Gość: jagoda IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.10, 10:45 Rzecznik pana Komorowskiego był zachwiany na pogrzebie Anny Walentynowicz! Skandal tak się Platfusy przejmują śmiercią pod Smoleńskiem! Całe PO - zachwiane PO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spostrzegawczy Re: Pijane PO IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.10, 10:49 Pewnie pił sok z jagód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partyjny Re: Pijane PO IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.10, 11:21 Ale o co chodzi? przecież Komorowski zwolnił go z pracy za to zachowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen Re: Pijane PO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.05.10, 11:44 jak to!? zwolnił?! toż w PISie powinien zostać zlinczowany i ukrzyżowany. Tylko zwolnił go!? Boże Święty, Matko Boska, dopomóż nam, Polakom, miej nas w swej opiece i ześlij nam na prezydenta sobowtóra Lecha, inaczej masoneria zawładnie naszym pięknym w historie krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Pijane PO IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.10, 12:54 amen ale ty głupi jesteś! sama się dziwie jak to możliwe że potrafisz pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ameno Re: Pijane PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 14:07 Brawo - komorowski wyrzucił pijanego rzecznika a kto wyrzuci kruczkowskiego z siodła za Ratuszowe drinki lub alkoholowe prezenty - bo sam nie wiem ktora wersja jest prawdziwa . AMEN wszystkie ręce na pokład i będzie tak jak z rzecznikiem komorowskiego tyle tylko , ze na jesieni. OPOJOM MÓwimy kategorycznie NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małpa Re: Pijane PO IP: *.147.241.166.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.05.10, 23:39 Zróbmy pod ratuszem szoł Prezydent Kruczkowski i PO pije damy im skierowania na odwyk ale by była pompa na cały kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Pijane PO IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.10, 23:43 Zachowujecie się niczym naćpane debile Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: Pijane PO 07.05.10, 00:16 To bardzo pięknie. Też byłem na pogrzebie teścia nastukany w trzy dupy. Z żalu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejscowy Re: Pijane PO IP: *.chello.pl 07.05.10, 04:15 Ja to wogole nic nie pamietam z pogrzebu tescia.Tez z zalu.!:} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef do jagody Dulskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 08:06 Gość portalu: jagoda napisał(a): > Rzecznik pana Komorowskiego był zachwiany na pogrzebie Anny Walentynowicz! > Skandal tak się Platfusy przejmują śmiercią pod Smoleńskiem! Całe PO - > zachwiane PO Zgadza się-rzecznik był pijany i za to wszak STRACIŁ PRACĘ. Ale o tym, że wczesniej był na obiedzie u abp. Sławoja Leszka Głódzia- wojskowy przydomek "flaszka", jakoś cicho sza! Już widzę święte oburzenie różnych "jagód" gdyby rzecznik odmówił toastu biskupowi: zniewaga, arogancja i grzech śmiertelny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muszina Re: do jagody Dulskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 09:20 Podobno w wydziale Promocji UM stoją te dwie flaszki co to się WWS o nie z impetem upominał. Idę zapisać się na wizytę - zagraniczną oczywiście to może mi postawią darmowego drinka. Odpowiedz Link Zgłoś