syswia 27.08.05, 04:32 do Polski i do Wloch za niecaly tydzien na wakacje. Jakies zyczenia???? Zbieram zamowienia drogie Panie)))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania_2000 Re: A ja wylatuje 27.08.05, 07:52 Prosze przejedz sie na skuterze we Wloszech - cos takiego jak Wespa? i wrzucaj do kazdej fontanny po grosiku. A wogole to jak przyjedziesz - to opowiedz co widzialas i jak bylo Milej podrozy! Odpowiedz Link
jan.kran Re: A ja wylatuje 27.08.05, 09:15 Moim życzeniem jest żebyś nazbierała masę wrażeń i się podziełiła)))) Baw się dobrze i wypocznij ! Kran Odpowiedz Link
triskell Re: A ja wylatuje 27.08.05, 09:16 Ja też zamawiam duuużo zdjęć i opowieści. Baw się świetnie! Jakieś spotkanka forumowe planowane? Odpowiedz Link
sylwek07 Re: A ja wylatuje 27.08.05, 14:35 syswia zycze milego pobytu w Polsce ,a gdzie bedziesz w Polsce?zapraszam do Lublina Odpowiedz Link
asica74 Re: A ja wylatuje 27.08.05, 14:53 Syswia, bedziesz moze w Warszawie lub Krakowie na poczatku wrzesnia? Odpowiedz Link
syswia Re: A ja wylatuje 27.08.05, 20:56 Bede 2 w Warszawie 3-4 - slub i wesele kolo Krynicy Gorskiej 5 w Warszawie - organizuje obiadek dla moich przyjaciol 5go wieczorkiem. Wpadniesz? Odpowiedz Link
asica74 Re: A ja wylatuje 27.08.05, 21:37 kurcze, bardzo kuszace zaproszenie ja rowniez bede 2-ego w wwie, ale przylatuje dopiero o 22ej, z kolei 5 bede juz w Krakowie... hm nadal mysle Odpowiedz Link
syswia Re: A ja wylatuje 28.08.05, 13:48 Ja wylatuje z TO 1go wieczorem, a laduje w Wwie o 9 rano. Co prawda mam lot bezposredni, ale i tam pewnie o 10 wieczrem 2go bede niezywa... A 3go musze byc na nogach i w Rytrze, bo moj przyjaciel ma slub. A co bys powiedziala ewentualnie na szybka kawke w Krakowie 4go (bede wracac wtedy do Warszawy - moze moge przez Krakow)? Odpowiedz Link
sylwek07 Re: A ja wylatuje 06.09.05, 22:19 syswia napisała: > Bede > 2 w Warszawie > 3-4 - slub i wesele kolo Krynicy Gorskiej > 5 w Warszawie - organizuje obiadek dla moich przyjaciol 5go wieczorkiem. > Wpadniesz? ------------------------------------------ bylem w Warszawie 5 wrzesnia ale na dworcu wschodnim od 4 rano do 5 rano czekajac na pociag do Lublina Odpowiedz Link
yatzekalexander Re: A ja wylatuje 27.08.05, 21:02 europejskiego powietrza i nastroju troche przeslij wspanialych wakacji.... Odpowiedz Link
frankie36 Re: A ja wylatuje 27.08.05, 21:38 Syswia,zazdrosze ,ale tak troszeczke ,bo z natury zazdrosnikiem nie jestem i zycze cudownych wakacji.A moze kiedys wybierzecie sie na zachod Kanady? Odpowiedz Link
kasiasmom Re: A ja wylatuje 28.08.05, 00:17 Wspanialego wypoczynku zycze, syswia! A moglabys mi kromke razowca po drucie przeslac? Odpowiedz Link
i.p.freely Re: Wspanialych wakacji 28.08.05, 02:55 cudownej pogody zycze..... no i wspomnien na wieki)) Ze nie wspomne o zdjeciach)) Odpowiedz Link
tora99 Re: A ja wylatuje 28.08.05, 03:54 wysokich lotow :o))) pieknej pogody i udanych wakacji. i wracaj szybo bo ZYCZE sobie sie pobawic w jakiejs knajpce wreszcie!!!!! Odpowiedz Link
monhann2 Re: A ja wylatuje 28.08.05, 18:55 Syswia myslalam o Was i Waszych wakacjach w kraju. Pamietam jak rozmawialysmy o tym w lutym chyba, wydawalo sie to tak odlegle. I co?? Szybko zlecialo oczekiwanie do wylotu? Anyway, zycze udanych, cudownych wakacji, wspanialych wrazen. Nie ukrywam, tez troche zazdroszcze. Mam nadzieje, ze uda nam sie poleciec w przyszlym roku, dzieci chca sie zalapac na mistrzostwa pilki noznej w Niemczech, moze uda sie jakos polaczyc "przyjemne z pozytecznym? Odpowiedz Link
aka10 Re: A ja wylatuje 28.08.05, 20:12 A we Wloszech,to gdzie bedziesz konkretnie?Pozdrawiam. Odpowiedz Link
syswia Re: A ja wylatuje 29.08.05, 13:28 Rzym, Asissi, Perugia, gdzies na wsi w Chianti, gdzies na wsi za Firenze, Pisa, Elba, Rzym... w duzym skrocie Odpowiedz Link
asica74 Re: A ja wylatuje 29.08.05, 13:40 syswia, nie jedzcie do Pisy, ludzie ktorych spotkalam we Wloszech serdecznie mi odradzali. Pojedzcie za to do Cinque Terre (pociagi jezdza albo do La Specia lub Monterosso, a jest to godzina jazdy za Pisa) jest piekne! Odpowiedz Link
syswia Re: A ja wylatuje 29.08.05, 13:26 Pamietam... Okropnie dawno sie nie widzialysmy. Mam ksiazki do oddania...ale tamta biblioteka otwiera dopiero po wakacjach Dzieki... Mowie powaznie, moze cos Ci przywiezc? Odpowiedz Link
monhann2 Re: A ja wylatuje 29.08.05, 14:56 Syswia, dzieki wielkie, ale niedlugo juz znow przylatuje moja mama (chyba w listopadzie) wiec co tam bedzie potrzebne, (choc Ty wiesz, ze tu na upartego wszytko na miejscu mozna dostac) to juz ja poprosze. Jak tylko wrocicie to trzeba cos zorganizowac, OK? Jakies spotkanko. Trzymaj sie. Odpowiedz Link