jennifer_e 24.08.05, 10:15 mi ciągle pasuje, tak na przykład 15-16 a Tobie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asica74 Re: asico, dzisiaj środa ;) 24.08.05, 11:16 no mi tez ciagle pasuje, nawet w tych samych godzinach zajrzyja na skrzynke Odpowiedz Link
asia.sthm Re: asico, dzisiaj środa ;) 24.08.05, 22:00 Mialyscie partyjna randke ? Gdziescie byly i coscie robily i gdzie zdjecia ? Odpowiedz Link
jennifer_e Re: asico, dzisiaj środa ;) 25.08.05, 13:53 err...yyyy... miałyśmy taką nagłą, sekretną randkę, ale lało tak strasznie cały dzień, że aparaty nam zamokły, przyczepiła się za to do nas grupka Koreańczyków i kazała nam uświadomić wszystkich znajomych, że telefony komórkowe z Korei są najlepsze (to po tym, jak próbowałam swoją komórką zrobić Asicy zdjęcie) Odpowiedz Link
asica74 Re: asico, dzisiaj środa ;) 25.08.05, 15:12 Ranka byla jak z hollyludu! Poszlyszmy na sushi (stad ten kwiat koreanskiej mlodziezy), zdjecia robilysmy w telefonie (jedno, tak jak napisala Jenny) a potem poszlysmy zobaczyc, jak sie czuja ciuchy w sklapach. Nic im nie jest A wracajac do domu spadlam ze schodow w metrze obcierajac sobie lydke z tylu. No co to byl za dzien! Odpowiedz Link
jennifer_e Re: asico, dzisiaj środa ;) 25.08.05, 15:55 no i te róże! o różach nie napisałaś! nie ode mnie, ale od Twojego, ja tam myślę, że był zazdrosny. a tak jak sobie teraz przypominam to jak stałyśmy pod stacją metra i się żegnałyśmy to ja słyszałam komunikat przez megafony, który mnie denerwował bo zagłuszał rozmowę. Komunikat był o morkej pogodzie i śliskich schodach... Odpowiedz Link
asica74 Re: asico, dzisiaj środa ;) 25.08.05, 17:41 no tak, przemilczalam to, a jak moglam! Chlop kupil mi caly bukiet roz... A ja stalam jak wryta i zastanawiam sie co przeskrobal ten nieborak??? Przyszly mi do glowy wszelakie pytania jak : co nabroil? co zepsol, etc... ot logika myslenia baby... A on sie tak cieszyl, ze mnie tak zaskoczyl. Jenni masz @ na gazecie Odpowiedz Link
jennifer_e Re: asico, dzisiaj środa ;) 25.08.05, 17:45 ale ten link sié nie otwiera (( Odpowiedz Link
asica74 Re: asico, dzisiaj środa ;) 25.08.05, 17:49 czekaj jeszcze raz podesle, albo wyjasnie o co chodzi Odpowiedz Link
wiedzma30 p.s. 25.08.05, 17:52 Moze na gorze powinno byc "czas produkcji i wylegania" )) Albo soc w tym stylu )) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
asica74 Re: p.s. 25.08.05, 18:05 wiedzmo.. tak tajemniczo napisalas... jaki czas produkcji i wylegania?? Odpowiedz Link
asia.sthm Medal dla Wiedzmy 25.08.05, 22:09 Wiedzmo dostajesz medal z selerka za dobry pomysl do zajawki. Oklaski !!##### Odpowiedz Link
bietka1 Re: asico, dzisiaj środa ;) 25.08.05, 21:54 No to w koncu sie spotkalyscie... Ale wam zazdroszcze... )) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: asico, dzisiaj środa ;) 25.08.05, 22:15 > ..randkę, ale lało tak strasznie cały > dzień, że aparaty nam zamokły, A parasoleczek to u was ni ma ??? Pelerynek tez zabraklo ?? A schowac sprzet w nieprzemakalny woreczek z tasiemka to nie laska ? A pod daszek gdzies uciekac? Dwie artystki od fotografii sie spotkaly i pstrykaja komorka . Skandal! zeby to bylo ostatni raz! Ps. i zadnych usmieszkow nie wstawie. Odpowiedz Link
jennifer_e Re: asico, dzisiaj środa ;) 25.08.05, 22:57 to wszystko przez tych Koreańczyków, ja się bałam przy nich wyciągnąć swojego Nikona, bo to przecież Japoniec... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: asico, dzisiaj środa ;) 25.08.05, 23:23 Aaa! Wydalo sie ! To sprzet nie zamokl tylko kolezanki chcialy koreanska wycieczke oczarowac a nie zniechecic do siebie konkurencyjnym produktem Odpowiedz Link
asica74 Re: jane birkin 26.08.05, 00:39 www.shoesbypost.co.uk/prodtype.asp?PT_ID=106&strPageHistory=cat Odpowiedz Link