Link
cobaea Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 22:50 U nich dopiero 21.50 maja czas Odpowiedz Link
bibi1 Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 23:17 no i musze opuscic komitet powitalny, bo jak zaraz sie nie poloze,to zasne na klawiaturze Odpowiedz Link
tamsin Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 23:27 no ja sie zglaszam do komitetu powitalnego, ale niedlugo musze wyjsc! Londynianki piszta i pokazujta te zjecia ) Odpowiedz Link
mulinka Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 23:40 hej Kobiety! gdzie jestescie????? :-0 Odpowiedz Link
tamsin Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 23:43 Mulinka, ja sama musze te fabryke sprawdzic, bo moze cos mi sie pokickalo w glowie, i zapamietalam tylko "boro" a czy to west czy north czy inne, to nie wiem ) A jak daleko jest od ciebie do Worcester? Odpowiedz Link
tamsin Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 23:44 o cholercia, to mialo isc poczta a nie na powitaniu Londynianek ( Odpowiedz Link
mulinka Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 23:55 zgadza sie wlasnie spytalam nasz blat byl kupiony kolo Worcester a Worcester ode mnie to 10 min. ) Odpowiedz Link
mulinka Re: watek powitalny dla Londynianek 25.01.05, 23:57 moje Kochanie mowi, ze jesli Ci zalezy, to pogrzebie w papierach i poszuka, gdzie to dokladnie bylo Odpowiedz Link
mulinka Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 00:01 no i masz w zadnym wypadku nie isc do marlboro, na "20", bo to doopki i absolutnie ich nie polecamy ) jakies cos do lazienki robili przez miesiac i..podobno tez zle! o qrcze, jak ja Bogu dziekuje, ze juz po remoncie! ide na fajeczke ;-0 Odpowiedz Link
greentea2 Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 00:42 Jestesmy spowrotem! Ale super spotkanie. Dawno sie tak nie smialam. Co za dziewczyny! Ulka swietna towarzyszka, poznalysmy tez syna. Dzentelmen z klasa. Bardzo milo bylo was spotkac. Juz czekam na nastepne! Odpowiedz Link
mulinka Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 00:48 witamy! witamy! ja tu warte trzymam ) i chcemy zdjecia i dokladne sprawozdanie ))) Odpowiedz Link
greentea2 Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 00:50 Trzeba na Asice poczekac. Pewnie juz dojechala i cos nam wklei. Odpowiedz Link
tamsin Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 00:49 Greentea sorry za zasmiecenie watku, ale nudzilam sie jak na was czekalam ) Ale malo wiadomosici z tego spotkania!!! chcemy wiecej!!!!!!! Odpowiedz Link
tamsin Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 00:48 no to nie bede szla tam ) jest tego wszystkiego tyle do wyboru, ja tylko sie martwie o odcien, bo dali nam probki takie male, ze nie umiem sobie tego wyobrazic, ehh, zycie jest skomplikowane kiedy sie remont przeprowadza. A to ty masz b. blisko do Worcester, tam podobno sa sklepy polskie? Odpowiedz Link
mulinka Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 00:50 przeciez ja do Worcester do polskiego sklepu po te zurki i boczki jezdze jak chcesz, to pojedziemy w srode na ogol maja swierze wedliny a wedliny naprawde dobre, lepsze niz teraz w Polsce no....i duzo lepsze niz z naszych sklepow Odpowiedz Link
tamsin Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 00:53 Nie mialabym nic przeciwko )) ja jezdze do bostonu do polskiego sklepu, ale nie trafiam czesto na nic ciekawego sroda moglaby byc, sprawdze tylko czy ok, ale kalendarz mam w pracy to wysle ci email moze jutro? Odpowiedz Link
mulinka Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 00:56 ok. sklep w Bostonie...moze ladniejszy (raz bylam) ale jedzonko zdecydowanie lepsze w Worcester zreszta tam sa chyba 3 sklepy kupisz dobra polska (tj.wg polskiej receptury) wedline, ogorki, kapuste, halve, sezamki, torcik wedlowski, ptasie mleczko... jeszcze wyliczac? moze nie, bo mnie Dziewczyny znienawidza ) Odpowiedz Link
bietka1 Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 11:28 Mulinko, i to wszystko z importu tj. z Polski,czy rodzuima produkcja tj. polonijna? ) Odpowiedz Link
mulinka Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 14:33 sami robia wedliny (b.dobre), ale maja i importowane no a reszta, to prosto z Polski Odpowiedz Link
asica74 Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 01:54 witam partyjne kolezanki! Wlasnie wrocilam! To zanczy wrocilam juz wczesniej, ale najpierw zrobilam zdjecia, a teraz juz pisze do swiata! Wiecie? Ja nie wiem,jak sie to dzieje, ale partia jak do tej pory w ogole niezawodzi! Co jedna babka to fajniejsza! I tak jakbysmy sie znaly od lat! Powitalysmy Ulkee na stacji machajac kolektywnie godzikami. Towarzysz Ulaa w towaszystwie tajniaka M, przywitala nas szerokim usmiechem i ... tak sie zaczelo! Gadania bylo co niemiara i smiechu cala kupa (nie myslic z KUPA). Potem poszlysmy na pizze, gdzie obslugiwal nas kelner rodem z rodzinnego kraju i skrycie sie z nas podsiewywal (nic dziwnego, gdy mu kaza ustawiac lampy, czy inne cuda). W ruch poszla woda, pizze, tudziez inne kaloryczne przystawki, co wywolalo aprobate i entuzjazm szczuplejszej czesci kolektywu, domagajacej sie przytycia! Ja w pewnym momencie zupelnie ogluchlam i sprawialam wrazenie... mopsika? Mopsiki byly wszechobecne, ale poruszaly sie z predkoscia ich kuzynow turbojezy, wiec widzialysmy tylko jednego! Partyjne towarzyslki laczcie sie! to nie boli! a teraz ide juz spac. I bede spac snem zasluzonych! Ahoj! Odpowiedz Link
mulinka Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 01:57 spij Asiczku, odpoczywaj pieknie nam wszystko pokazalas buziak! Odpowiedz Link
tamsin Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 02:01 no wlasnie wrocilam z ogladanie kolektywu partyjnego, moherowych beretow na szczecie brak!!!! Frakcja londynska jest bardzo piekna i prezna )) Stol widzialam bardzo suto zastawiony, towarzyszki usmiechniete, no i chyba sie nagadaly bo my tu wyczekiwalysmy do pozna nocy (londyskiej). p.s Asica widzialam cie z papierosem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
asica74 Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 02:03 tak tak, mialam takiego papieroska... zamiast beretow byly goxzdziki! Odpowiedz Link
izabelski Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 02:07 a tak byla frakcja papierosowa i bezfajkowa glosu mi zabraklo bynajmniej nie od palenia oby wiecej czasu,zeby sie spotykac i gadac, gadac, gadac Odpowiedz Link
asica74 Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 02:08 a ty JUZ czy DOPIERO w domu? Odpowiedz Link
mulinka Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 02:09 ale Wam fajnie ja tez chce do Londynu! Odpowiedz Link
wiwi1 Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 11:28 Moje pierwsze, prawdziwe, partyjne spotkanie i wciaz jestem pod wrazeniem!!!!! Poznalam fantastyczne dziewczyny, bardzo milo spedzilam czas, dawno sie tak nie smialam, bylo fantastycznie!!!!!! Byly gozdziki i zdjecia (czy ja moge te zdjecia opgladac, a jesli tak to jak? bom zielona w tym temacie)super z Was babeczki Pozdrawiam cieplutko))) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 11:52 Wiwi ,ty chyba zajrzyj do skrzynki. Cos mi sie wydaje,ze sprawa uczestniczek spotkania trzeciego stopnia ruszyla szybszym torem. ))))) Londynianki nam sie udaly! Odpowiedz Link
st0krotka Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 14:09 melduje sie stokrotka na stanowisku! podpisuje sie pod Asica, bo tak ladnie opisala spotkanie, ze nic dodac, nic ujac. super bylo i naprawde, dziewczyny sa wspaniale! na odchodnym kazda dostala po gozdziku i teraz sie susza... do kolejnego spotkania! Odpowiedz Link
wiwi1 Re: watek powitalny dla Londynianek 26.01.05, 15:52 buuuuu..... a ja gozdzika nie dostalam, za wczesnie wyszlam chyba, chlip... Odpowiedz Link
ulkaa Re: watek powitalny dla Londynianek 28.01.05, 22:44 Pozwole sobie podciagnac watek, zeby przywitac sie z wami, moje kochane i powiedziec , jak strasznie sie stesknilaaaaaaam za Wami!!!!!!!!! Chyba nie bede w stanie przeleciec dzisiaj wszystkich watkow, ale cos niecos dowiedzialam sie od kolektywu londynskiego. Wiem, ze mijaczek ma dzidziulkę i bardzo sie ciesze)) Jutro jej pogratuluje - jak sie wyspi ! Spotkanie bylo cudowne, asica i greentea powitaly mnie na stacji metra machajac bukietem czerwonych gozdzikow - to bylo niesamowite! Tylko kwiaty trzymaly za elegancko - nie po partyjnemu - pamietam , ze kiedys wreczano je czlonkom partii lodygami do gory )) Ale rozumiem i wybaczam - nie pamietaja chyba pochodow pierwszomajowych to i skad mialy wiedziec ??? Dziewczyny - wspaniałe - od razu znalazlysmy wspolny jezyk a moj syn nam asystowal i adorowal(mam nadzieje, ze dziewczyny tez tak myslą )) Do dzisiaj mam chrypke od gadania , ale mi nie zal. Musztardowke dowiozlam calo! Asica, greentea, stokrotka i dziewczyny z forum trzydziestek - bylo mi bardzo milo i wielkie dzieki))) Mulinko, powiedzialam czlonkiniom na spotkaniu o twoim cudnym slubnym zdjeciu i bardzo sie ciesze , ze je wreszcie umiescilas w albumie. Az sie oko cieszy! Asia , wracalam nad Szwecja - machalam - nie widzialas ? Wypatrwalam warkocza, ale nic czarnego na tym sniegu nie zauwazylam Odpowiedz Link
asia.sthm Re: watek powitalny dla Londynianek 28.01.05, 22:58 Widzialam i odmachalam, warkocz pod kurtka a czapka na oczy, to mnie nie poznalas ))) Fajnie, ze juz jestes !!! Buzka Odpowiedz Link
ulkaa Svarowski a mopsikowatosc 28.01.05, 23:14 Gapa ze mnie,że nie pomyslalam o czapce Wrocilam troche pokiereszowana , musze sie przyznac, z wielkim guzem na glowie! Odurzona wrazeniami z Nationale Gallery , pijana obrazami impresjonistow i nie tylko poszlam na zakupy. Tak sobie szlam i szlam, ogladalam wystawy, raptem patrze - Svarowski. Wystawa z daleka sie swiecila, pomyslalam, ze zobacze, co to za cudo , tak ostatnio rozreklamowane! No i wlazlam w szybe !!! Z wielkim hukiem ! Az mnie odrzucilo, a syn prawie usiadl na chodniku ze smiechu. Najgorsze, ze po drugiej stronie szyby facet tez prawie usiadl ze smiechu )) Tlumacze sobie, ze ta szyba byla taka przezroczysta a poza tym wlazlam miedzy dwa slupki, wiec to wygladalo jak wejscie. Wszystko na nic i tak wciaz mi sie chce smiac. No coz, z kazdego mopsik predzej czy pozniej wychodzi)) Odpowiedz Link
asica74 Re: Svarowski a mopsikowatosc 28.01.05, 23:55 ha ha ha ha! piekne! a moze szyba tez byla z krysztalu?... a kupilas cosik? Ula, milo ze ci milo, ciesze sie ze cie widzialam, ciesze sie ze dolecialas szczesliwie i bez problemu. Witam na lonie partii z powrotem! ps. juz wyjadlam pol sloika muszardy! Pyszna! Odpowiedz Link