Gość: Stefan IP: *.chello.pl 16.10.09, 16:49 doszły mnie słuchy że Wałbrzyska Giełda istnieje tylko do końca roku.Co tam będzie,nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koli Re: Giełda w niedzielę IP: *.chello.pl 16.10.09, 16:58 Podobno ma tam stanąć ogromny krzyż.Będą zbiorowe modły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostozmostu Re: Giełda w niedzielę IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.10.09, 17:29 a ja słyszałem, że pomnik JPII i kolejny oddział ZUS-u;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak to prawda Re: Giełda w niedzielę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 17:39 Tak to prawda firma BEN wykupiła teren należący do giełdy za kila milionów złotych. Co tam ma powstać do końca nie wiem. Firma Ben odpowiada za realizacje serwerowni Onet s.a. i budowy kompleksu dla TVP s.a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijop Re: Giełda w niedzielę IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.10.09, 18:04 Gdzieś się przeniosą pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Giełda w niedzielę IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.10.09, 18:33 Pewnie na darmowy teren przed kauflandem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Giełda w niedzielę IP: *.chello.pl 18.10.09, 20:05 Komu ta giełda przeszkadza?Może znowu naszym władzom?Nie wypaliły im giełdy w Rynku,Książu,Podzamczu to trzeba zniszczyć to co jest.Teren tej giełdy jest na uboczu a czym tam się handluje to nikomomu nic do tego, aby było zgodne z prawem.Czy tam ktoś tam idzie czy nie,to też jego sprawa.Czy w tym mieście są jakieś rozrywki oprócz marketów i kościoła?A może mamy chodzić do obskurnego do granic możliwości Parku Książańskiego i odpoczywać nad zasyfiałym Szczawnikiem.Tu wszędzie jest syf.Nie ma sportu,kultury a drogi mamy najgorsze w kraju.Pan Kruczkowski i jego świta to miasto zarżneli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: true Re: Giełda w niedzielę IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.09, 23:36 > Gość portalu: olek napisał(a): > Komu [...] zarżneli. Widzę, że według Ciebie obecna władza nie odpowiada tylko za koklusz i gradobicie. :) Nędzna namiastko partyjnego sługusa. W wielu wątkach widziałem twoje "interpretacje". Odpowiedz Link Zgłoś
aazz91060 Re: Giełda w niedzielę 19.10.09, 05:03 Wez tak true z reka na sercu,powiedz ,czy naprawde czujesz poprawe ,sytuacji w Wchu? Nie jestem pesymista,urodzilem sie tutaj,ale moim zdaniem,jest niedobrze.Ogolny marazm,bieda ibrod.Jak myslisz dlaczego tu powstala strefa ekonomiczna? Mysle ze tak rzadzic Wchem to potrafi kazdy lekko rozgarniety czlowiek!Nie potrzeba "wybitnych"specjalistow,typu Pan Kruczkowski.kr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosie Re: Giełda w niedzielę IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.10.09, 07:29 zrobic tam punkt skupu zywca... niejedna swinia przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś