Dodaj do ulubionych

krzyzowki genetyczne

IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.05.10, 21:01
czy jest tu ktos kto umie rozwiazywac krzyzowki genetyczne i moglby mi
udzielic korepetycji??
Obserwuj wątek
    • Gość: marian Re: krzyzowki genetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 21:38
      jak jesteś ładna to krzyżówka gratis, jak brzydka to za 100zł jedna próba
      • Gość: Ania Re: krzyzowki genetyczne IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.05.10, 23:21
        jak masz zamiar pisac takie glupoty to lepiej sie nie odzywaj w ogole:/
        bardzo mi zalezy na tym czy jest tu ktos normalny i sie na tym zna?
        • Gość: . Re: krzyzowki genetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 23:31
          Jest.
          Podaj cechy.
        • Gość: marian Re: krzyzowki genetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 23:37
          przepraszam Ania
          • Gość: asd Re: krzyzowki genetyczne IP: 85.154.240.* 26.05.10, 05:09
            Przyklad:
            1.Krzyzowka milicjanta z prostytutka=Ormowiec
            2.Weza z jezem=drut kolczasty
            • Gość: Ania Re: krzyzowki genetyczne IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.10, 14:05
              jestescie kompletnymi idiotami!!! nie wiem czemu ma sluzyc to forum moze po
              prostu w wchu mieszkaja sami debile pytam sie normalnie a wy sobie jaja robice
              szkoda slow
              • Gość: czesio Re: krzyzowki genetyczne IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.10, 17:19
                jeśli ty masz ciasną szparę a ja długiego węża to nasze dzieci będą genialne
              • pozor_vlak Re: krzyzowki genetyczne 26.05.10, 17:26
                Bierzesz gamety od ojca(A,A) i matki (a,a) w F1 wszystko miesza sie z wszystkim czyli powstaje mieszanka AaAa, potem mozna skrzyzowac osobniki z F1 (AaAa x AaAa) (fenotypowo 3:1) w zalezności od typu dzedziczenia i rozmieszczenia alleli (na roznych chromosomach lub na tym samym) powstana fenotypy w stosunku 9:3:3:1-krzyzowanie dwugenowe; przy niepełnej dominacji jest to 1:2:1 przy dzedziczeniu jednogenowym, jest jeszcze mozliwosc ze zachodzi crossing-over i wtedy troche inazcej wygląda to pokolenie F2; przy genach sprzęzonych F1: AaBb gamety do F2 (AaBb x AaBb) beda wygladały tak: AB ab, Ab ab a potomstwo AABB AaBb AaBb aabb czyli 3:1
    • Gość: do ani Re: krzyzowki genetyczne IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.05.10, 18:16
      wiesz kiedy kobieta myśli ??? podczas stosunku seksualnego kiedy jest podłączona
      bezpośrednio do mózgu ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka