Dodaj do ulubionych

Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, wodka,

02.01.07, 14:11
nalewka zurawinowa i co kto sobie jeszcze zyczy.smile))
Polewam, bo dostalam prace jako instruktor w centrum szkolenia zalog.smile))))
Jestem najszczesliwsza osba na ziemi dzisiaj.smile))) Oby ten rok byl caly taki
jak jego poczateksmile))

marjanna z nieschodzacym usmiechem z twarzy
Obserwuj wątek
    • asia.sthm Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 02.01.07, 14:21
      CUUUUDNIE !!
      Nie zdazylam sie wpisac w kciukowy watek ale trzymalam z calej sily.

Gratuluje !!
      Jeszcze mi nie polewaj bo mam rachunki do liczenia. Wieczorem jednak opije
      nalezycie twoj sukces...strasznie sie ciesze i tez mi geba sie smieje smile)))
      • marjanna1 Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 02.01.07, 14:32
        Dziekuje dziekujesmile)))) Wiczoremtez bede polewala, u mnie impreza dzisiaj non
        stopsmile))
    • a.polonia Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 02.01.07, 14:50
      Marjanno, super, gratulacje wink))
      Wieczorkiem chetnie napije sie port'a, bo jeszcze musze tanczyc dzisiaj i nogi
      by mi sie plataly.
      A po jakiemu bedziessz szkolic zalogi???
      • marjanna1 Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 02.01.07, 16:22
        Na raziepo angielsku, bo glownie zalogi nieholenderskie. Ale mozliwe, ze z
        czasem jedna z tutejszych linii tez tam bedzie miala szkolenia to wtedy po
        holendersku rowniezsmile)))
        • a.polonia Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 02.01.07, 16:43
          No no, frakcja BeNeLux moze byc z Ciebie dumna wink
          • jan.kran Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 02.01.07, 19:32
            Hip , hip hurra i gratulacjesmile)))))
            • asia.sthm Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 02.01.07, 19:54
              Hiipp hiippp Huraa!!

Teraz polewaj tej nalewki zurawinowej smile)))))))))))

Zebyscie wiedzieli jakie trzy butelki trunkow moje dziecko z Tajlandii
              przywiozlo to byscie pomdleli pokotem najpierw wrzasnawszy ze zgrozy.
              W pierwszej jest cala kobra i dwa weze, w drugiej kobra i jakies dwie myszy,
              w trzej czarny waz. Jak nam sie uda zrobic dobre zdjecie przy slonecznym
              swietle to pokaze.
              Jakby ktos chcial to pokazowo wypic, to zapraszam i bede krecic film, bo mam
              czym big_grin
              • a.polonia Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 02.01.07, 21:03
                Jak nam sie uda zrobic dobre zdjecie przy slonecznym
                > swietle to pokaze. Jakby ktos chcial to pokazowo wypic, to zapraszam i bede
                krecic film, bo mam
                > czym big_grin

------tja, obiecanki cacanki tongue_out
                • asia.sthm Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 02.01.07, 21:09
                  Pola zmiluj ty sie, ja dopiero te cholere dostalam i nerwicy ciezkiej przez nia
                  dostane. Nikt nie ma czasu mnie uczyc a ja sama dopiero rozgryzlam dwa
                  prztyczki i jedno pokretlo. Ambitna jestem i prosze mnie nie zniechecac
                  wywalonym jezorem..... tongue_out
                • asia.sthm Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 03.01.07, 21:08
                  a.polonia napisała:
                  > ------tja, obiecanki cacanki tongue_out

I wykrakalas Ty ..Ty Prado Ty !
                  Zdjecia sa za duze i nie chca sie zawiesic w wieszaku do pokazania. Nie mam
                  Photoshopa ani nic do zmiejszania, bo mam tylko Windows 98 zamiast tego
                  zaawansowanego XP i niech to cholera, a wogole to ja sie nie znam na tym
                  zbachorstwie.
                  Jak ktos chce sie pozwolic obarczyc zmniejszaniem to wysle za @, a jak ten ktos
                  jeszcze mi odesle to umiem powiesic i umiescic na forum.

PS
                  i kto znow wyprowadzil Marjanny, radosny watek na manowce?
                  Moze by jeszcze raz opic Marjanny wysmienita prace ?
                  • marjanna1 Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 04.01.07, 10:47
                    asia.sthm napisała:

> PS
                    > i kto znow wyprowadzil Marjanny, radosny watek na manowce?
                    > Moze by jeszcze raz opic Marjanny wysmienita prace ?

Ja bardzo chetnie.smile))
    • sylwek07 Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 02.01.07, 20:11
      a Meksyku pija tekile z robakiem wiec wszystko jest mozliwe smile
      ostatnio ogladam program Travel i pokazuja trunki jak i kulinaria z calego
      swiata.

marjanna1 no to gratuluje i powodzenia zycze smile
      • asia.sthm Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 02.01.07, 21:11
        > a Meksyku pija tekile z robakiem wiec wszystko jest mozliwe smile

Robak a cala kobra to spora roznica. Rozne robale widzilam i taki strachliwy
        dudek to ja nie jestem ....ale tak bez przygotowania spojrzec kobrze w oczy to
        tak jak bazyliszkowi .
        • marjanna1 Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 02.01.07, 21:54
          Asia to ja moze wpadne na ta kobre, co? Moj M. bedzie studiowal w Szwcji
          niedlugo wiec moze sie z nim kiedys wybiore i Cie nawiedzesmile)))

Dziekuje wszytskim za gratulacjesmile))
          Polewam nadalsmile
          • asia.sthm Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 02.01.07, 23:06
            Nawiedz nawiedz smile))! Kobra poczeka, bo jak znam zycie to do ogladania i
            dzikich wrzaskow bedzie. Nikt tego rusy. Dzis przyszly kolezanki do dziecka i
            slowo daje, zadna sie do picia nie rwala. Sprawdzamy na kolegach, ale im sie
            jeszcze po Sylwestrze pic nie chce wink Zreszta smierdzi podejrzanie bo, z jednej
            sie chyba troche ulalo w torbe.

Polej no czegos o normalnym wygladzie smile)) i za twoja nowa prace siup.

Marjanno, tak przy okazji, to Krakow sie sam uladzil poki co.
            • aka10 Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 02.01.07, 23:12
              Asia,oddaj te butelki do "Naturhistoriska",tam dopiero weze beda mialy publike!
              Pozdrawiam w 2007.
              • asia.sthm Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 03.01.07, 00:01
                > Asia,oddaj te butelki do "Naturhistoriska"

boje sie djurvänner, te bazyliszki pod ochrona moze wink)
            • marjanna1 Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 02.01.07, 23:27
              asia.sthm napisała:

> Marjanno, tak przy okazji, to Krakow sie sam uladzil poki co.

Dobrze, ze sie uladzil, ale jakby chopcy potrzebowali pomocy na miejscu moi
              znajomi sluza pomoca.smile
              • asia.sthm Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 02.01.07, 23:58
                > moi znajomi sluza pomoca.smile

Serce Ty moje smile))
                Dobrze to wiedziec,ale ja im nie powiem, ze tam bedzie paru Aniolow i Janielic.
                V poradzil sobie w Banghoku, poradzil sobie w Wietnamie, Kambodzy, Burmie,
                Laosie...chyba juz jest dorosly wink
                Tak na marginesie, to w dzien po jego wyjezdzie zaczely wybuchac bomby w
                Banghoku, w samo noworoczne swietowanie. Pare osob zginelo ,bardzo wielu
                turystow rannych sad((
                Ja go teraz wysle do Krakowa z wielka ulga smile))
                • marjanna1 Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 03.01.07, 00:27
                  Domyslam sie. Jakby nie bylo Polska jest troche spokojniejszasmile))
                • aka10 Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 03.01.07, 17:08
                  Asia,w razie czego,to ja kuzynke w Krakowie mamsmileTak na wszelki wypadek...
                  • asia.sthm Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 03.01.07, 21:01
                    > Asia,w razie czego,to ja kuzynke w Krakowie mamsmileTak na wszelki wypadek...

Dzieki Aka smile))) Ten Krakow to naprawde z Aniolow zacznie slynac, a nie z
                    Bazyliszka.
    • zwykladziewczyna5 Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 03.01.07, 04:28
      Gratuluje, ale do picia sie nie przylacze, bo jestem alkoholiczka.
      • marjanna1 Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 05.01.07, 15:03
        Dzisiaj podpisalam umowe, wiec mam to na papierzesmile)))
        • asica74 Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 05.01.07, 15:39
          Marjanna, wiesci sa super smile No to ja czekolade na goraco, na twoja czesc wypijesmile
          • tamsin Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 05.01.07, 16:11
            Gratulacje!!!
            • marjanna1 Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 05.01.07, 21:12
              Dziekuje dziekuje.smile))
              • asia.sthm Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 05.01.07, 21:40
                Na papierze to mur beton.
                Czerwonym juz przypieczetowalam sprawe jak lakiem.
                Marjanno ciesze sie jak diabli. Podbijesz tam kogo trzeba i niedlugo awans twoj
                bedziemy swietowac.Ha!
                • marjanna1 Re: Wino biale, czerwone, port, koniak, whisky, w 06.01.07, 15:12
                  smile))))
                  • marjanna1 Pierwszy dzien 08.01.07, 15:22
                    Dzisiaj bylam pierwszy dzien w pracy. Na razie mnie szkola jak szkolic. Ja juz
                    ta prace uwielbiam. Ludzie sa swietni, wiec atmosfera w pracy rewelacja. No i
                    uslyszalam niezliczona ilosc pochwal na temat mojego niderlandzkiego.smile)))
                    • balamuk Re: Pierwszy dzien 08.01.07, 16:47
                      Niech Ci tak dalej leci! Praca powinna sprawiac przyjemnosc (rany, co za
                      banal...), bo inaczej czlowiek oklaply i nie ma na nic ochoty. I
                      niderlandzkiego gratuluje!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka