asia9111 Re: hej - 44 tysiaczki stuknely 29.06.05, 03:59 nieprawda, ja nie spie! toast? Odpowiedz Link
triskell Re: hej - 44 tysiaczki stuknely 29.06.05, 04:03 Ja zaraz biegnę na tańce, ale 44 łyczki to jeszcze przedtem z Wami wypiję, nawet jeśli po tym toaście będe się musiała turlać na te tańce ;-P No to pod te kolejne 44!!! Odpowiedz Link
monhann2 Re: hej - 44 tysiaczki stuknely 29.06.05, 04:08 Ja tam tez nie spie, to tylko Europejki juz na drugi boczek. To i ja wychyle za te czworeczki!!!Oby ich jeszcze duzo bylo, takich fajnych. No to siup!!! Odpowiedz Link
myszka888 Re: hej - 44 tysiaczki stuknely 29.06.05, 04:13 dolaczam sie! tez jeszcze nie spie! Odpowiedz Link
tamsin Re: hej - 44 tysiaczki stuknely 29.06.05, 04:20 ja tylko na chwile i zaraz ide do lozka, bo rano z kurami wstaje, no to na zdrowko przed snem kieliszek nigdy nie zaszkodzi ) Odpowiedz Link
asia9111 Re: hej - 44 tysiaczki stuknely 29.06.05, 04:22 a ja wlasnie lece parzyc czerwona herbate odchudzajaca..po toascie sie przyda Odpowiedz Link
tamsin Re: hej - 44 tysiaczki stuknely 29.06.05, 04:27 no powidzcie mi wreszcie czy te czerwone herbaty sa w chinatown, czy moze w sklepach polskich, i jak sie nazywaja? red tea? czy one tez zostawiaja osad na zebach jak zwykla herbata? czy mozna te czerwona pic z cytryna??? Odpowiedz Link
asia9111 Re: hej - 44 tysiaczki stuknely 29.06.05, 04:38 na temat tej herbaty bylo chyba duzo w watku na temat diety kopenhaskiej (poczatek)--gdzie Marta chciala schudnac, bo ma wystepy na plazy Tu chodzi o herbate Puhr Ehr-ktora glownie przywozimy z PL, ale ja tez kupowalam ja tutaj-Chinatown--lisciasta, a takze w sklepach z ziolami i naturalna zywnoscia ale w torebkach. Zobacz ten watek, w/w moze Ci pomoze? Ja pije bez cukru i bez cytryny. Odpowiedz Link
ulkaa Tamsin 29.06.05, 09:12 Niedlugo bede wysylala ksiazki dla Mulinki. Moge dolozyc te herbatke dla Ciebie - non problem! Dokladna nazwa - PU ERH - czerwona z cytryna. Nie zauwazylam, zeby zostawiala osad na zebach. To chyba wplyw zawartej w niej cytryny. U nas w sklepach sa dwa rodzaje- liściasta i expresowa: jaka wolisz. Chyba, ze dostaniesz u siebie. Pozdrawiam - ostatnio bardzo zabiegana i zakrecona Ulka. Odpowiedz Link
monhann2 Re: Tamsin 29.06.05, 14:33 Tamsin, pierswsza czerwona mialam z Polski, ale w sklepach polskich takiej nie mieli, mieli tylko w torebkach, a takiej nie chcialam, bo zanieczyszczona i juz nie taka efektywna jak lisciasta. Poszlam wiec do Chinatown, tam tych herbat mieli zatrzesienie. Pokazalam te z Polski, bo bylo tam tez chinszczyzna pisane. No i pan Chinczyk mi dal taka sama, przynajmniej tak samo smierdzi stechlizna, wiec to chyba to! Ale powiem ci szczerze, ze nie pije jej, pije ja tylko moja mama jak jest tutaj. Dla mnie smierdzi okropnie, nie wiem co bym musiala robic aby wypic taki kubeczek? Ale wiem, ze pomaga na schudniecie, jak juz pisano o tym. Powodzenie, moze Tobie bedzie smakowac tak, jak mojej mamie np. Odpowiedz Link
tamsin Re: Tamsin 29.06.05, 15:41 Znam te herbate bo mialam ja wlasnie z chinatown! Dzieki dziewczyny, jade zakupic nowe paczki i bede popijala z cytryna ) Odpowiedz Link