Gość: muzykant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 22:14 Czy pani Bogusia, marionetka senatora (tego od aquaparku z 2004 r.) przekonała was, że warto głosować na peło? Oni mają całe miasto w garści. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Muzykalna Re: Jak było w Caffe Muzykalna? IP: *.dialog.net.pl 13.05.10, 23:33 Trzeba było przyjść malkontencie. :P Nie widziałam żadnego przedstawienia kukiełkowego, chyba pomyliłeś teatrzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jak było w Caffe Muzykalna? IP: *.147.207.219.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.05.10, 09:55 Najważniejsze że coś zaczyna sie organizować pada blady strach.Będą zmiany nieudaczników w Ratuszu ,a jeszcze jak ze swoim wojskiem p.Rosiak do akcji wkroczy to nieudacznicy będą uciekać ale na Białoruś tam potrzebne tempe umysły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etiuda Re: Jak było w Caffe Muzykalna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 10:16 Pani Bogusiu prosze się nie poddawać. Trzeba oczyścić to szambo . A ile osób bylo na tym spotkaniu czy były media o czym prawiliście - prosze szrzej bo ja jaestewm bez nogi i nie mogłem tam być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogusia Re: Jak było w Caffe Muzykalna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 11:01 jak zagłosujesz na bogusie to załatwimy ci nogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Jak było w Caffe Muzykalna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 00:11 Ludzie wiecznie są niezadowoleni a Caffe Muzykalna swoją drogą świetne miejsce. Polecam szczerze i od razu uprzadzam nie jestem włascicielem/ką:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bad guy Re: Jak było w Caffe Muzykalna? IP: *.chello.pl 15.05.10, 01:30 Kurw@! Znowu jakaś reklama? Czy mam zgłosić? Ostrzegam! Zgłoszę jeżeli się nie uspokoicie! :D Odpowiedz Link Zgłoś