Gość: sandra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 20:02 szukam wróżki/wróżbuity w Wałbrzychu. Słyszałam o starszej kobiecie z Sobięcina. A może polecacie kogoś innego? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: wróżka IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.10, 20:18 Jestem facetem i mysle ze powroze ci lepiej niz wrozka. Gwarantuje spelnienie wrozen albo zwrot pieniedzy! Proponuje 100zl za 1 wrozbe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omd Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 21:56 Johny Radyjko nieźle wróży i tanio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 22:02 Nie macie wrażenia, że szukającym wróżek bardziej przydałby się psychiatra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do sandry Re: wróżka IP: *.versanet.de 24.05.10, 22:12 Bardzo dobra byla KURACJUSZKA z Szymanowskiego,ale tak sobie wywrozyla ze wcielo ja na amen,bo wyladowala w Stroniu Slaskim.Miej to na uwadze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: wróżka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.05.10, 08:48 Kiedyś zajmowała się tym "profesjonalnie" p. Grażyna Kędzia (jeśli nie pomyliłam nazwiska) z Podzamcza. Ale czy nadal - tego nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
harczyn Re: wróżka 04.06.13, 14:11 Polecam zajrzec na portal www.astrokamera.pl Tam znajdziesz wrożki zajmujące się każdą gałęzią ezoteryki. Transmisje odbywają się online, można anonimowo skorzystać z wróżby czy porady praktycznie nie wychodząc z domu Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek182539 Re: wróżka 17.11.24, 19:04 Jeśli szukasz wróżki na wieczór panieński to zajrzyj tutaj - najlepszypanienski.pl Odpowiedz Link Zgłoś