Gość: uu IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.10, 15:08 gdzie zrobie w Wałbrzychu i za ile;)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: podbijam Re: Wizytówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 15:30 gdzie kupię wycieraczki i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Wizytówki IP: *.chello.pl 18.02.10, 07:04 Ja robiłam i otrzymałam w niecałe 2 tygodnie od wpłaty na konto. Precz z Mo-Bruk'iem A w treści bylo : Ewa10 - troll czatowy,karierowicz demagog. Precz z Mobrukiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 do s - jak "stuknięta/ty" 18.02.10, 09:08 Jeżeli chodzi o trolla,to chyba jest większym trollem niż ja,jakaś porypana osoba z "chello". A swoją drogą było napisane na tej wizytówce: "Precz z trollami i spamerami z CHELLO!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ewy braun Re: do s - jak "stuknięta/ty" IP: *.chello.pl 18.02.10, 19:57 Bardziej stukniętej i trollującej osoby od siebie to tu nie znajdziesz osobo z neoplus... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 Re: Wizytówki 17.02.10, 16:29 Na tamtym linku wystąpił błąd na ich stronie. Masz tu drugi.Ten działa bez problemu. www.vistaprint.pl/vp/welcomeback.aspx?xnav=top Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Wizytówki IP: *.sattom.pl 17.02.10, 20:26 na gg 749979 więcej informacji po zaakceptowaniu projektu ok. 2 dni na wydruk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plusy_minusy Re: Wizytówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 21:20 Tu zrobisz za darmo do 250 szt. www.vistaprint.pl/vp/welcome.aspx?xnav=welcomeback&rd=22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: Wizytówki IP: *.chello.pl 17.02.10, 21:25 czy na tym swiecie cos jest za darmo? NIE!;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Re: Wizytówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 21:49 W Wałbrzychu pl. Tuwima,od Rynku schodzi się w dół ul. Kościuszki (Gazownia) na rogu jest Apteka na skale, następnie kierujesz się w stronę Urzędu statystycznego lub jak ktoś woli Podgórza i tam między apteką a przystankiem autobusowym jest taka mała firma gdzie robią pieczątki i wizytówki, chyba nazywa się agas, jak dobrze zapamiętałam nazwę (anagram słowa saga?). Robiłam tam kiedyś pieczątki, wizytówki i metki do sklepu, byłam bardzo zadowolona z tym, że to było jakieś 5 lat temu ale firma na pewno istnieje bo przejeżdżam obok niej niemal codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Wizytówki IP: *.dialog.net.pl 18.02.10, 07:56 Obedrą Ciebie w agasie ze skóry, produkt podłej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
24_hoursman Re: Wizytówki 27.05.10, 10:13 Witam. A po co chodzić po drukarniach ? Teraz możesz elektronicznie zlecić druk wizytówki. Tutaj masz adres : wizytówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Re: Wizytówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 09:17 byle nie w rip studio. nazwa zreszta mowi sama za siebie. chyba ze lubisz byc olewanym klientem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fmot Re: Wizytówki IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.10, 10:38 W mirwalu na Al. wyzwolenia - wejście od Buczka - mają nową maszyne cyfrową i drukują takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Wizytówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 13:05 Ja robiłem kiedyś przez internet w tanie-wizytowki.com i byłem bardzo zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś