ulkaa 09.06.05, 11:25 Bibi - moc urodzinowych cmoków i uścisków dla wspaniałej piłkarki !!! Mam nadzieję , że po poludniu coś niecoś wypijemy za twoje zdrówko )) Pola, dzięki za przypomnienie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
st0krotka Re: Dla Bibi :)))))))) 09.06.05, 14:36 Bibi, sto lat!!!! wszystkiego wszystkiego najlepszego! ja sie teraz za twoje zdrowko napije, bo wieczorem bede odcieta od internetu, moc usciskow i pozdrowien przesylam!!! Odpowiedz Link
mulinka Re: Dla Bibi :)))))))) 09.06.05, 14:44 Bibisku - pogody ducha, usmiechu i spelnienia sie Twojego najskrytszego marzenia zycze buziakow sto! Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Dla Bibi :)))))))) 09.06.05, 14:46 wszytskiego najlepszego... a moze bylo na tym meczu "sedzia kalosz") Odpowiedz Link
monhann2 Re: Dla Bibi :)))))))) 09.06.05, 15:23 Bibis, ja tez Ci zycze wszystkiego naj, spelnienia najskrytszych marzen, duzo radosci, pogody ducha i wszelakiej pomyslnosci))) Odpowiedz Link
bibi1 dzieki stokrotne 09.06.05, 15:42 dziewczyny kochane,bardzo dziekuje za zyczenia. Nie wiem na ile uda mi sie dzisiaj siasc do komputera, dlatego teraz stawiam na stol wedle gustow,co kto lubi -prosze skladac zamowienie,juz polewam. )) Swieczki z tortu dopiero bede dmuchac,a zyczenie juz pomyslalam. Odpowiedz Link
mulinka Re: dzieki stokrotne 09.06.05, 15:46 to ja prosze cole z lodem i plasterkiem cytryny dogrzewa u nas Odpowiedz Link
bibi1 Re: dzieki stokrotne 09.06.05, 15:53 Mulinko,jak to tak bez zadnego procentu? Juz podaje jak prosilas, ale jak tylko zmienisz zdanie, to zaraz cos mocniejszego znajde Odpowiedz Link
mulinka Re: dzieki stokrotne 09.06.05, 15:56 hi,hi procenty, to po obiedzie wczoraj skusilam sie na kieliszek wina, bialego, zimnego i...padlam (ale moze dlatego, ze bylam bez sniadania i po kilkugodzinnej pracy w ogrodzie) upomne sie pozniej o procenty Bibisku - miej piekny dzien! Odpowiedz Link
tamsin Re: Dla Bibi :)))))))) 09.06.05, 16:00 ja tez sie dolaczam do zyczen dla naszej slynnej mistrzyni w pilce noznej ) Wszystkiego najlepszego Bibi, samych zlotych goli i na boisku i w zyciu codziennym. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Dla Bibi :)))))))) 09.06.05, 16:37 Ściskam Cię Bibi. Zdrowia szczęśca i miłości, spełnienia marzen!Kran Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Dla Bibi :)))))))) 09.06.05, 17:14 Bibi! 100 lat zycia, nie przytycia, duzo radosci i wielu gosci!!!! Gratulerer med dagen!!!! )))zdrowia, szczescia pomaranczy niech ci lubu nago dzis tanczy!) Odpowiedz Link
frankie36 Re: Dla Bibi :)))))))) 09.06.05, 16:45 Dolaczam sie do kolektywu,Bibi duuuuuzo pociechy z dzieciakow,cudownego zycia rodzinnego a przede wszystkim nie zapominaj o sobie,buziaki )))))))))))))) Odpowiedz Link
myszka888 Re: Dla Bibi :)))))))) 10.06.05, 01:35 Sto lat!!! Bibi!!! I spelnienia marzen ))) Odpowiedz Link
viki2lav Re: Dla Bibi :)))))))) 10.06.05, 08:54 Wszystkiego najslodszego!!!!!! Usmiechu, i niech te najpiekniejsze marzenia Ci sie spelnia! Odpowiedz Link
bietka1 Re: Dla Bibi :)))))))) 10.06.05, 21:09 Bibi, troszke jestem spozniona. Co za ironia losu. Oczywiscie najgoretsze zyczonka zdrowia, szczescia i wszystkiego najlepszego A tak w ogole to, zeby zawsze bylo tylko tak jak chcesz )) Odpowiedz Link
marta_midwest Re: Dla Bibi :)))))))) 10.06.05, 21:23 My sie jeszcze nie znamy, ale mimo tego chcialabym sie dolaczyc do zyczen Spelnienia najskrytszych marzen, Marta Odpowiedz Link
greentea2 Re: Dla Bibi :)))))))) 10.06.05, 23:08 O kurcze, spoznilam sie. A taka ochote mam na jakies piwko)) Bibi, wszystkiego najlepszego! Duzo wirtualnych calusow, cmok, cmok... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dla Bibi :)))))))) 10.06.05, 23:37 Jeszcze jedna spoznialska sie melduje. Wlasnie skonczyla wielkie Wielkie pranie i moze sie juz napic Bibi niech ci te rozne takie zle na zawsze sie ulotnia, niech ci wszystko teraz juz z gorki i szczesliwie.Panicze niech ci pod sufit raz dwa urosna, a stary dziedzic niech mlodnieje. (zakcialo mi sie poswintuszyc Z cyklu: Bajeczki Babci Pimpusiowej Raz do koguta z krzykiem przybiegły kurczaki: - Tata, lis porwał mamę i wlecze ją w krzaki! Kogut tak się śmiać zaczął, że aż wpadł do ścieku: - Widać, że moja stara jest jeszcze na fleku Odpowiedz Link
bibi1 Re: Dla Bibi :)))))))) 11.06.05, 18:41 a ja wlasnie wrocilam z grila,piwko bylo i polskie kielbaski i moge sie z Wami tym wszystkim podzielic)) nawet mi szaszlyki zostaly, wiec nietypowo jak na urodzinowe spoznione party, ale bardzo prosze! i dziekuje za zyczenia Odpowiedz Link