Dodaj do ulubionych

Listonosz Nowe Miasto

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 14:03
Witam, gdzie można złożyć skargę na listonosza, mam już dość Mariusza z Nowego
Miasta. Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 14:18
      W pralni chemicznej na Piaskowej Górze
    • Gość: jaa Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.09, 14:38
      w Erze na Gdańskiej !!!
      • Gość: listonosz Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.11.09, 14:42
        oczywiscie do przelozonego na poczcie polskiej ale to musi byc
        uzasadnione dlaczego
    • Gość: justyna Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 14:58
      Ja wręcz uwielbiam jak do mnie przychodzi:)
    • Gość: Brat Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 22:22
      Nie ruszaj Go.Ma mocne plecy na Poczcie ,nic nie wskórasz.Uwierz mi wiem co piszę
      • Gość: kobieta po 40 Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 22:24
        to juz wiadomo dlaczego taki jest
    • Gość: problem z glowy Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.11.09, 12:58
      co to znaczy ze ma znajomosci na poczcie co to w ogole ma byc
      albo piszecie o co chodzi albo nie wypisujcie bzdetow to ze ma
      gdzies tam znajomosci nie oznacza ze wszystko mu wolno pamietajcie
      jest jeszcze nad poczta sad
      • Gość: nina Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 15:40
        mucios gracjas
    • Gość: zuzia Re: Listonosz Nowe Miasto IP: 78.9.29.* 30.11.09, 18:58
      Czemu od razu skarge trzeba to samemu wyjasnic!!!!Jest najlepszym
      listonoszem jaki tu chodzil!!! Sami wiecie co na nowce mieszkacie
      jest ok
      • Gość: do ludzi z nowego Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.11.09, 21:12
        no jezeli czyta listy to narusza to narusza art 267 kk
        naruszenie tajemnicy korospondencji i w ogole to to jest nie
        etyczne w tym zawodze nie wolno nikomu czytac cudzech listow a tym
        bardziej rozpowszechniac je
      • Gość: hhhuhuhnjfrsde Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.09, 20:47
        sjsdjdfjdfrdjfjer
      • Gość: zenek Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.09, 23:01
        Uważaj co piszesz bez podstawnie.Kazdy wpis zostawia Ślad do
        NAMIERZENIA!!!-IP* trzeba sie z tego tłumaczyc.
        • Gość: volii Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 06.12.09, 18:59
          jeszli takimi tekstami probujesz mnie zniechecic lub zastraszyc to
          jestes w bledzie.ja nie mam nic sobie do za rzucenia nawet w oczy
          moge powiedziec mu co o nim mysle byl moim kumplem z dawnych lat ale
          na szczescie juz sie to urwalo najwidoczniej ludzie sie nie
          zmieniaja skoro jest ta cala afera o nim z pewnoscia nie bez powodu
          • Gość: jollaalloj Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 06.12.09, 19:15
            kogos tu chyba prawda boli.obronca listonosza sie znalazl jestes
            jego psem obronnym.
        • Gość: **** Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.09, 15:02
          Uważaj co piszesz bez podstawnie.Kazdy wpis zostawia Ślad do
          NAMIERZENIA!!!-IP* trzeba sie z tego tłumaczyc.
      • Gość: kredka Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.12.09, 13:08
        chyba z krainy kredek
      • Gość: zaba Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.09, 15:06
        Trzeba leniu wziasc sie do ciezkiej pracy zeby takim autkiem jezdzic
        a nie siedziec na d.....
    • Gość: LIST Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.11.09, 19:49
      znam go on czyta cudze listy !!!
      • Gość: jedruś Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 20:01
        Też o tym słyszałem a później opowiada wszystkim co i jak
        • Gość: ona Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 22:00
          Jak ktoś tu wcześniej pisał ma plecy i po sprwie
    • Gość: Listonosz Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.12.09, 12:38
      Jeszcze jakieś pytania? Chętnie odpowiem
      • Gość: lafirynda Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.09, 12:57
        Tak. A gdzie go masz? bo trudno dojrzeć
        • Gość: zenek Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.12.09, 13:24
          Na miejcu bo gdzie by indziej!!!!
      • Gość: jollaalloj Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 04.12.09, 23:02
        skoro listonosz chcial odpowiadac na pytania to czekam na odpowiedz
        dlaczego robisz takie numery skoro wiesz ze za to dyscyplinarka
        grozi wyrol wiezienie a udowodnic wszystkie twoje machloje mozna.
    • jollaalloj Re: Listonosz Nowe Miasto 04.12.09, 22:15
      mysle ze juz zbyt wiele zarobil na boku jako listonosz.jeden taki
      cwany juz byl i porzadek z nim zrobili.moze i z tym tzeba bo mam juz
      dosyc tych jego przekretow
      • Gość: elka Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 22:16
        ale podobno on ma plecy
        • jollaalloj Re: Listonosz Nowe Miasto 04.12.09, 22:22
          plecy i ramie do noszenia torby to sie zgdzam ze ma ale nic wiecej
          • jollaalloj Re: Listonosz Nowe Miasto 04.12.09, 22:29
            pieniadze tez daje najpierw tym ktorzy wiecej mu z tego dadza.tkz
            koncowka.biedne te starsze kobiety jak tak mozna oszukiwac mnie
            nawet probowal wziasc na litosc jak mu sie dziecko urodzilo ze tak
            ciezko z kasa a praca trudna i caly dzien po za domem.naszczescie w
            jego oczach poznalam oszustwo
      • jollaalloj Re: Listonosz Nowe Miasto 04.12.09, 22:20
        a plecy o czym mowa mysle ze za to lichwiarstwo na rejonie nikt
        karku w jego obronie nie nastawi.sami wiecie ze robi on rozne rzeczy
        ktorych nie powinnismy odposcic.
        • Gość: sabbineczkka Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 04.12.09, 22:50
          ludzie nas jest wiecej czego wy sie boicie nie tacy bli i nie z
          takimi porzadek zrobiono.moje pieniadze sa juz na koncie bankowym
          place za prowadzenie konta ale zaden oszust i zlodziej za moja kase
          nie bedzie sie dorabial
          • Gość: jollaalloj Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 04.12.09, 22:55
            racja trzeba ukrucic mu to bo tak byc nie moze.ja ostatnio czekalam
            na wazne pismo i go nie dostaam a wiem co o nim mowia wiec moze i on
            je przeczytal.czy go glowa nie boli od czytania czyis korespondencji
            • Gość: sabbineczkka Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 04.12.09, 22:57
              jak chcecie sie dowiedziec kto co i gdzie to pytajcie jego on powie
              wszystko.to straszne czeba to zglosic
            • Gość: halama Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 14:35
              Listonosz przechodzi na emeryturę.
              Wszyscy z okolicznych domów postanowili, że będzie on po raz ostatni chodził od
              domu do domu i tym razem tylko odbierał prezenty za swoją wieloletnią pracę.
              Puka do pierwszych drzwi... dostaje wspaniałe wyposażenie wędkarskie...
              promienieje z radości.
              Puka do drugich drzwi... otrzymuje bilet na Hawaje... cieszy sie nasz listonosz
              ogromnie.
              Puka do trzecich drzwi... otwiera mu wspaniała blondynka... mrugając oczętami
              zaprasza go do swojego łoża i spełnia przez całą noc najskrytsze marzenia
              seksualne listonosza.
              Rano podaje mu do łóżka wspaniałe śniadanie. Listonosz jest wniebowzięty...
              Gdy urocza blondynka nalewa mu do szklanki kawę, listonosz zauważa ukrytego pod
              szklaneczką dolara, zaciekawiony pyta:
              - Noc była wspaniała, śniadanie też, ale dlaczego ten dolar?
              Na to blondynka przewracając oczami:
              - Wczoraj wieczorem zapytałam mojego męża, co mam Ci dać za Twoją wieloletnią
              służbę. Odpowiedział mi:
              Pierdol go, daj mu dolara.
              Śniadanie było moim pomysłem.
      • Gość: sabbineczkka Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 04.12.09, 23:05
        wszystko co dobre ma swoj koniec oby ten mial fatalne zakonczenie
        dla listonosza a dobre dla nas
        • Gość: Listonosz Pat Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.12.09, 23:57
          A ja wam mowie ze on leje na wasze posty :)
    • Gość: Paul McCartney Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.12.09, 23:57
      Mr. postman nanananana ...
    • Gość: byly kolega Re: Listonosz Nowe Miasto IP: 213.27.191.* 05.12.09, 09:57
      Znam go od małego chodzilem z nim do klasy, nigdy maniek nie mial czystych
      intencji, zawsze lubil czyms sie zajmowac, nawet jak dorastal tylko ze nigdy nie
      dal sie zlapac:) na szczescie nie mam z nim juz kontaktu bo mieszkam gdzie
      indziej. jest bardzo wscipski i musi wszystko wiedziec.
      • Gość: byly kolega Re: Listonosz Nowe Miasto IP: 213.27.191.* 05.12.09, 10:07
        wspomne jeszcze o zabieranych sniadaniach w szkole
    • Gość: .,.,.,., Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.cz 05.12.09, 11:41
      Nic mu nie zrobicie, dosyc ze zna ludzi na poczcie to jeszcze czarne charaktery
      z dzielnicy, skarge trzeba zlozyc osobiscie wiec bedzie znal nazwisko a potem
      moze sie mscic
      • Gość: srtrtw Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.09, 12:27
        A nie wiecie czasem jakim jezdzi samochodem? Pytam z ciekawosci bo
        podobno listonosze narzekają na zarobki.
        • Gość: mini Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.09, 12:52
          jak każdy listonosz pieszo chodzi
          • Gość: hahaha Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.09, 16:30
            hahaha listonosza zawsze mozna pogonić psem
          • Gość: jollaalloj Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 05.12.09, 18:33
            z tego co mi wiadomo to oni albo maja super samochody albo mieszkaja
            godnie wiec gdzie tu sprawiedliwosc
        • Gość: jollaalloj Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 05.12.09, 18:22
          podobno mialo byc bmw ale czas pokaze.a wiec widac biedaki z
          kiepskimi zarobkami
      • Gość: sabbineczkka Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 05.12.09, 18:27
        niech sie msci co bedzie faktem ze jest winien tych zarzutow a ja
        nic na sumieniu nie mam wiec skarge zlozyc trzeba.plecy sie juz
        skonczyly a zaczna chody do pikla
        • Gość: fan Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.09, 18:38
          W tym wątku nic nie zostało napisane o konkretnych zarzutach.
          Napisano tylko, że listonosz jest be i że trzeba złożyć skargę.
          Pierdoły o czytaniu listów to pewnikiem komentarze niekumatych
          troli. Tak więc aby była jasność, pytam o co konkretnie jest
          podejrzewany ów listonosz?
          • Gość: sabbineczkka Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 05.12.09, 18:48
            listonosza obejmuje tajemnica korespondencji a za czytanie listow
            jest art jakis tam o ktorym juz wczesniej pisano.a zataz po tym cala
            reszya wyjdzie na jaw.kto jaka rete ma gdzie ma kredyt czy splacane
            czy nie i kto ile ma zadluzenia
            • Gość: fan Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.09, 19:43
              Gość portalu: sabbineczkka napisał(a):

> listonosza obejmuje tajemnica korespondencji

Zgadza się, ale znowu piszesz ogólnikowo. Jakie masz zarzuty w
              stosunku do tego listonosza, a nie przykładowego? Boisz sie nazwac
              po imieniu? W takim razie albo nie jesteś pewna, albo boisz się
              procesu o zniesławienie. A jeżeli nie jesteś pewna, to milcz i nie
              obrabiaj mu dupy.
              • Gość: volii Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 06.12.09, 13:12
                chyba jestes osoba ktora boi sie rozglosnienia tej sprawy.modrze
                zostalo powiedziane tylko winny sie tlumacz a skoro bo bronisz
                jestes osoba taka sama jak on
                • Gość: volii Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 06.12.09, 13:21
                  trzeba ponosic konsekwencje za swoje czyny.wiec nie strasz
                  znieslawieniem bo to smieszne na to wyglada ze albo jestes taki albo
                  taka jak on albo wiesz ze jest kak jak piszemy
                  • Gość: fan Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.12.09, 13:27
                    Kolejny raz powtarzam, jeśli macie niezbite dowody to walcie do
                    prokuratury. Jeśli nie, to za oczernianie same się tam znajdziecie,
                    i to nie w charakterze świadków, bynajmniej.
                    Jeśli więc nadal nie macie dowodów, że czyta cudze listy, a tylko
                    pieprzycie dla zabawy, to zamknijcie jadaczki. Nie jesteście tu
                    anonimowe.
                    • Gość: Listonosz Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.12.09, 12:00
                      Dzień dobry, czy jest pan Edek?
                      • Gość: listonosz z NM Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 20:16
                        A ja mam plecy i możecie mi wszyscy skoczyć!!!
                        • Gość: * Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.09, 09:57
                          Byłem ze skargą na poczcie a tam babka mowi Panie ja panu nic nie
                          poradze on ma plecy
                          • Gość: kobietka Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.09, 11:37
                            Plecy ma jak kazdy czlowiek przeciez to proste
                            • Gość: volii Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 14.12.09, 13:05
                              plecy co to za bzdury nie ma czlowieka ktory jest nie tykalny a co
                              dopiero taki listonosz ktory jedyne co ma to swa torbe do noszenie
                              listow naszych prywatnych.a dzieki temu ze my nic nie robimy w tej
                              sprawie to on kupuje samochodziki mark bmw bo go widzialem.takze
                              dawajcie mu dalej koncowki to wybuduje wille z basenem
                          • Gość: oe Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 12:01
                            UWAGA PRZED RESTAURACJĄ KSIĄŻĘCA , WPISALI MOJE SŁOWA O NICH A NA
                            KONIEC ZMIENILI TYLKO NAZWĘ SWOJEJ RESTAURACJI NA GOŚCINIEC SOLICKI
                            W FORUM O GOŚCINĆU A W GRALLU ZMIENILI NAZWĘ NA GRALL
                            I I PODPISALI SIĘ JAK ZWYKLE ZE SWOJEGO IP KOMPUTERA
                            JUŻ NIE JAKO MARTA, GOŚĆ CZY SŁAWETNA JUZ WSZYSTKIM SEMIRA ALE JAKO
                            beeatea , BEATA
                            MYŚLĄ ŻE MOIM KOSZTEM I OPINIĄ ZEPSUJĄ REPUTACJĘ SWOJEJ KONKURENCJI
                            TO JUŻ SKANDAL !!! OŚWIADCZAM ŻE TERAZ JUZ WIADOMO ŻE ROBI TO
                            KSIĄŻĘCA PO TO BY WSZYSTKICH SKŁÓCIĆ ZE SOBĄ NIE OD DZIŚ WIADOMO
                            GDZIE DWÓCH SIĘ BIJE TAM TRZECI CHCE SKORZYSTAĆ
                            POD SPODEM MOJA OPINIA I MOICH ZNAJOMYCH ORYGINALNA O RESTAURACJI
                            KSIĄŻĘCEJ I PRAWDZIWA:

Restauracja Książęca - zeszła na psy
                            Autor: aniataurus 26.01.10, 11:36 Dodaj do ulubionych Skasujcie
                            Odpowiedz
                            > Ostrzegam wszystkich forumowiczów najgorsza restauracja w jakiej
                            > jadłam , zimne jedzienie!brudne pojemniczki do przypraw ,
                            > polepione , obsługa leniwie chodzaca jak muchy w smole,
                            > byliśmy ze znajomymi bo ogromie się uparli aby pojechać do Książa
                            (
                            > urok) . Przy okazji chcieli rozejrzeć się i rozpytać o organizację
                            > wesela. Masakra!!!jeszcze nie widzieliśmy takiej menagerki z
                            > tłustymi włosami.bleee..
                            > Dawno nie widzielismy takiej zaściankowości!!!
                            > Potem zrobiliśmy rajd po innych lokalach : Maria już lepiej,ale
                            nie
                            > podoba się
                            > Apropos jeszcze lepiej ale nie ten klimat
                            > ale oni uparli się że może ktoś im doradzi gdzie można zrobić
                            > najlepsze weselicho ale w normalnych warunkach , z ciepłym
                            jedzeniem
                            > i normalną obsługą a nie gburowatymi oszołomami!
                            > Mam być druhna i niemiły obowiązek na mnie spada bo muszę pomóc ,
                            > doradzić i znalezdż fajne miejsce na weselicho na 130 osób na
                            lipiec
                            > 2011 roku . Na pewno wiem jedno wszystkie Przyszłe Pary Młode
                            > ostrzegam przed Restauracją Książęcą , nie dajcie się omamić to co
                            > widziałam i jadłam wystarczyło na całe życie. Doradzcie jak
                            znalezdż
                            > miły lokal na duże wesele z ciepłym pysznym jedzonkiem PLS

A TERAZ WARTO PORÓWNAĆ KOŃCÓWKI TYCH OPINI ZE ZMIENIONYMI NAZWAMI
                            MANIPULACJA KSIĄŻĘCEJ:
                            Na pewno wiem jedno wszystkie Przyszłe Pary Młode
                            > ostrzegam przed GOSCIŃCEM , nie dajcie się omamić to ....

I TAK SAMO
                            Na pewno wiem jedno wszystkie Przyszłe Pary Młode
                            > ostrzegam przed Restauracją GRALL, nie dajcie się omamić ....

RESTAURACJA KSIĄŻĘCA OSZUKUJE WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW W TEN SPOSÓB
                            NIE MOZE ZNIEŚĆ KONKURENCJI BRAMY, artc ,MARII, GRALA, GOSCIŃCA
                            SOLICKIEGO , TV DAMI
                            DOBRZE KTOŚ KTO WCZESNIEJ NAPISAŁ O NICH NA FORUM ŻE BÓG WIE KOGO
                            BĘDĄ SIĘ JESZCZE CZEPIAĆ , POD KOGO PODSZYWAĆ I TAK SIĘ WŁAŚNIE
                            DZIEJE
                            A TO DLATEGO ŻE NIE MAJĄ KLIENTELI , JAK SIĘ JEDNAK OKAZUJE PO
                            ODEJŚCIU PANI BEATY KTÓRA ROBIŁA TAM NAJWIĘCEJ IMPREZ PRZEZ CAŁĄ
                            BYTNOŚĆ KSIĄŻĘCEJ I BYŁA BARDZO DOBRYM ODDANYM PRACOWNIKIEM ,
                            SIEDZIAŁA PO 24 GODZINY DZIEŃ W DZIEŃ I SAMA ODESZŁA BO WCZEŚNIEJ
                            JESZCZE PRACUJĄC TAM NA PÓŁ ETATATU OTWORZYŁA SOBIE WŁASNĄ FIRMĘ I
                            SIĘ ŚWIETNIE ROZWIJA ,NIE MOGĄ TEGO ZNIEŚĆ,
                            BYŁAM ODWIEDZIŁAM WIDZIAŁAM GRATULUJĘ PANI BEACIE ! JESTEM PEŁNA
                            PODZIWU DLA PANI WYTRWAŁOŚCI PRZECIW TAKIEJ ZAZDROŚCI I NIENAWIŚCI-
                            CHOREJ NIENAWIŚCI I ZAZDROŚCI
                            RESTAURACJA PADA A INNE WYMIENINONE TU FIRMY SĄ NA PRAWDĘ LEPSZE I
                            SĄ ZAGROŻENIEM DLA KSIĄŻĘCEJ! DLATEGO BĘDĄ TAKIE ATAKI I PODSZYWANIE
                            SIĘ POD MOJA OSOBĘ CZY INNYCH
                            NIE WIERZCIE JUŻ W ŻADNE DOBRE SŁOWO O RESTAURACJI KSIĄŻĘCEJ BO TO
                            MANIPULACJA I OSZUSTWO, BEDĘ OSTRZEGAŁA KOGO SIĘ DA ZA TO ŻE
                            WYKORZYSTALI MOJE SŁOWA W NIEUCZCIWEJ WALCE Z LUDZMI I ICH FIRMAMI
                            ANIA
                            PoprzedniSortuj: drzewkood najstarszegood najnowszegodrzewko
                            odwrotnedrzewko
                            od najstarszego
                            od najnowszego
                            drzewko odwrotne
                            Pokaż wszystkie (101-111)
                            Re: Restauracja Książęca - zeszła na psy - Gość: gustaw1964
                            16.02.10, 17:07
                            Re: Restauracja Książęca - zeszła na psy - Gość: rozsądny 16.02.10,
                            23:08
                            Re: Restauracja Książęca - zeszła na psy - Gość: aaaa 15.02.10,
                            11:22
                            Re: Restauracja Książęca - zeszła na psy - Gość: janek 15.02.10,
                            13:52
                            Re: Restauracja Książęca - zeszła na psy - Gość: iras 15.02.10,
                            19:34
                            Re: Restauracja Książęca - zeszła na psy - Gość: aniataurus
                            16.02.10, 08:57
                            Re: Restauracja Książęca - zeszła na psy - Gość: bojan 16.02.10,
                            09:01
                            16.02.10, 09:13
                            Re: Restauracja Książęca - zeszła na psy - Gość: mikikikn 16.02.10,
                            09:27
                            16.02.10, 10:02
                            17.02.10, 07:45
                            Poprzednie (1-100)przejdź do: 1-100 101-111
                        • Gość: jollaalloj Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 14.12.09, 12:57
                          panie listonoszu uwazalam pana za rozsadnego i dobrego czlowieka a
                          pan taki bezczelny i delikatniemowiac prosty.szkoda gadac
                          • Gość: Ropuch Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.minedu.sk 14.12.09, 13:07
                            Dajcie już spokój Mariuszowi, nie jest taki zły na jakiego wygląda
                          • Gość: Magda Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.09, 22:20
                            Jędrzej daj spokój
                            • Gość: gosc Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.12.09, 08:03
                              Niech ten Jedrzej zajmie sie swoimi problemami a ma ich wiele!!!Jak
                              tak mozna wykrecic taki numer koledze wszyscy lacha z niego rwa-
                              ZLODZIEJASZEK trzeba sie pilnowac teraz
    • Gość: LUSIA Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.19.16.lan.e-wab.pl 14.12.09, 20:34
      Już teraz wiem,kto te głupoty pisze na listonosza.
      Chłopie,weź się za prawdziwą prace,bo tylko puchniesz od
      nieróbstwa,to będziesz mógł kupić sobie nie BMW,ale FERRARI!!!
      SPADAJ DUBKU!!!
      • Gość: kazio Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.09, 12:44
        Dubku???
        • Gość: LUSIA Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.19.16.lan.e-wab.pl 15.12.09, 23:27
          TAK TAK,JESTEŚ DUPEK DO POTĘGI!!!
          KAZIO HA HA DUPEK!!!SPADAJ NA DRZEWO.HA HA!!!!!!!!!
          • Gość: Magda Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.09, 11:12
            No i co Jedrzej. Zatkało kakao ?
            • Gość: mini max Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 11:36
              jto by pomyslal ze z daniela taki czlowiek
              • Gość: kazio Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 12:19
                Sami frustraci na tym forum... Do szkoły za daleko, więc siedzą i piszą co im do
                główki przyjdzie. A co im przychodzi, widać powyżej.
              • Gość: kuba Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.09, 14:05
                To juz nie jest czlowiek tylko bydle
    • Gość: 12345 Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.org 17.12.09, 21:40
      Danielu jak możesz sobie pozwolić żeby Cię tak obrażano, od małego miałeś
      szacunek na dzielnicy. Ty pijany i pożyczający pieniądze w żabce ?? Ktoś się
      grubo myli
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka