IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 19:37
PODOBA MI SIĘ SUKIENKA W KATALOGU BON PRIX ALE JESZCZE NIGDY NIE ZAMAWIAŁAM ,WIĘC NIE WIEM CZY GATUNKO BĘDZIE W PORZADKU NA OBRAZKU ŁADNA.JEŚLI KTOŚ JUŻ KIEDYS ZAMAWIAŁ TO NIECH NAPISZE CZY WARTO ZAMÓWIC CZY CZASEM NIE BUBEL KTÓRY TYLKO NA ZDJĘCIACH ŁADNIE WYGLĄDA.
Obserwuj wątek
    • Gość: www Re: BON PRIX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 19:47
      ja zamawiam bardzo często i powiem tak... rewelacji nie ma jeśli
      chodzi o jakość no i ceny dość wysokie a jedyny plus że szyją we
      wszystkich rozmiarach więc jeśli nie potrzebujesz na gwałt to nie
      polecam
      • Gość: Lila Re: BON PRIX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 20:04
        Dzięki.
        • Gość: aha Re: BON PRIX IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.03.10, 20:19
          aha
    • Gość: aga Re: BON PRIX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 21:15
      Na zdjęciu wszystko fajnie wygląda. Dwa razy kupowałam tam ciuszki i się
      rozczarowałam. Lepsza reklama niż towar i tyle. Na pewno już tam nie kupię.
    • Gość: Ent Re: BON PRIX IP: 91.193.41.* 24.03.10, 13:54
      Witam! Przestrzegam wszystkich przez zakupami w tym sklepie!!!! Porażka po
      prostu!!! I nawet nie chodzi do końca o to, że nie wszystkie artykuły są zgodne
      z tymi z katalogu. Ale na zamówienie czeka się ponad 4 tygodnie!!! W dodatku
      przysłano mi tylko część zamówionych rzeczy a na resztę muszę czekać następne 4
      tygodnie!!! Zamawiałam sukienkę w lutym, którą chciałam mieć na święta (4-5 IV)
      a okazuje si że przyjdzie mi dopiero na maj!!! Porażka po prostu!!! Wszystkim
      którzy chcą tam zamawiać radzę uzbroić się w OGROMNĄ cierpliwości przez parę
      miesięcy broń boże nie zmienić rozmiaru!!! Nie polecam ABSOLUTNIE!!! A szkoda
      bo też podobało mi się jeszcze parę rzeczy i miałam zamiar sobie je zamówić ale
      po co mi "musztarda po obiedzie" - zimowe ciuchy na lato i odwrotnie!!!! W
      dodatku telefoniczna rozmowa z przedstawicielem firmy bardzo nieprzyjemna!!!!
      Pozdrawiam Ent
    • Gość: i Re: BON PRIX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 22:04
    • Gość: ja Re: BON PRIX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.10, 16:22
      Jeżeli chodzi o jakość to różnie z tym bywa. Gatunkowo ciuchy nie są najgorsze,
      ale choćbyś niewiadomo jak dobrze się wymierzyła wg. tabelek z katalogów to
      ciuch i tak przyjdzie za duży. Zamawiałam kilkakrotnie i zawsze zamawiałam
      mniejsze o rozmiar, który wychodzi z tabelki. Wtedy pasują. Koleżance poradziłam
      to samo i była zadowolona, bo gdyby zamówiła rozmiar, który jej wyszedł to
      musiałaby przerabiać. To odnośnie ciuchów. Dywaniki do łazienki nie mają nic
      wspólnego z tymi na zdjęciu. Wysyłają zwykłe szmaty. Aż mi ręce opadły jak
      zobaczyłam to coś co koło dywanika nawet nie leżało. :( Tragedia!
      • Gość: nina Re: BON PRIX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.10, 14:06
        nie polecam
    • Gość: anka Re: BON PRIX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.10, 15:58
      Ja też nie polecam. Jestem roszczarowana jakosciom.
      • Gość: aśka Re: BON PRIX IP: 62.152.134.* 27.03.10, 11:30
        Kiedyś u nich zamawiałam,ale jeszcze wtedy nie było tylu sklepów w W-
        chu.Jakość taka sobie,ale jak zamówiłam extra bluzkę,która wyglądała
        jak najgorsza bazarówa i różniła się bardzo od tej na zdjęciu to
        miarka się przebrała i od tamtej pory nic nie zamówiłam.Przysyłają
        mi nadal katalogi i po latach zaglądam do takiego katalogu a tam
        większość ciuchów ta sama co przed kilkoma latami,dajcie spokój.
    • Gość: ewa Re: BON PRIX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 13:40
      Kicha, kicha i jeszcze raz kicha!!!Rozmiary nie pasują nawet jak bardzo się
      starasz współpracować z tabelką, gatunek i wygląd wspaniały ale tylko na
      zdjęciach, to co otrzymujesz w paczce to już chińszczyzna w najgorszym wydaniu.
      To są zwykłe bazarowe szmatki tylko duuużo przepłacone. Zapewniam, że lepsze i
      ładniejsze kupisz na każdym bazarku w mieście. NIE POLECAM- naciąganie klienta :(
      • Gość: Ania Re: BON PRIX IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.03.10, 14:09
        Kiedyś zamówiłam bluzkę r.36 a przysłali mi 46!!!!!!!!Oczywiście paczkę
        odesłałam.Zadzwoniłam i pytam kiedy przyjdzie zamawiany przeze mnie rozmiar.Pani
        mi powiedziała ze niestety 36 nie maja.Wiec się pytam kiedy oddadzą mi koszt
        wysyłki ponieważ oni pomylili rozmiary.Pani powiedziała ze ok.tydzień.Minęło już
        pół roku oddali kasę tylko za bluzkę ale 10 zl za przesyłke to juz nie.Także nie
        polecam.Niby 10 zł ale dlaczego ja mam być stratna skoro to oni się pomylili.
    • Gość: hehe Re: BON PRIX IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.10, 13:18
      Moze to bez znaczenia ale duże litery przyjęło się sieci uważać za
      krzyk.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka