Gość: Ania IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.05.10, 21:01 czy jest tu ktos kto umie rozwiazywac krzyzowki genetyczne i moglby mi udzielic korepetycji?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marian Re: krzyzowki genetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 21:38 jak jesteś ładna to krzyżówka gratis, jak brzydka to za 100zł jedna próba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: krzyzowki genetyczne IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.05.10, 23:21 jak masz zamiar pisac takie glupoty to lepiej sie nie odzywaj w ogole:/ bardzo mi zalezy na tym czy jest tu ktos normalny i sie na tym zna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: krzyzowki genetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 23:31 Jest. Podaj cechy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: krzyzowki genetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 23:37 przepraszam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: krzyzowki genetyczne IP: 85.154.240.* 26.05.10, 05:09 Przyklad: 1.Krzyzowka milicjanta z prostytutka=Ormowiec 2.Weza z jezem=drut kolczasty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: krzyzowki genetyczne IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.10, 14:05 jestescie kompletnymi idiotami!!! nie wiem czemu ma sluzyc to forum moze po prostu w wchu mieszkaja sami debile pytam sie normalnie a wy sobie jaja robice szkoda slow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesio Re: krzyzowki genetyczne IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.10, 17:19 jeśli ty masz ciasną szparę a ja długiego węża to nasze dzieci będą genialne Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: krzyzowki genetyczne 26.05.10, 17:26 Bierzesz gamety od ojca(A,A) i matki (a,a) w F1 wszystko miesza sie z wszystkim czyli powstaje mieszanka AaAa, potem mozna skrzyzowac osobniki z F1 (AaAa x AaAa) (fenotypowo 3:1) w zalezności od typu dzedziczenia i rozmieszczenia alleli (na roznych chromosomach lub na tym samym) powstana fenotypy w stosunku 9:3:3:1-krzyzowanie dwugenowe; przy niepełnej dominacji jest to 1:2:1 przy dzedziczeniu jednogenowym, jest jeszcze mozliwosc ze zachodzi crossing-over i wtedy troche inazcej wygląda to pokolenie F2; przy genach sprzęzonych F1: AaBb gamety do F2 (AaBb x AaBb) beda wygladały tak: AB ab, Ab ab a potomstwo AABB AaBb AaBb aabb czyli 3:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ani Re: krzyzowki genetyczne IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.05.10, 18:16 wiesz kiedy kobieta myśli ??? podczas stosunku seksualnego kiedy jest podłączona bezpośrednio do mózgu ... Odpowiedz Link Zgłoś