Gość: GG IP: *.swidnica.mm.pl 30.05.10, 18:46 Witam. Mam 20 lat. Szukam Pracy jako kierowca kat. B. Wykształcenie Średnie. Teren Wałbrzych-Świebodzice-Świdnica. kontakt: 726524401 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: raz tu raz tam.... Re: Praca jako kierowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.10, 22:02 Wałbrzych, dolnośląskie Sieć wypożyczalni samochodów Panek S.A. Opis stanowiska pracy PANEK S.A. - ogólnopolska sieć wypożyczalni samochodów zatrudni od zaraz kierowcę kat. B do pracy na umowę zlecenie w oddziale w Wałbrzychu. Praca polega na podstawianiu i odbiorze samochodów zastępczych od i do klientów, oraz obsługa floty powierzonych samochodów. Wymagania - wysoka dyspozycyjność - gotowość do pracy w nienormowanym czasie - znajomość topografii Wałbrzycha i okolic - zamieszkanie na terenie miasta Wałbrzycha - aktywny status ucznia lub studenta zaocznego Zainteresowane osoby prosimy o nadsyłanie aplikacji (CV, list motywacyjny, zdjęcie), z podaniem adresu zamieszkania bezpośrednio do pracodawcy Prosimy pamiętać o umieszczeniu w temacie maila nazwy miasta i stanowiska o które się Państwo ubiegają. Opublikowano:24-05-2010 Przedział wynagrodzenia: 1752,00 - 2200,00 PLN / Miesięczny (Brutto) Premie, dodatki: prowizja miesięczna Rodzaj pracy: Pełny etat Rodzaj umowy: Umowa zlecenia Czas trwania umowy: 3 miesiące Liczba wakatów: 1 Minimalne doświadczenie: Tylko praktyki Wykształcenie Średnie ogólnokształcące Branża: Transport / Spedycja / Dystrybucja Kto szuka ten znajdzie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarzspecjalista Re: Praca jako kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 22:10 No nie zrozumiałeś anonsu. Chodziło o "pracę jako kierowcę". To jest jak "życie jako anus mundi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Praca jako kierowca IP: *.swidnica.mm.pl 30.05.10, 23:33 Ja nawet mogę rozwoźić w hurtowni lub pieczywo Odpowiedz Link Zgłoś