Gość: zdziwiony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 20:10 czy ktos wie dlaczego dzisiaj rano na nowym miescie az sie roilo od strazy miejskiej? cos sie wydarzylo, mieli jakas akcje czy po prostu sie nudzili??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: akcja? Re: straz miejska IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.04.10, 20:53 Pewnie akcja pod tytułem- zakładamy blokady każdemu jak leci, albo cykamy fotki kierowcą. Wszak to znacznie prostsze niż np. pilonwanie porządku i bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: straz miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 21:13 Wolą zakladać blokady na samochodach. Udają, że nie widzą srających na chodnikach psów i żebrzących rumunów. Nie wiem za co im płacą z naszych podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kart Re: straz miejska IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.04.10, 19:01 W Jeleniej Górze też mieli pełne ręce roboty. Myślałem że się nie wyrobią z tymi blokadami koło stacji PKP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kindybał Re: straz miejska IP: *.18.199.lan.e-wab.pl 08.04.10, 21:48 po srających psach powinni zbierać własciciele, a nie powiesz mi ze ty zberasz kupe po swoim psie bo w to nie uwierze. a rumunow trzeba gonic w pizdu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: straz miejska IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.04.10, 10:40 A ja mam pytanie dotyczące kwalifikacji pedagogicznych patrolu szkolnego SM. Zaczepiają dziciaki a czy oni maja jakieś przeszkolenie pedagogiczne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurus Re: straz miejska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.04.10, 19:47 A dlaczego nie zakładają blokad pojazdom na ulicy Krasińskiego, tam nie ma miejsca na parkowanie pojazdów samochodowych i co? Odpowiedz Link Zgłoś