Dodaj do ulubionych

Footbal pub jakas porazka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 12:32
Wczoraj byłem w Footbal pubu i zobaczyłem dresów kozaczków
całę meline. cała melina siedzi w football pubie. Co sie stało z tym lokalem??
kiedys były dobre imprezki. lokal na poziomie teraz melina i dresy opanowały
ten klub
Obserwuj wątek
    • Gość: degustator Re: Footbal pub jakas porazka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.02.10, 13:06
      za to pizza i zapiekanki najlepsze na tym zadupiu, dagrasso i biesiadowo dupsko mogą im lizać z tym swoim badziewiem!!!
      • Gość: slaby Re: Footbal pub jakas porazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 13:14
        to jak tam isc zjesc jak w ryja na pewno mozna dostac
        • Gość: precz debilom Re: Footbal pub jakas porazka IP: *.lanet.net.pl 07.05.10, 18:02
          Kolega z DaGrasso ? Czy z Rex'a ? Zal czlowieku glupoty wypisywac, i
          plotkowac jak "goraca 15". Przyjdz sam i zobacz co sie dzieje. Sprawdz
          sale mysliwska, czy nowy cykl imprez grillowych.
    • Gość: zal Re: Footbal pub jakas porazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 13:59
      morde to raczej mozna dostac od karków i dresów
      • Gość: @ Re: Footbal pub jakas porazka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.02.10, 15:26
        w końcu do piłkarskiego pubu przychodzą sportowcy w dresach a nie gentelmeni w
        smokingach
        • Gość: asia Re: Footbal pub jakas porazka IP: *.147.180.8.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.02.10, 23:13
          @ masz racje:) ja tam nie marzekam ja nie dostalam:P lokalik extra
          jedzonko pyszne :)
          • Gość: smakosz Re: Footbal pub jakas porazka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.02.10, 11:43
            pizza the best!!!! w promieniu 50 kilometrów nie ma lepszej, ciasto normalnie
            prosto z nieba co za miękkość puszystość, mają zajebisty piec po prostu rewelacja...
    • Gość: gronek Re: Footbal pub jakas porazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 12:07
      wy kimbawawy chyba pizzy nigdy nie jedliscie !!!
      • Gość: Drum Re: Footbal pub jakas porazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 12:14
        najlepsza pizza w szczawnie kolo parku. Polecam Picollo niebo w gebie . Co do
        football pubu tzreba przyznac meta sie robi . i Dj barman tam gra :) koles
        wychodzi z kuchni zmienia piosenke i wraca :) polewa
        • Gość: Stały bywalec pubu Re: Footbal pub jakas porazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 13:49
          Niestety nie mogę się z wami zgodzić. Chodzę tam prawie co weekend i nie
          widziałem żeby ktoś tam "dostał w ryja" jak to mówicie.. Wiele się
          pozmieniało od byłego Errato, a już od paru miesiecy robi się coraz
          lepiej. Jedzenie przepyszne i imprezy też w porządku. Nie możecie
          zapominać, że to wkońcu jest pizzeria, a nie dyskoteka.. :) Napewno będę
          tam na walentynki z dziewczyną i wcale nie będę się bać.. haha:)
          pozdro
          ps. pizza FOOTBALL the best!!
          • Gość: Heniek Re: Footbal pub jakas porazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 14:12
            Jak dla mnie to najlepsza pizzeria w Wałbrzychu. A do tego miła obsługa i
            jedzenie zajebiste. Lokalik z klimatem jakich mało w wałbrzychu..
            żenada, że jak ktoś widzi kolesia w dresie to myśli, że zaraz dostanie w
            ryja :) ja tam jedynie w dresach widziałem koszykarzy Górnika Wałbrzych.
            • Gość: Polonez Re: Footbal pub jakas porazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 15:09
              hehehe chyba cie postralo drogi klamco. Ja zawsze tam widuje bande z
              dobrowskiego . Ludzi w dresach nie zwiazanych ze sportem lecz chyba z MMA :)
              lubiacych ponapierdzielać się. To samo w K10 dres na dresie dresa pogania.
              Wszędzie dresy. Dlatego Kocham Wrocław !!!
              • Gość: omfg Re: Footbal pub jakas porazka IP: *.lanet.net.pl 07.05.10, 18:04
                To siedz we Wrocku i sie na temat Walbrzycha nie wypowiadaj
        • Gość: do drum Re: Footbal pub jakas porazka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.02.10, 15:23
          koło parku jest pizza hit jakie picollo ????
        • Gość: Johny Lee Re: Footbal pub jakas porazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 22:34
          Chyba cos ci sie pomylilo buraku ze Barman tam grał... Chcial bys pewnie zeby
          tak bylo ale na szczescie za marzenia nie karaja
    • Gość: szukacz Re: Footbal pub jakas porazka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.02.10, 15:44
      ma ktoś numer do pizzy hit w szczawnie?? zmienili czy już zamkneli pizzerie???
      • Gość: bbbbb Re: Footbal pub jakas porazka IP: *.146.147.198.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.02.10, 23:25
        dziwne ja tam nie widzialam nikogo z dabrowskiego tylkoo z innych
        ulic a chodze tam co tydzien
        • Gość: Jack Re: Footbal pub jakas porazka IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.03.10, 10:48
          Tam była speluna i jest, mieszkam obok. jeść tam nie zaryzykuję
          • Gość: fp Re: Footbal pub jakas porazka IP: *.lanet.net.pl 07.05.10, 18:05
            Pozdrawiamy pracownikow DaGrasso.
            • Gość: siamacz Re: Footbal pub jakas porazka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.05.10, 20:34
              coś się tam dzieje na pośredniaku ogłoszenie na kelnera i pizzera do kuchni...
        • Gość: Landryn Re: Footbal pub jakas porazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 11:09
          widocznie jesteś ślepcem. Grabowska i Dombrowskiego tam się bawią

co z DJ Bananem?? Dj banan zawsze spoko
          • Gość: bbb Re: Footbal pub jakas porazka IP: *.147.128.200.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.03.10, 22:43
            zapomniales jeszcze ze andersa heheee a co ci do tego ze grabowska?
          • Gość: gość Re: Footbal pub jakas porazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 15:18
            A dla mnie jest spoko
    • Gość: dres Re: Footbal pub jakas porazka IP: *.16.162.lan.e-wab.pl 20.03.10, 02:22
      my tez musimy gdzis siedziec
    • Gość: gość Re: Footbal pub jakas porazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 21:43
      klub jest ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka