queenslanderka 23.12.03, 02:39 dwa bilety w totolotka za w sumie $24 (czyli nie majatek) bo ma byc wygrana w sobote co przyjdzie na 30mln Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: johnny Re: a ja sobie kupilam prezent na gwiazdke IP: *.client.comcast.net 24.12.03, 04:40 Cos kiepski ten totek u was jest. Dzis w niektorych stanach w USA mozna wygrac $100 milionow za jednego dolara Odpowiedz Link Zgłoś
queenslanderka Re: a ja sobie kupilam prezent na gwiazdke 24.12.03, 06:16 naprawde za dolara? U nas najtansza gra w totak to $3.50 to jest 7 numerkow skreslonych w jednej kratce. a w kratce jest 45 numerkow. Ostatnio jedna osoba na cala Australie wygrala 30 milionow. Ale u was chyba trudniej wygrac bo wiecej ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
queenslanderka Re: a ja sobie kupilam prezent na gwiazdke 29.12.03, 08:27 no i nici z prezenu - wygralam NIC Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: a ja sobie kupilam prezent na gwiazdke 29.12.03, 09:38 queenslanderka napisała: > no i nici z prezenu - wygralam NIC Zagraj jeszcze raz. Na Nowy Rok życzę Ci dobrego trafienia :) Pozdrawiam. P.S. Co się jada na stole wigilijnym w Australii? Odpowiedz Link Zgłoś
queenslanderka Re: a ja sobie kupilam prezent na gwiazdke 29.12.03, 13:10 dziekuje von-koza:-) Ale chyba jest prawda ze lepiej maly bilet kupic i dac szanse poprostu losowi. A znam ludzi (szczegolnie Chinczycy), ktorzy wydaja setki dolarow na totolotka co tydzien, a szczegolnie jak jest wysoka wygrana Wigilie to staramy sie miec jak w POlsce - robic te same dania. A Australijczycy glownie nie maja Wigilii, tylko nastepny dzien (Boxing Day), w ktorym daja sobie prezenty. Oni maja zupelnie inne potrawy, a ciasto to jest Christmas cake - takie ciezkie ciasto z pelno suszynymi owocami. Odpowiedz Link Zgłoś