11.05.10, 12:02
Jaka jest WASZA opinia na temat tej dyskoteki? Chodzi mi o
bezpieczeństwo, dziewczyny, klimat. Polecacie tą dyskotekę dla
samotnego spokojnego 20-latka z innego miasta czy lepiej omijać
szerokim łukiem?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bony M Re: K 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 12:12
      Powielany był ten temat setki razy............

Zobacz na forum underground tam młodzież lepiej zna się na rzeczy........

• Gość: W nocy z soboty n W nocy z soboty na niedziele, pod wałbrzyskim klu IP: *.dialog.net.pl 11.05.10, 12:13
      W nocy z soboty na niedziele, pod wałbrzyskim klubem K10 zmarł 23-letni
      mężczyzna. Policja prowadzi dochodzenie i na razie nie chce zdradzać szczegółów.
      - Prawdopodobnie będzie to zakwalifikowane jako zabójstwo, ale na razie nic
      więcej nie mogę na ten temat powiedzieć - mówi Jerzy Rzymek z Komendy Miejskiej
      Policji w Wałbrzychu.
      Jak się dowiedzieliśmy nieoficjalnie, mogło dojść do bójki, w efekcie której
      młody człowiek zmarł.
    • Gość: Piotr Re: K 10 IP: *.17.42.lan.e-wab.pl 11.05.10, 13:24
      JEDZ do Czech w sobotę do Police nad metuji tam jest DISCO HADCA
      Masz jeszcze w NACHDZIE DISCO LAGUNA W Bromowie jest PIRAMIDA
      Albo do Trutnowa tam też coś jest

Jest jeszcze Wrocław i Świdnica Wałbrzych omijaj
      • Gość: ona 22 Re: K 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 13:51
        z tych czeskich to ktore jest najwiekze i najlepsze, co polecasz, dzieki
        • Gość: SPG Re: K 10 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.05.10, 17:14
          piszesz bzdury ponieważ taksówkarz zabił chłopaka na długiej[tak było podane na
          oficjalnym komunikacie policji] na przeciwko telekomunikacji,gdzie przez dłuższy
          czas paliły się świeczki,a co do k10 to zauważyłem ze ma forum więc tam zaczynaj
          te głupkowate tematy -k10 to k10 tamto- lub na underground gdzie roztrząsacie
          wszystkie dziecinne bzdury,i jeszcze jedno do wszystkich baranów co zaczynając
          te chore tematy k10 tutaj,czy wy uważacie zaczynając tą wredną gadkę o k10 że
          tym coś zdziałacie to chyba zła metodę obraliście bo z tego co wiem to tam
          najwięcej osób chodzi a klub będzie obchodził 4-rocznice istnienia
          • Gość: Żegnam te miasto Re: K 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 18:00
            A w kiblu co sie stało? że chłop o mało co by się nie wykrwawił?
            Poprostu do K10 chodzą spinacze bo lubią się ponapierdalać przy rytmach
            zapodanych przez johnego lee czy bassq
            dlatego wybrałem Wrocław
            Żegnam te miasto srając na nędzne kluby i klubiki
          • Gość: he Re: K 10 IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.10, 19:00
            bo nie mowa o tym zdarzeniu tylko kolejnym?? jełopie czytaj ze zrozumieniem, k10
            capi wałbrzyskim gównem
            • Gość: ja Re: K 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 23:06
              klub jest super, moi znajomi z wrocka przyjeżdżają raz w miesiacu, bo we wrocku
              są same małe klitki, nie ma takiego klubu. nie słuchaj co gadają zacofańce
              którzy pół życia spędzają na forum i się wypowiadają o klubie w którym nie byli,
              opinia takich ludzi zniechęca takich jak Ty do klubu, ale za to każdy kto coś
              usłyszy, a potem tam wchodzi, jest mega mega mile zaskoczony. chyba żaden klub
              na dolnym śląsku może prócz seven, nie ma takich laserków, i house dobry leci.
              musisz zajrzeć do klubu. duży parkiet, dziewczyny ok
              • Gość: Prawda Re: K 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 23:24
                hahahahahahahahaha uśmiałem się tą wypowiedzia fanie johnego lee idz mu wyliż
                rowa hahahahahaa
                K10 = Viva Tv, Eska i inne gówna
                Wasz cyrk wasze malpy...
                ludzie z Wrocławia do Wałbrzycha przejeżdżają pokaż mi ich bo nie wieżę. Chyba
                muszą byc naprawde kozakami aby nie dostać wpierd*** hehehe co za łeb z ciebie
                droki fanatyku huty dresów i koksowników.
                Idz lepiej zajmij się synem i 15 letnią żoną która wyrwałeś w K10
                a nie siedzisz tu na forum
    • Gość: wk*rw*ony Re: K 10 IP: *.chello.pl 12.05.10, 10:26
      KKK*****RRRRWWWAAAA!!!!

Ile jeszcze razy zobaczę te wątki o K10? Przecież już rzygać się od tego chce!
      To już było tyle razy tu wałkowane. Czy to jest jakaś reklama z zapytaniem?!?

Dosyć tego!

Zgłoszenie wysłane.
      Każdy post możesz zgłosić jeden raz
      • Gość: Obywatel III RP Re: K 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 11:16
        brawo ktoś wreści otwarcie napisał

ps widzieliscie ne vipy miesiaca na ich stronie
        czy one czasem nie maja 15 lat? hehehehe vipunie hehehehe
        • Gość: Angelika Re: K 10 IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.10, 11:35
          a może 14 mam skończony idioto?
          • Gość: haha Re: K 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 12:47
            Lol pustaku ogarnij się :D "Klubowicze miesiąca" :D Skretyniałe pasztety ze
            zdjęciami standardowo "z ręki" :D Widziałem was na żywo i bełtać się chce. Zrób
            zdjęcie dupska jak szafa 3 drzwiowa lepiej :*
    • Gość: cleaner Re: K 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 11:37
      Zgłoszenie wysłane.
      Każdy post możesz zgłosić jeden raz.
      • Gość: J'm DJ Re: K 10 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.05.10, 12:23
        temat k10 jest jak stara nuta;znowu w życiu mi nie wyszło bo johny w kejten gra
        co moje nerwy do rozpatrzy doprowadza;znowu w życiu mi nie wyszło bo w kejten
        jest znów wspaniała impreza choć już wiele lat na forach wszelkich pisze nie
        chodźcie tam no błagam,znowu mi w życiu nie wyszło ile to już lat jak długo mija
        czas ile mam jeszcze ku..a pisać i tłumaczyć wam że k10 to jest najgorszy na
        świecie klub,znowu w życiu mi nie wyszło więc lepiej żebym tu o kejten pisał niż
        po psychologach się szlajał,nara

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka