26.06.04, 16:21
Bardzo cię proszę jeśli masz wypisywać takie bzdury nieznając się wogóle na
polityce sprzedaży, ani też na cenach, to nie pisz na moim forum, bo to co
wypisujesz to czysty kretynizm.
Obserwuj wątek
    • vitalia Re: do evity2 26.06.04, 17:03
      A ja Ci proponuję drogie dziecko..poczytaj sobie na forum PRACA co tak naprawę
      sądzą konsultantki o Avonie..Masz ok 600 postów miłej lektury.
      • evita2 Re: do evity2 27.06.04, 02:28
        Droga Vitalio!
        Ani ja dziecko, ani z AVONU. Poczytaj ty dobrze najpierw moje posty, zastanów
        się trochę a potem.
        • evita2 Re: do evity2 27.06.04, 02:29
          evita2 napisała:

> Droga Vitalio!
          > Ani ja dziecko, ani z AVONU. Poczytaj ty dobrze najpierw moje posty,
          zastanów
          >
          > się trochę a potem pisz.
          • martaori Do Kasi i Evity 28.06.04, 15:24
            Nie rozumie was kobitki, ty Ksiu tylko sprzedajesz Avon bo lubisz masz swoją
            inną pracę, ty Evitko nawet nie jesteś konsultantką Avonu a obydwie
            dyskutujecie z osobami, którzy pracują w sprzedazy bezposredniej już ładne pare
            lat i wiedzą co się dzieje na rynku. Zadna z was nie ma kontaktu z "górą" w
            Avonie, wiec skąd mozecie wiedzieć jak jest naprawdę.bronicie tego Avonu rekami
            i nogami czego nie rozumie, co innego by było gdybyscie z tego zyły i była by
            to wasza pasja z jaka kazda z was podchodzi do swojej pracy.dlaczego tak trudno
            jest wam uwierzyć że to dobra praca a przy dzisiejszym bezrobociu bardzo
            potrzebna.Każda z was zachwalałaby swoją prace dodatkowo wiedząc że może ona
            poprawić komuś standart życiowy.
            zastanówcie sie czy warto.
    • evita2 Re: do evity2 27.06.04, 02:37
      Drogi Robercie!
      Na jakiej podstawie twierdzisz,że nie znam się na polityce sprzedaży,ani na
      cenach?
      P.S. Zauważ,że w moich postach / w przeciwieństwie do twoich/ nie roi się od
      sformułowań typu: kretynizm, anormalny itp.
      Chyba będę musiała zmienić zdanie o twojej sympatyczności. Czyżby była tylko
      na pokaz?
      • chicarica Re: do evity2 27.06.04, 08:44
        Evita, bo dla Roberta na sprzedaży, polityce cenowej i marketingu może znać się
        tylko sprzedawca bezpośredni. Ich szkolą na szkoleniach dla "liderów" i oni
        myślą że to właśnie jest marketing.
        A sympatyczność - cóż, bardzo się stara, ale czasami puszczają mu hamulce. ;)
        • roberti.ori Re: do evity2 28.06.04, 09:30
          moje drogie Panie, jesli ktoś uważa że krem który zwycięża w rankingu w którym
          wystawia się go razem z drogimi kremami jest przeciętny, oraz uważa że kremy
          które sprzedaje się za 20zł. a jakościowo porównywalne są do kremu za 2,5o
          uwaza za coś dobrego dla klienta, to wybaczcie mi, nie powiem co to jest
          osądzcie sami.
          • chicarica Re: do evity2 28.06.04, 13:41
            Zdaje się, że całkiem niedawno dziewczyny na forum Anexxy porównywały krem Milk
            Comfort do o wiele droższego bodajże Clinique.
            Wasz krem wygrał tylko 1 test. W ogóle kosmetyki Ori dość rzadko cokolwiek
            wygrywają. Dla porównania, kosmetyki Avonu kilkakrotnie wygrały Prix de Beaute
            Cosmopolitana.
            Kiedyś może postaram się zdobyć dokładny spis nagród jakie dostał Avon.
            Nie wiem też, skąd wysnułeś wnioski o porównaniu kremu Avonu do kremu z kiosku
            za 2 zł. Swoją drogą, Nivea to świetny krem - używam go do rąk na noc. A moja
            babcia całe życie używała Nivea i teraz powyżej 70tki ma cerę jak 50latka.
            • 1szylider Re: do evity2 28.06.04, 14:18
              chicarica napisała:

> Zdaje się, że całkiem niedawno dziewczyny na forum Anexxy porównywały krem
              Milk
              >
              > Comfort do o wiele droższego bodajże Clinique.
              > Wasz krem wygrał tylko 1 test. W ogóle kosmetyki Ori dość rzadko cokolwiek
              > wygrywają. Dla porównania, kosmetyki Avonu kilkakrotnie wygrały Prix de
              Beaute
              > Cosmopolitana.
              > Kiedyś może postaram się zdobyć dokładny spis nagród jakie dostał Avon.
              > Nie wiem też, skąd wysnułeś wnioski o porównaniu kremu Avonu do kremu z
              kiosku
              > za 2 zł. Swoją drogą, Nivea to świetny krem - używam go do rąk na noc. A moja
              > babcia całe życie używała Nivea i teraz powyżej 70tki ma cerę jak 50latka.

Witam!
              Bez jaj!

Piszesz, że cos jest dobrym rowerem i jest to prawda, ale uczciwość polemiczna
              wymaga abys napisala, że to jest rower, którego nie można porównywać do
              najnowszego modelu Volvo, ze wzgledu na ceny...

Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach...
              Pozdrawiam i zapraszam!
              gg 172 85 85
              • martaori reklamy 28.06.04, 14:30

Reklamę w mediach traktujemy jako działanie dodatkowe. Głównym narzędziem,
                które dajemy naszym konsultantom, jest 35 milionów katalogów wydawanych każdego
                roku. Wychodzimy z założenia, że najlepszą reklamę tworzą sami konsultanci.
                Najlepszym sposobem zareklamowania Oriflame jest przeznaczenie pieniędzy na
                produkcję doskonałych kosmetyków i hojne wynagradzanie naszych konsultantów za
                ich pracę. Dobra opinia przekazywana z ust do ust to najbardziej skuteczna
                reklama.
                Produkty nasze same sie reklamują dobra jakościa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka