Gość: marta IP: 62.233.184.* 05.03.10, 07:26 czesc dziewczyny moze mi poradzicie , jaka bielizne mam zakladac zeby rozpalic mojego faceta , jakie czesci garderoby , bielizny mam wlożyć na siebie, dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gościówa do Marty IP: 109.243.34.* 05.03.10, 08:53 Koniecznie stringi i staniczek do tego w tym samym kolorze.Najlepiej czarno-czerwony z wstawkami srebrnymi(wyciśnięte kwiatki).Przede wszystkim on Ci musi sam to zdejmować delikatnie. Uważaj,żeby się nie spalił,jak już się przy tym rozpali. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
anital36 Re: do Marty 05.03.10, 09:29 Witaj ;) Tylko nie napisałas czy ta bielizna ma byc na wieczór czy na wyjscie do kina a póżniej seks bo to tez jest ważne ale wiadomo musisz sie ubrac sakswonie zeby go rozpalic !!!! Pozdrawiam i zycze powodzenia kilka moich propozycji !!!! :):-) seksownabielizna.pl/polecane.html www.sisi.pl/bieliznaerotyczna/bielizna/ponczochy-dreamgirl---5214/id/3027/ www.kisskiss.pl/wyprzedaz2009 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: pytanie do kobiet IP: *.16.162.lan.e-wab.pl 20.03.10, 02:20 stringi!! i ogol wasy i wlosy wokol sutkow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burza Re: pytanie do kobiet IP: *.chello.pl 20.03.10, 10:11 pończochy i wysokie buty ! Ups...miało być do kobiet, ale nie ma to jak opinia eksperta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bro Re: pytanie do kobiet IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.03.10, 13:26 nago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: pytanie do kobiet IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.03.10, 11:30 Sama nagość nie rozpala. Potrzebne są inne detale, czasem wystarczą ładne kolczyki lub łańcuszek. I pamiętaj, że równie ważny , o ile nie ważniejszy jest zapach. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: pytanie do kobiet IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.03.10, 11:42 Po pierwsze pytaj facetów, co ich kręci a nie babek, która same potrafią mieć problemy z odpowiednim załatwieniem tematu. :) Jak czytam tutaj stringi, to pusty śmiech mnie ogarnia. Kompletnie nie kręcą mnie stringi, więc zonk drogie Panie. Od kobiety oczekuje zmysłowości, unikalności, nie gołego tyłka (bo to żadna sztuka) w stringach ;) No i kobieta ma odpowiednio mówić, patrzeć, chodzić, pachnieć. Będzie emanować seksem i rozpalać faceta, choćby była w kurtce puchowej. Stringi niczego nie załatwią. Pracujcie nad sobą, nie tylko się ubierajcie ;) a będziecie super nawet w worku na ziemniaki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raa Re: pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 12:56 Cześć . Powinnaś raczej zapytać facetów co ich najbardziej kręci . Ja np. uwielbiam białą seksowną bieliznę .Pzdro Odpowiedz Link Zgłoś