Gość: wm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 15:52 Od niedawna mam dwa koty Do tej pory stosowałam Super Benka.. Nietety przy dwóch kotach to za drogo wychodzi.. Czy ktoś ma dwa koty i zna lepszy zwirek od Benka który wychodzi taniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ Re: Dwa koty. Jaki żwirek? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.11.09, 16:06 mruczus brylujacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Dwa koty. Jaki żwirek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 18:13 Też mam 2 koty i kupuję tylko fioletowy Hilton, benek zszedł na psy, klei się do kocich łap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalia Re: Dwa koty. Jaki żwirek? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.11.09, 16:07 Polecam żwirek z Lidla,10l kosztuje 9,90zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Dwa koty. Jaki żwirek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 16:29 Ja swojego nauczyłem upomnieć się o wypuszczenie na dwór i korzysta z kuwet tylko w ostateczności.I dobrze, bojaki by żwirek nie był to zapach jest wyczuwalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Dwa koty. Jaki żwirek? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.11.09, 16:43 Polecam żwirek DANTE dostępny w Kauflandzie 9,90 za 10 litrów. W czeskim Kauflandzie można też kupić żwirek po 40 KCz za 5 litrow równie dobry. Nie są one nie wiadomo jakiej jakości ale są stosunkowo tanie i dośc łatwo się je wymienia. Przy dwóch kotkach polecam 2 kuwety a jesli nie to bardzo częste wymiany piasku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Dwa koty. Jaki żwirek? IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.11.09, 08:52 Witam-tez mam dwa koty , kupowalam zwirek niezbrylajacy w Tesco ale rzeczywiscie wychodzilo troszke drogo.Od jakiegos czsu kupuje zwykle trociny i kotom to nie przeszkadza, nawet nieprzyjemny zapach zniknal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Dwa koty. Jaki żwirek? IP: *.tktelekom.pl 05.11.09, 09:14 ciekawe, muszę spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Dwa koty. Jaki żwirek? IP: 62.87.160.* 05.11.09, 12:18 Ja kupuje drewniany Hiltona dla moich 2 kociaków-jest super wydajny i nie ma przykrych zapachów. Jest duzo lepszy i wydajniejszy niz betonitowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocica Re: Dwa koty. Jaki żwirek? IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.11.09, 16:08 Ja też mam dwa koty i przetestowałam wszystko co sie da od najdrozszych do najtańszych,i doszłam do wniosku że najlepsze są trociny bo prede wszystkim tanie-czyli można je często wymieniać i co najważniejsze wchłaniają nieprzyjemny zapach.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dwa koty. Jaki żwirek? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.11.09, 09:37 moje kotki używają Hiltona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Dwa koty. Jaki żwirek? IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.11.09, 11:45 witam,również posiadam dwie kotki.U mnie jedynym rozwiązaniem jest żwirek Hilton-fioletowy,drobniutki super zbrylający się.W realu jest on najtańszy ze wszystkich marketów koszt ok.9zł za 5l.Do kuwety wsypuję załe 5l i tylko dwa razy dziennie wystarczy powyciągac bryłki,starcza na ok.3tyg.i niema problemu.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś