roberti.ori 26.06.04, 16:21 Bardzo cię proszę jeśli masz wypisywać takie bzdury nieznając się wogóle na polityce sprzedaży, ani też na cenach, to nie pisz na moim forum, bo to co wypisujesz to czysty kretynizm. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitalia Re: do evity2 26.06.04, 17:03 A ja Ci proponuję drogie dziecko..poczytaj sobie na forum PRACA co tak naprawę sądzą konsultantki o Avonie..Masz ok 600 postów miłej lektury. Odpowiedz Link
evita2 Re: do evity2 27.06.04, 02:28 Droga Vitalio! Ani ja dziecko, ani z AVONU. Poczytaj ty dobrze najpierw moje posty, zastanów się trochę a potem. Odpowiedz Link
evita2 Re: do evity2 27.06.04, 02:29 evita2 napisała: > Droga Vitalio! > Ani ja dziecko, ani z AVONU. Poczytaj ty dobrze najpierw moje posty, zastanów > > się trochę a potem pisz. Odpowiedz Link
martaori Do Kasi i Evity 28.06.04, 15:24 Nie rozumie was kobitki, ty Ksiu tylko sprzedajesz Avon bo lubisz masz swoją inną pracę, ty Evitko nawet nie jesteś konsultantką Avonu a obydwie dyskutujecie z osobami, którzy pracują w sprzedazy bezposredniej już ładne pare lat i wiedzą co się dzieje na rynku. Zadna z was nie ma kontaktu z "górą" w Avonie, wiec skąd mozecie wiedzieć jak jest naprawdę.bronicie tego Avonu rekami i nogami czego nie rozumie, co innego by było gdybyscie z tego zyły i była by to wasza pasja z jaka kazda z was podchodzi do swojej pracy.dlaczego tak trudno jest wam uwierzyć że to dobra praca a przy dzisiejszym bezrobociu bardzo potrzebna.Każda z was zachwalałaby swoją prace dodatkowo wiedząc że może ona poprawić komuś standart życiowy. zastanówcie sie czy warto. Odpowiedz Link
evita2 Re: do evity2 27.06.04, 02:37 Drogi Robercie! Na jakiej podstawie twierdzisz,że nie znam się na polityce sprzedaży,ani na cenach? P.S. Zauważ,że w moich postach / w przeciwieństwie do twoich/ nie roi się od sformułowań typu: kretynizm, anormalny itp. Chyba będę musiała zmienić zdanie o twojej sympatyczności. Czyżby była tylko na pokaz? Odpowiedz Link
chicarica Re: do evity2 27.06.04, 08:44 Evita, bo dla Roberta na sprzedaży, polityce cenowej i marketingu może znać się tylko sprzedawca bezpośredni. Ich szkolą na szkoleniach dla "liderów" i oni myślą że to właśnie jest marketing. A sympatyczność - cóż, bardzo się stara, ale czasami puszczają mu hamulce. ;) Odpowiedz Link
roberti.ori Re: do evity2 28.06.04, 09:30 moje drogie Panie, jesli ktoś uważa że krem który zwycięża w rankingu w którym wystawia się go razem z drogimi kremami jest przeciętny, oraz uważa że kremy które sprzedaje się za 20zł. a jakościowo porównywalne są do kremu za 2,5o uwaza za coś dobrego dla klienta, to wybaczcie mi, nie powiem co to jest osądzcie sami. Odpowiedz Link
chicarica Re: do evity2 28.06.04, 13:41 Zdaje się, że całkiem niedawno dziewczyny na forum Anexxy porównywały krem Milk Comfort do o wiele droższego bodajże Clinique. Wasz krem wygrał tylko 1 test. W ogóle kosmetyki Ori dość rzadko cokolwiek wygrywają. Dla porównania, kosmetyki Avonu kilkakrotnie wygrały Prix de Beaute Cosmopolitana. Kiedyś może postaram się zdobyć dokładny spis nagród jakie dostał Avon. Nie wiem też, skąd wysnułeś wnioski o porównaniu kremu Avonu do kremu z kiosku za 2 zł. Swoją drogą, Nivea to świetny krem - używam go do rąk na noc. A moja babcia całe życie używała Nivea i teraz powyżej 70tki ma cerę jak 50latka. Odpowiedz Link
1szylider Re: do evity2 28.06.04, 14:18 chicarica napisała: > Zdaje się, że całkiem niedawno dziewczyny na forum Anexxy porównywały krem Milk > > Comfort do o wiele droższego bodajże Clinique. > Wasz krem wygrał tylko 1 test. W ogóle kosmetyki Ori dość rzadko cokolwiek > wygrywają. Dla porównania, kosmetyki Avonu kilkakrotnie wygrały Prix de Beaute > Cosmopolitana. > Kiedyś może postaram się zdobyć dokładny spis nagród jakie dostał Avon. > Nie wiem też, skąd wysnułeś wnioski o porównaniu kremu Avonu do kremu z kiosku > za 2 zł. Swoją drogą, Nivea to świetny krem - używam go do rąk na noc. A moja > babcia całe życie używała Nivea i teraz powyżej 70tki ma cerę jak 50latka. Witam! Bez jaj! Piszesz, że cos jest dobrym rowerem i jest to prawda, ale uczciwość polemiczna wymaga abys napisala, że to jest rower, którego nie można porównywać do najnowszego modelu Volvo, ze wzgledu na ceny... Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
martaori reklamy 28.06.04, 14:30 Reklamę w mediach traktujemy jako działanie dodatkowe. Głównym narzędziem, które dajemy naszym konsultantom, jest 35 milionów katalogów wydawanych każdego roku. Wychodzimy z założenia, że najlepszą reklamę tworzą sami konsultanci. Najlepszym sposobem zareklamowania Oriflame jest przeznaczenie pieniędzy na produkcję doskonałych kosmetyków i hojne wynagradzanie naszych konsultantów za ich pracę. Dobra opinia przekazywana z ust do ust to najbardziej skuteczna reklama. Produkty nasze same sie reklamują dobra jakościa. Odpowiedz Link