Gość: mammm IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.10, 14:45 oddam za darmo torbe ubranek dzieciecych pomojej corce (body, pajace, bluzki,spodenki itp ) oraz dwa opakowania pieluch TIP 7-18kg. jezeliktos bylby chetny prosze zostawic maila. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Do mammm Re: Ubranka i pampersy IP: *.versanet.de 04.05.10, 17:09 Dodaj do tego geszeftu pare zgrzewek piwa,to zobaczysz ze drzwi nie beda sie zamykaly.Taka tu niby bieda, a chetnego nie ma.Przerabialem juz ten temat kilkakrotnie i nie rozumiem tego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ubranka i pampersy IP: *.legnica.vectranet.pl 04.05.10, 17:14 bo raczej Ci naprawdę biedni nie przesiadują na necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do ja Re: Ubranka i pampersy IP: *.versanet.de 04.05.10, 17:31 Ok.sluszna uwaga!!.Jeno sie pytam,czy istnieje poczta pantoflowa,lub Szanowni inter. majacy sasiadow co faktycznie potrzebuja ?.Dalej tego nie rozumiem,bo pewnie nalezaloby jeszcze zawiesc i sie klaniac.Moja rada mamm-wypierdziel to do smieci i pozbedziesz sie klopotu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aNIA Re: Ubranka i pampersy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.10, 17:25 Oddaj do domu dziecka, tam napewno się przydadzą. Sama wielokrotnie oddawałam i Pani wdzięczne, z usmiechem zabrały. Tym dzieciakom potrzeba wszystkiego. Inni - zaczną marudzić, że kolor, że plamka że... Znam to bo przekonałam się na własne skórze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Ubranka i pampersy IP: 188.33.32.* 04.05.10, 17:43 prosze o kontakt iza1998@wp.pl znam osobe której sie przyda Odpowiedz Link Zgłoś