Gość: zdenerwowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 14:03 Witam, gdzie można złożyć skargę na listonosza, mam już dość Mariusza z Nowego Miasta. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 14:18 W pralni chemicznej na Piaskowej Górze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.09, 14:38 w Erze na Gdańskiej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listonosz Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.11.09, 14:42 oczywiscie do przelozonego na poczcie polskiej ale to musi byc uzasadnione dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 14:58 Ja wręcz uwielbiam jak do mnie przychodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brat Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 22:22 Nie ruszaj Go.Ma mocne plecy na Poczcie ,nic nie wskórasz.Uwierz mi wiem co piszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta po 40 Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 22:24 to juz wiadomo dlaczego taki jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: problem z glowy Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.11.09, 12:58 co to znaczy ze ma znajomosci na poczcie co to w ogole ma byc albo piszecie o co chodzi albo nie wypisujcie bzdetow to ze ma gdzies tam znajomosci nie oznacza ze wszystko mu wolno pamietajcie jest jeszcze nad poczta sad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 15:40 mucios gracjas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Listonosz Nowe Miasto IP: 78.9.29.* 30.11.09, 18:58 Czemu od razu skarge trzeba to samemu wyjasnic!!!!Jest najlepszym listonoszem jaki tu chodzil!!! Sami wiecie co na nowce mieszkacie jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ludzi z nowego Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.11.09, 21:12 no jezeli czyta listy to narusza to narusza art 267 kk naruszenie tajemnicy korospondencji i w ogole to to jest nie etyczne w tym zawodze nie wolno nikomu czytac cudzech listow a tym bardziej rozpowszechniac je Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhuhuhnjfrsde Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.09, 20:47 sjsdjdfjdfrdjfjer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.09, 23:01 Uważaj co piszesz bez podstawnie.Kazdy wpis zostawia Ślad do NAMIERZENIA!!!-IP* trzeba sie z tego tłumaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volii Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 06.12.09, 18:59 jeszli takimi tekstami probujesz mnie zniechecic lub zastraszyc to jestes w bledzie.ja nie mam nic sobie do za rzucenia nawet w oczy moge powiedziec mu co o nim mysle byl moim kumplem z dawnych lat ale na szczescie juz sie to urwalo najwidoczniej ludzie sie nie zmieniaja skoro jest ta cala afera o nim z pewnoscia nie bez powodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jollaalloj Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 06.12.09, 19:15 kogos tu chyba prawda boli.obronca listonosza sie znalazl jestes jego psem obronnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.09, 15:02 Uważaj co piszesz bez podstawnie.Kazdy wpis zostawia Ślad do NAMIERZENIA!!!-IP* trzeba sie z tego tłumaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredka Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.12.09, 13:08 chyba z krainy kredek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.09, 15:06 Trzeba leniu wziasc sie do ciezkiej pracy zeby takim autkiem jezdzic a nie siedziec na d..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIST Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.11.09, 19:49 znam go on czyta cudze listy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedruś Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 20:01 Też o tym słyszałem a później opowiada wszystkim co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 22:00 Jak ktoś tu wcześniej pisał ma plecy i po sprwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Listonosz Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.12.09, 12:38 Jeszcze jakieś pytania? Chętnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lafirynda Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.09, 12:57 Tak. A gdzie go masz? bo trudno dojrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.12.09, 13:24 Na miejcu bo gdzie by indziej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jollaalloj Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 04.12.09, 23:02 skoro listonosz chcial odpowiadac na pytania to czekam na odpowiedz dlaczego robisz takie numery skoro wiesz ze za to dyscyplinarka grozi wyrol wiezienie a udowodnic wszystkie twoje machloje mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
jollaalloj Re: Listonosz Nowe Miasto 04.12.09, 22:15 mysle ze juz zbyt wiele zarobil na boku jako listonosz.jeden taki cwany juz byl i porzadek z nim zrobili.moze i z tym tzeba bo mam juz dosyc tych jego przekretow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 22:16 ale podobno on ma plecy Odpowiedz Link Zgłoś
jollaalloj Re: Listonosz Nowe Miasto 04.12.09, 22:22 plecy i ramie do noszenia torby to sie zgdzam ze ma ale nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
jollaalloj Re: Listonosz Nowe Miasto 04.12.09, 22:29 pieniadze tez daje najpierw tym ktorzy wiecej mu z tego dadza.tkz koncowka.biedne te starsze kobiety jak tak mozna oszukiwac mnie nawet probowal wziasc na litosc jak mu sie dziecko urodzilo ze tak ciezko z kasa a praca trudna i caly dzien po za domem.naszczescie w jego oczach poznalam oszustwo Odpowiedz Link Zgłoś
jollaalloj Re: Listonosz Nowe Miasto 04.12.09, 22:20 a plecy o czym mowa mysle ze za to lichwiarstwo na rejonie nikt karku w jego obronie nie nastawi.sami wiecie ze robi on rozne rzeczy ktorych nie powinnismy odposcic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabbineczkka Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 04.12.09, 22:50 ludzie nas jest wiecej czego wy sie boicie nie tacy bli i nie z takimi porzadek zrobiono.moje pieniadze sa juz na koncie bankowym place za prowadzenie konta ale zaden oszust i zlodziej za moja kase nie bedzie sie dorabial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jollaalloj Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 04.12.09, 22:55 racja trzeba ukrucic mu to bo tak byc nie moze.ja ostatnio czekalam na wazne pismo i go nie dostaam a wiem co o nim mowia wiec moze i on je przeczytal.czy go glowa nie boli od czytania czyis korespondencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabbineczkka Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 04.12.09, 22:57 jak chcecie sie dowiedziec kto co i gdzie to pytajcie jego on powie wszystko.to straszne czeba to zglosic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halama Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 14:35 Listonosz przechodzi na emeryturę. Wszyscy z okolicznych domów postanowili, że będzie on po raz ostatni chodził od domu do domu i tym razem tylko odbierał prezenty za swoją wieloletnią pracę. Puka do pierwszych drzwi... dostaje wspaniałe wyposażenie wędkarskie... promienieje z radości. Puka do drugich drzwi... otrzymuje bilet na Hawaje... cieszy sie nasz listonosz ogromnie. Puka do trzecich drzwi... otwiera mu wspaniała blondynka... mrugając oczętami zaprasza go do swojego łoża i spełnia przez całą noc najskrytsze marzenia seksualne listonosza. Rano podaje mu do łóżka wspaniałe śniadanie. Listonosz jest wniebowzięty... Gdy urocza blondynka nalewa mu do szklanki kawę, listonosz zauważa ukrytego pod szklaneczką dolara, zaciekawiony pyta: - Noc była wspaniała, śniadanie też, ale dlaczego ten dolar? Na to blondynka przewracając oczami: - Wczoraj wieczorem zapytałam mojego męża, co mam Ci dać za Twoją wieloletnią służbę. Odpowiedział mi: Pierdol go, daj mu dolara. Śniadanie było moim pomysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabbineczkka Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 04.12.09, 23:05 wszystko co dobre ma swoj koniec oby ten mial fatalne zakonczenie dla listonosza a dobre dla nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Listonosz Pat Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.12.09, 23:57 A ja wam mowie ze on leje na wasze posty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul McCartney Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.12.09, 23:57 Mr. postman nanananana ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly kolega Re: Listonosz Nowe Miasto IP: 213.27.191.* 05.12.09, 09:57 Znam go od małego chodzilem z nim do klasy, nigdy maniek nie mial czystych intencji, zawsze lubil czyms sie zajmowac, nawet jak dorastal tylko ze nigdy nie dal sie zlapac:) na szczescie nie mam z nim juz kontaktu bo mieszkam gdzie indziej. jest bardzo wscipski i musi wszystko wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly kolega Re: Listonosz Nowe Miasto IP: 213.27.191.* 05.12.09, 10:07 wspomne jeszcze o zabieranych sniadaniach w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .,.,.,., Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.cz 05.12.09, 11:41 Nic mu nie zrobicie, dosyc ze zna ludzi na poczcie to jeszcze czarne charaktery z dzielnicy, skarge trzeba zlozyc osobiscie wiec bedzie znal nazwisko a potem moze sie mscic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srtrtw Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.09, 12:27 A nie wiecie czasem jakim jezdzi samochodem? Pytam z ciekawosci bo podobno listonosze narzekają na zarobki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.09, 12:52 jak każdy listonosz pieszo chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.09, 16:30 hahaha listonosza zawsze mozna pogonić psem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jollaalloj Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 05.12.09, 18:33 z tego co mi wiadomo to oni albo maja super samochody albo mieszkaja godnie wiec gdzie tu sprawiedliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jollaalloj Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 05.12.09, 18:22 podobno mialo byc bmw ale czas pokaze.a wiec widac biedaki z kiepskimi zarobkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabbineczkka Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 05.12.09, 18:27 niech sie msci co bedzie faktem ze jest winien tych zarzutow a ja nic na sumieniu nie mam wiec skarge zlozyc trzeba.plecy sie juz skonczyly a zaczna chody do pikla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.09, 18:38 W tym wątku nic nie zostało napisane o konkretnych zarzutach. Napisano tylko, że listonosz jest be i że trzeba złożyć skargę. Pierdoły o czytaniu listów to pewnikiem komentarze niekumatych troli. Tak więc aby była jasność, pytam o co konkretnie jest podejrzewany ów listonosz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabbineczkka Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 05.12.09, 18:48 listonosza obejmuje tajemnica korespondencji a za czytanie listow jest art jakis tam o ktorym juz wczesniej pisano.a zataz po tym cala reszya wyjdzie na jaw.kto jaka rete ma gdzie ma kredyt czy splacane czy nie i kto ile ma zadluzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.09, 19:43 Gość portalu: sabbineczkka napisał(a): > listonosza obejmuje tajemnica korespondencji Zgadza się, ale znowu piszesz ogólnikowo. Jakie masz zarzuty w stosunku do tego listonosza, a nie przykładowego? Boisz sie nazwac po imieniu? W takim razie albo nie jesteś pewna, albo boisz się procesu o zniesławienie. A jeżeli nie jesteś pewna, to milcz i nie obrabiaj mu dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volii Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 06.12.09, 13:12 chyba jestes osoba ktora boi sie rozglosnienia tej sprawy.modrze zostalo powiedziane tylko winny sie tlumacz a skoro bo bronisz jestes osoba taka sama jak on Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volii Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 06.12.09, 13:21 trzeba ponosic konsekwencje za swoje czyny.wiec nie strasz znieslawieniem bo to smieszne na to wyglada ze albo jestes taki albo taka jak on albo wiesz ze jest kak jak piszemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.12.09, 13:27 Kolejny raz powtarzam, jeśli macie niezbite dowody to walcie do prokuratury. Jeśli nie, to za oczernianie same się tam znajdziecie, i to nie w charakterze świadków, bynajmniej. Jeśli więc nadal nie macie dowodów, że czyta cudze listy, a tylko pieprzycie dla zabawy, to zamknijcie jadaczki. Nie jesteście tu anonimowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Listonosz Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.12.09, 12:00 Dzień dobry, czy jest pan Edek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listonosz z NM Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 20:16 A ja mam plecy i możecie mi wszyscy skoczyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.09, 09:57 Byłem ze skargą na poczcie a tam babka mowi Panie ja panu nic nie poradze on ma plecy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.09, 11:37 Plecy ma jak kazdy czlowiek przeciez to proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volii Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 14.12.09, 13:05 plecy co to za bzdury nie ma czlowieka ktory jest nie tykalny a co dopiero taki listonosz ktory jedyne co ma to swa torbe do noszenie listow naszych prywatnych.a dzieki temu ze my nic nie robimy w tej sprawie to on kupuje samochodziki mark bmw bo go widzialem.takze dawajcie mu dalej koncowki to wybuduje wille z basenem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oe Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 12:01 UWAGA PRZED RESTAURACJĄ KSIĄŻĘCA , WPISALI MOJE SŁOWA O NICH A NA KONIEC ZMIENILI TYLKO NAZWĘ SWOJEJ RESTAURACJI NA GOŚCINIEC SOLICKI W FORUM O GOŚCINĆU A W GRALLU ZMIENILI NAZWĘ NA GRALL I I PODPISALI SIĘ JAK ZWYKLE ZE SWOJEGO IP KOMPUTERA JUŻ NIE JAKO MARTA, GOŚĆ CZY SŁAWETNA JUZ WSZYSTKIM SEMIRA ALE JAKO beeatea , BEATA MYŚLĄ ŻE MOIM KOSZTEM I OPINIĄ ZEPSUJĄ REPUTACJĘ SWOJEJ KONKURENCJI TO JUŻ SKANDAL !!! OŚWIADCZAM ŻE TERAZ JUZ WIADOMO ŻE ROBI TO KSIĄŻĘCA PO TO BY WSZYSTKICH SKŁÓCIĆ ZE SOBĄ NIE OD DZIŚ WIADOMO GDZIE DWÓCH SIĘ BIJE TAM TRZECI CHCE SKORZYSTAĆ POD SPODEM MOJA OPINIA I MOICH ZNAJOMYCH ORYGINALNA O RESTAURACJI KSIĄŻĘCEJ I PRAWDZIWA: Restauracja Książęca - zeszła na psy Autor: aniataurus 26.01.10, 11:36 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz > Ostrzegam wszystkich forumowiczów najgorsza restauracja w jakiej > jadłam , zimne jedzienie!brudne pojemniczki do przypraw , > polepione , obsługa leniwie chodzaca jak muchy w smole, > byliśmy ze znajomymi bo ogromie się uparli aby pojechać do Książa ( > urok) . Przy okazji chcieli rozejrzeć się i rozpytać o organizację > wesela. Masakra!!!jeszcze nie widzieliśmy takiej menagerki z > tłustymi włosami.bleee.. > Dawno nie widzielismy takiej zaściankowości!!! > Potem zrobiliśmy rajd po innych lokalach : Maria już lepiej,ale nie > podoba się > Apropos jeszcze lepiej ale nie ten klimat > ale oni uparli się że może ktoś im doradzi gdzie można zrobić > najlepsze weselicho ale w normalnych warunkach , z ciepłym jedzeniem > i normalną obsługą a nie gburowatymi oszołomami! > Mam być druhna i niemiły obowiązek na mnie spada bo muszę pomóc , > doradzić i znalezdż fajne miejsce na weselicho na 130 osób na lipiec > 2011 roku . Na pewno wiem jedno wszystkie Przyszłe Pary Młode > ostrzegam przed Restauracją Książęcą , nie dajcie się omamić to co > widziałam i jadłam wystarczyło na całe życie. Doradzcie jak znalezdż > miły lokal na duże wesele z ciepłym pysznym jedzonkiem PLS A TERAZ WARTO PORÓWNAĆ KOŃCÓWKI TYCH OPINI ZE ZMIENIONYMI NAZWAMI MANIPULACJA KSIĄŻĘCEJ: Na pewno wiem jedno wszystkie Przyszłe Pary Młode > ostrzegam przed GOSCIŃCEM , nie dajcie się omamić to .... I TAK SAMO Na pewno wiem jedno wszystkie Przyszłe Pary Młode > ostrzegam przed Restauracją GRALL, nie dajcie się omamić .... RESTAURACJA KSIĄŻĘCA OSZUKUJE WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW W TEN SPOSÓB NIE MOZE ZNIEŚĆ KONKURENCJI BRAMY, artc ,MARII, GRALA, GOSCIŃCA SOLICKIEGO , TV DAMI DOBRZE KTOŚ KTO WCZESNIEJ NAPISAŁ O NICH NA FORUM ŻE BÓG WIE KOGO BĘDĄ SIĘ JESZCZE CZEPIAĆ , POD KOGO PODSZYWAĆ I TAK SIĘ WŁAŚNIE DZIEJE A TO DLATEGO ŻE NIE MAJĄ KLIENTELI , JAK SIĘ JEDNAK OKAZUJE PO ODEJŚCIU PANI BEATY KTÓRA ROBIŁA TAM NAJWIĘCEJ IMPREZ PRZEZ CAŁĄ BYTNOŚĆ KSIĄŻĘCEJ I BYŁA BARDZO DOBRYM ODDANYM PRACOWNIKIEM , SIEDZIAŁA PO 24 GODZINY DZIEŃ W DZIEŃ I SAMA ODESZŁA BO WCZEŚNIEJ JESZCZE PRACUJĄC TAM NA PÓŁ ETATATU OTWORZYŁA SOBIE WŁASNĄ FIRMĘ I SIĘ ŚWIETNIE ROZWIJA ,NIE MOGĄ TEGO ZNIEŚĆ, BYŁAM ODWIEDZIŁAM WIDZIAŁAM GRATULUJĘ PANI BEACIE ! JESTEM PEŁNA PODZIWU DLA PANI WYTRWAŁOŚCI PRZECIW TAKIEJ ZAZDROŚCI I NIENAWIŚCI- CHOREJ NIENAWIŚCI I ZAZDROŚCI RESTAURACJA PADA A INNE WYMIENINONE TU FIRMY SĄ NA PRAWDĘ LEPSZE I SĄ ZAGROŻENIEM DLA KSIĄŻĘCEJ! DLATEGO BĘDĄ TAKIE ATAKI I PODSZYWANIE SIĘ POD MOJA OSOBĘ CZY INNYCH NIE WIERZCIE JUŻ W ŻADNE DOBRE SŁOWO O RESTAURACJI KSIĄŻĘCEJ BO TO MANIPULACJA I OSZUSTWO, BEDĘ OSTRZEGAŁA KOGO SIĘ DA ZA TO ŻE WYKORZYSTALI MOJE SŁOWA W NIEUCZCIWEJ WALCE Z LUDZMI I ICH FIRMAMI ANIA PoprzedniSortuj: drzewkood najstarszegood najnowszegodrzewko odwrotnedrzewko od najstarszego od najnowszego drzewko odwrotne Pokaż wszystkie (101-111) Re: Restauracja Książęca - zeszła na psy - Gość: gustaw1964 16.02.10, 17:07 Re: Restauracja Książęca - zeszła na psy - Gość: rozsądny 16.02.10, 23:08 Re: Restauracja Książęca - zeszła na psy - Gość: aaaa 15.02.10, 11:22 Re: Restauracja Książęca - zeszła na psy - Gość: janek 15.02.10, 13:52 Re: Restauracja Książęca - zeszła na psy - Gość: iras 15.02.10, 19:34 Re: Restauracja Książęca - zeszła na psy - Gość: aniataurus 16.02.10, 08:57 Re: Restauracja Książęca - zeszła na psy - Gość: bojan 16.02.10, 09:01 Re: Restauracja Książęca - zeszła na psy - Gość: aniataurus 16.02.10, 09:13 Re: Restauracja Książęca - zeszła na psy - Gość: mikikikn 16.02.10, 09:27 Re: Restauracja Książęca - zeszła na psy - Gość: aniataurus 16.02.10, 10:02 Re: Restauracja Książęca - zeszła na psy - Gość: aniataurus 17.02.10, 07:45 Poprzednie (1-100)przejdź do: 1-100 101-111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jollaalloj Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 14.12.09, 12:57 panie listonoszu uwazalam pana za rozsadnego i dobrego czlowieka a pan taki bezczelny i delikatniemowiac prosty.szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ropuch Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.minedu.sk 14.12.09, 13:07 Dajcie już spokój Mariuszowi, nie jest taki zły na jakiego wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.09, 22:20 Jędrzej daj spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.12.09, 08:03 Niech ten Jedrzej zajmie sie swoimi problemami a ma ich wiele!!!Jak tak mozna wykrecic taki numer koledze wszyscy lacha z niego rwa- ZLODZIEJASZEK trzeba sie pilnowac teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUSIA Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.19.16.lan.e-wab.pl 14.12.09, 20:34 Już teraz wiem,kto te głupoty pisze na listonosza. Chłopie,weź się za prawdziwą prace,bo tylko puchniesz od nieróbstwa,to będziesz mógł kupić sobie nie BMW,ale FERRARI!!! SPADAJ DUBKU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.09, 12:44 Dubku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUSIA Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.19.16.lan.e-wab.pl 15.12.09, 23:27 TAK TAK,JESTEŚ DUPEK DO POTĘGI!!! KAZIO HA HA DUPEK!!!SPADAJ NA DRZEWO.HA HA!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.09, 11:12 No i co Jedrzej. Zatkało kakao ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini max Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 11:36 jto by pomyslal ze z daniela taki czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 12:19 Sami frustraci na tym forum... Do szkoły za daleko, więc siedzą i piszą co im do główki przyjdzie. A co im przychodzi, widać powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.09, 14:05 To juz nie jest czlowiek tylko bydle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12345 Re: Listonosz Nowe Miasto IP: *.org 17.12.09, 21:40 Danielu jak możesz sobie pozwolić żeby Cię tak obrażano, od małego miałeś szacunek na dzielnicy. Ty pijany i pożyczający pieniądze w żabce ?? Ktoś się grubo myli Odpowiedz Link Zgłoś