Dodaj do ulubionych

Pizza biesiadowo

IP: *.xdsl.centertel.pl 31.07.12, 10:26
Pizza Biesiadowo - pizza wieśniacka. W pizzy czuć mielonkę, jak jest mielonka, to zamiast sera wyrób ser podobny- na 100%. Jak by dało się jakoś jeszcze naciągnąć na pieczarkach to pewnie, by się naciągało. Wszystko zapieczone, polane sosem, kompletnie nic nie czuć... Wcale że nie, wszystko czuć.
Obserwuj wątek
    • Gość: c Re: Pizza biesiadowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.12, 15:19
      jeśli chodzi o ser to na bank wyrób seropodobny bo całej pizzy smak to może nadaje jedynie sos (choć również rozrabiany).. Wszystko na wierzchu zapieczone na skorupę żeby nie było widać co w niej jest. Ogólnie pizza dla mnie słabiutka.
      • Gość: ... Re: Pizza biesiadowo IP: *.play-internet.pl 31.07.12, 15:28
        Czyżby konkurencja?...moi drodzy jak komuś nie smakuje to nie je...a poza tym o gustach się nie dyskutuje;-)jedni lubią kaszankę a inni schab...
        • Gość: Arek Re: Pizza biesiadowo IP: *.xdsl.centertel.pl 31.07.12, 19:55
          następny co konkurencje wypatruje na każdym rogu..., wcale ze nie konkurencja. nie jadam w takich punktach, a zdarzyło mi się tam zjeść. Skąd miałem wiedzieć że taka tam będzie ? No widzisz, gdybym przeczytał taki post to bym nie zjadł tam i nie było by takiej dyskusji. Mam nadzieję że losu mojego żołądka nie podzieli inny żołądek.

Jeśli ktoś się lubuje w wędlinach z w których, prawie że co niema mięsa - czyli mielonce. To niech zje. Wydaje mi się że pizza i mielonka, to coś tu nie pasuje.
          • Gość: qw12q Re: Pizza biesiadowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.12, 12:27
            Dlatego ja wole zrobic sam pizze, niz zamawiac z kiepskiej pizzerii, ktorych u nas w miescie nie brakuje. O sieciowkach sie nie wypowiem, bo naprawde szkoda slow.
    • Gość: x Re: Pizza biesiadowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.12, 14:38
      obsługa też "bardzo milutka" czasem zastanawiam się czy panie kelnerki pracują tam za karę?
      • Gość: gosc Re: Pizza biesiadowo IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.12, 14:58
        Stoisz 5 minut pod barem na przeciwko nich, czekajac az laskawie przyjmie zamowienie. A o przyjsciu do stolika to juz mozna pomarzyc. Najmilsza i najbardziej profesjonalna obsluga jest w da Grasso, usmiechy na twarzach, az chce sie tam jesc, mimo ze tez pizza nie jest gornych lotow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka