Dodaj do ulubionych

Paranoja...

01.10.06, 07:55
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3653711.html
Wzieliby deseczki i postukali sie po glowach, moze myslenie niektorym
odblokowaloby sie...
Obserwuj wątek
    • kast Re: Paranoja... 01.10.06, 11:11
      To wszystko staje sie coraz bardziej przygnebiajace i przerazajace sad
    • blue_ice1 Re: Paranoja... 01.10.06, 12:01
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3653711.html
      Wzieliby deseczki i postukali sie po glowach, moze myslenie niektorym
      odblokowaloby sie...
      --------
      podczas czytania myslalam przez moment,ze to JA potrzebuje deseczki do
      postukania sie w czolouncertain Tekst brzmi, jak kiepski zart primaaprilisowysad(

• kinky5 Re: Paranoja... 01.10.06, 19:00
        brak mi slow. naprawde.
        • annie_laurie_starr Re: Paranoja... 03.10.06, 19:04
          Bardzo mi zal tej rodziny.
          • sylwek07 a teraz miejsca dla niepelnosprawnych 03.10.06, 20:15
            to jest dopiero super,mozna powiedziec ze nazwy sa z zagranicy a myslenie....

www.niepelnosprawni.info/ledge/x/16548;jsessionid=2EFFF2FB2CC783ED54489D33FD7679D8
            • tamsin Re: a teraz miejsca dla niepelnosprawnych 03.10.06, 20:28
              trzymajcie mnie bo zemdleje wink skad takie pomysly??? czy zwykly mandat ludziom
              nie wystraczy, czy to tylko w Polsce takie cuda wymyslaja czy wzorcuja sie na
              czyms/kims? Ile taki niepelnosprawny musi sie naskakac aby wreszcie wygodniej
              zaparkowac samochod? To powinno byc zgloszone do jakiegos "banku absurdow", na
              pierwsze miejsce, a jak!
              • sylwek07 Re: a teraz miejsca dla niepelnosprawnych 03.10.06, 20:31
                z tym mandatem nie jest tak prosto bo prawo nie zbyt dobrze dziala na
                parkingach przy supermarketach (i to nalezy zmienic).
                • tamsin Re: a teraz miejsca dla niepelnosprawnych 03.10.06, 20:36
                  tzn. nie mozna zadzwonic na policje i wlepic taki mandat, ze delikwent juz
                  NIGDY nie zaparkuje? bo to tak u nas dziala. Mandat za zaparkowanie na miejscu
                  wyznaczonym dla niepelnosprawnego oraz zablokowanie samochodem podjazdu na
                  chodnik dla wozka inwalidzkiego, jest najdrozszym mandatem. I to nie wazne czy
                  to jest na parkingu przy supermarkecie czy w srodku pola z kukurydza.
                  • sylwek07 Re: a teraz miejsca dla niepelnosprawnych 03.10.06, 21:10
                    zadzwonic mozna ale nic z tego nie bedzie,,masz link do wypowiedzi :

www.niepelnosprawni.info/ledge/x/10784ie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka