marjanna1 Re: Asiczko,dawaj pyska ;))) 10.02.09, 14:14 I ode mnie najlepsze zyczenia urodzinowe. Spelnienia marzen i zamierzen. Odpowiedz Link
monhann2 Re: Asiczko,dawaj pyska ;))) 10.02.09, 14:17 Juz wprawdzie zlozylam ale nie zaszkodzi jeszcze raz! Sto lat zyj nam Asiu w zdrowiu, szczesciu i pomyslnosci! Odpowiedz Link
beetaa Re: Asiczko,dawaj pyska ;))) 10.02.09, 15:05 i zyj nam stooooo lat i usmiech miej na twarzy, niech zycie Ci da to wszystko, o czym marzysz!!! Asiu, wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link
asica74 Re: Asiczko,dawaj pyska ;))) 10.02.09, 16:43 a wy spryciary! Dziekuje serdecznie, w pas dygam i na bacznosc sie klaniam! Bar u mnie otwarty i bierzcie co chcecie Ostatnio lubuje sie w nalewce katalonskiej, ktora przypomina crema katalana, a jedynie w plynie i z wodka To komu komu! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Asiczko,dawaj pyska ;))) 10.02.09, 18:20 Jarzabeczku kochany, kwitnij nam, kotom i calemu swiatu na pocieche. Oby ci sie zawsze wszystko udawalo, a jak sie nie uda to niech chociaz raz dwa sie naprawi. Najlepszego z najlepszych. Zamiast obrazka bierz moje serducho.Hi Hi Odpowiedz Link
thorgalla Re: Asiczko,dawaj pyska ;))) 10.02.09, 19:00 Ja mleko i migdały poproszę bo mnie straszliwa zgaga dopadła. Ale to dobrze bo to podobno tak jest jak dziecku włosy rosną.A nie chciałabym aby Skuteczkówna łysa chodziła Odpowiedz Link
mon101 Re: Asiczko,dawaj pyska ;))) 10.02.09, 19:25 Sto lat! Sto lat! Moze byc katalonska, a co tam) Odpowiedz Link
tamsin Re: Asiczko,dawaj pyska ;))) 10.02.09, 19:57 zdrowia, zdrowia i pomyslnosci, oraz niepolamanych kosci (to w zwiazku z tym napadem sniegu w Londku) Polewaj co masz bo o suchym pysku nie bedem spiewac! Odpowiedz Link
rudzikowa Re: Asiczko,dawaj pyska ;))) 10.02.09, 23:34 ode mnie rowniez i sto lat i wszystkiego co najlepsze Odpowiedz Link
ulinha Re: Asiczko,dawaj pyska ;))) 11.02.09, 01:11 Jeszcze ja, jeszcze ja!!! Buziaki ogromniste i zyczenia wszystkiego co naj (najzdrowsze, najsloneczniejsze, najelegantsze, najzgrabniejsze i najszczesliwsze miedzy innymi Asiczko, STO LAT!!!! Odpowiedz Link
asica74 Re: Asiczko,dawaj pyska ;))) 11.02.09, 09:23 Dziekuje wszytskim za pysiaczki, prezently i przede wszytskim za pamietanie o mnie w tym dniu)) Dobrego dnia! A ze baru nie zamykam, to sobie dogodzajcie czym dusza pragnie. Mleczko co dla poniektorych, crema katalana, .... nawet spirytus mam Odpowiedz Link
maja92 Re: Asiczko,dawaj pyska ;))) 11.02.09, 11:56 Asiu, wesolego urodzinowego!! I znowu piekniejsza, jak co rok!! Odpowiedz Link
rudzikowa Re: Asiczko,dawaj pyska ;))) 11.02.09, 13:08 Asica nie obrazisz sie jak podepne sie pod Twoj watek i dzisiaj ja postawie wszystkim wszystko i dobre ciacho??? Odpowiedz Link
asica74 Re: Asiczko,dawaj pyska ;))) 11.02.09, 16:56 No pewnie, ze nie! Gratuluje i sciskam w pasie A za ciacho sie zabieram, bo bardzo ciastkowa jestem Odpowiedz Link
rudzikowa Re: Asiczko,dawaj pyska ;))) 11.02.09, 20:43 dzieki piekne to moze ja jeszcze cos dopieke Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Asiczko,dawaj pyska ;))) 11.02.09, 22:35 Rudzikowo, szczescia zycze i zeby malo razy ci pod gorke bylo. Co by ci tu?...czekaj W prezencie masz wlasny kawalek horyzontu, o: Odpowiedz Link
thorgalla Re: Asiczko,dawaj pyska ;))) 12.02.09, 12:05 Pani Rudzikowa też z lutego? To taki piękny miesiąc Dwieścieeeee lat,dwieścieeeeeee lat niech żyyyyyyyyyjeeeeee naaaaaam!! Odpowiedz Link
1-moni-bel Re: Asiczko,dawaj pyska ;))) 11.02.09, 15:24 I ja dolaczam sie do zyczen! Wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link
cuciolo Re: Asiczko,dawaj pyska ;))) 13.02.09, 13:33 Spoznione, zyczliwe, 150 lat spelnienia marzen, troszku pieniazkow, zdrowka Odpowiedz Link
rudzikowa Re: Asiczko,dawaj pyska ;))) 12.02.09, 10:01 asia dziekuje za horyzont od razu mi sie myslenie poszerzylo Odpowiedz Link
kingaolsz Re: Asiczko,dawaj pyska ;))) 12.02.09, 19:32 No sto latek w zdrowiu i milosci i z pieknym sloneczkiem za oknem. Duuuuuza buzka Odpowiedz Link
rudzikowa Re: Asiczko,dawaj pyska ;))) 12.02.09, 22:25 dziekuje slicznie tez z lutego i tez wodnik i pierwszy raz w zyciu obchodzilam urodziny przy 23 stopniach w pelnym sloncu, jedzac obiad na dworze ;p Odpowiedz Link
beetaa Rudzikowa! 17.02.09, 19:42 Sto lat! Bardzo spoznione, ale szczere I jak widze wodniki lutowe gora Odpowiedz Link
sylwek07 wodniczkom 17.02.09, 20:47 i wodnikom wszystkiego najlepszego z okazji ktorys tam urodzin Odpowiedz Link
azja1974 Re: wodniczkom 18.02.09, 20:22 asiczku i rudzikowo, ze tak hurtem powiem: sto liet, sto liet i pod gorke niet!!! wsiewo haroszewo a nawet najlepszego! co sobie panie tylko zycza! dlugiego swietowania (dzieki mnie poniekad, haha) i kaca niemania! zasluzylam na kieliszeczek i okruszki ciastka? moge jeszcze pozmywac. Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Asiczko,dawaj pyska ;))) 17.02.09, 08:02 W każdej chwili, zawsze, wszędzie, niech Ci w życiu dobrze będzie. Niech Cię dobry los obdarzy wszystkim o czym serce marzy !!! Odpowiedz Link