Dodaj do ulubionych

Wszystkim Mamom

26.05.05, 07:52
Duzo Slonca i Radosci w Waszym Dniu smile
Obserwuj wątek
    • jan.kran Re: Wszystkim Mamom 26.05.05, 08:09
      Dziękujęsmile)) Ja do swojej Mamy zadzwonie dziś... Kran.
      • liloom Re: Wszystkim Mamom 26.05.05, 09:39
        a ja mam mame tu i wlasnie sie smielismy ze ona sie zalapuje 2 x na dzien matki!!!wink
        raz na austriacki, no i dzis - a co!?wink
    • jagienkaa Re: Wszystkim Mamom 26.05.05, 09:50
      dziękuję - ja też będę dzwonić do mamy niedługosmile
      • mulinka Re: Wszystkim Mamom 26.05.05, 19:27
        i ja dziekuje
        do mojej Mamy juz dzwonilam
        a moje Dzieciaki przyslalay mi piekna orchidee i czekoladki
        smile)
        (pochwalilam sie, a co!)
        • asia.sthm Re: Wszystkim Mamom 26.05.05, 21:32
          Ja do swojej w samo poludnie zadzwonilam. juz za tydzien ja wysciskam smile))

U nas Dzien Matki w niedziele, poczekam sobie...moi gotowac beda..kwiata
          dostane (przewaznie wielka wiszaca petunia).. a potem wyjade i petunia padnie,
          a moi beda sie tlumaczyc, ze za malo deszczu w tym czasie padalo smile))
          • gherarddottir Re: Wszystkim Mamom 27.05.05, 01:16
            Ja dzis zadzwonilam tez do swojej mamy skladac zyczenia i telefonicznie ja
            wysciskac. Moj maz dorwal sie do sluchawki, a ja na to: "zaraz przeciez to moja
            mama!smile))" A on - "i moja bo nazywam jak po polsku "mamo". Faktycznie zwraca
            sie do Niej tak jak to w Polsce per mamo. Tu w Norwegii tego nie ma. Tesciowa
            to tesciowa i mozna do niej mowic tylko po imieniu. Znajoma sie oburzyla, ze
            moj maz mowi do mojej mamy "mamo" jak to powiedziala " W Norwegii mama to
            bilogiczna matka"
            A mnie sie wydaje, ze to jest takie cieple i mile...
            A jak jeszcze moj maz do swojej tesciowej zwraca sie" Ciesc mamo! Jak sie
            dzisiaj ciujesz? To ja twoj sinek!" To ona sie zuplenie rozplywasmile))))
    • mijaczek Re: Wszystkim Mamom 27.05.05, 00:19
      dolaczam sie do zyczen :o)
      a czy ja sie juz zalapuje w tym roku czy moze musze poczekac do nastepnego? :o)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka