katlia 09.09.05, 20:57 ... No nie bylo mnie przez pare dni,i chyba po prostu przegapilam watek dla mnie. Ale jestem, tak w centrum Denver, i obiecuje poprawke w odpisywaniu maili. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: katlia sie odzywa 09.09.05, 21:00 katlia!lapie cie i lapie i nawet asia.sthm mi pomaga a ty uciekasz a z nas takie dobre kobity sa! teraz chcemy w pazdzierniku zrobic "spotkanie partyjne"w denver czyli spotkac sie na lunch i liczymy kto moze sie pojawicty jestes bardzo"included"w naszych planach wiec sie nie opieraj ,cmok kochana! Odpowiedz Link
alex113 Re: katlia sie odzywa 09.09.05, 21:19 wlasnie apropos tego spotkania, Katlia czy jestes dyspozycyjna powiedzmy 8go pazdziernika w poze lunchu lub wczesnego obiadku ??? Odpowiedz Link
katlia Re: katlia sie odzywa 09.09.05, 21:32 Katlia chetnie sie dostosuje do Waszych planow - 8go pazdziernika na lunch/wczesny obiad tez jest OK. Odpowiedz Link
ellenai Re: katlia sie odzywa 09.09.05, 21:36 uhu,katlia ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sciskam mocno! to ja chocby zabami bilo przyjade do denver! Odpowiedz Link
alex113 Re: katlia sie odzywa 09.09.05, 22:44 no to bedziemy balowac Jeszcze tylko musze dopiac plany odnosnie godziny i lokalizacji Odpowiedz Link
asia.sthm Katlia do Ellenai !! 15.09.05, 08:47 • do ellenai katlia 15.09.05, 04:21 + odpowiedz Wyslalam Ci informacje ktorych szukalas. Teraz trzymam kciuki. Czesc, katlia Odpowiedz Link
ellenai asiu dzieki!katlia DZIEKUJE! 16.09.05, 04:53 obie jestescie kochane! katlia dziekuje ci za info!jestes kochana!wiem ze dostalam od ciebie teraz maila ale nie moge wejsc na skrzynke! wyskoczylo mi ze zlapalam wirawrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link