arim28 03.03.07, 01:03 A Ty musiala ten ? stawiac w watku poznajacych sie. ?? - to dowodzi, ze ja dzis liczyc nie umien Ot i wydala mnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minaha Re: Hania 03.03.07, 11:51 ja ten "?" to nie tak personalnie Przejzalam sobie tak na szybko tamten watek i wyszlo, ze tam sie juz wogole kilka numerkow pogubilo.... ale to chyba efekt ogolnej wartosci procentow na tym forum i ten "?" to tez niejako ciekawosc ile nas faktycznie tutaj jest Odpowiedz Link
arim28 Re: Hania 03.03.07, 12:41 O dwa Raczki sie spotkaly)) Znaczy ja rak, Ty rak (podejrzalam w watku urodz) Odpowiedz Link
minaha Re: Hania 03.03.07, 13:49 ekhm ekhm....ja to wlasciwie koza bo z 9 stycznia ale moja mama rak Odpowiedz Link
arim28 Re: Hania 03.03.07, 15:45 Bije sie w piers Po spacerze siadlam do komputera i oslnienie! No wybacz pomylilam niki. Ja od wczoraj jakas taka zakrecona jestem, mam nadzieje ze juz mi przeszlo i wiecej glupot nie napisze. Pozdrowienia dla mamy Pani Rak Do zobaczenia na forum. Uwazam, ze i tak cierpliwa jestes)))) Odpowiedz Link