IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 15:34
Witam!
Kupiłam mieszkanko w Wałbrzychu (Nowe Miasto), wkrótce będzie wyremontowane i
będę mogła się przeprowadzić do wymarzonego Wałbrzycha Dzisiaj rano trochę
postudiowałam to forum i nasunęło mi się pytanie -dlaczego niektórzy piszą
Wałbrzobyl? Czy ma tu powstać elektrownia jak w czernobylu? Ja nic nie
słyszałam o tym do tej pory, może dlatego mieszkanie było takie tanie? Czy
ktoś może mi coś powiedzieć na ten temat? Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Reaktor Re: Dlaczego IP: *.versanet.de 02.06.10, 15:40
      To i tak sowicie przeplacilas!Jak sie dowiesz co to jest Mobruk, to oddasz go za
      darmo.
      • Gość: norek Re: Dlaczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 15:45
        cześ szwabek! a ty oddałeź i uciekłeź do b-b na zmywak do turasa rzeby pchał ci
        swojego ogurasa? he he. Nie suchaj go Ewa on z niemiec troluje na tym forum.
        wałbrzych jes fajny.
      • Gość: naiwniak Re: Dlaczego IP: *.182.161.49.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.07.10, 15:08
        wynocha do wrocka malkontencie!!!
    • Gość: o ja pier... Re: Dlaczego IP: *.chello.pl 02.06.10, 15:44
      Boże, kobieto... coś Ty najlepszego zrobiła...
    • Gość: antymobruk Re: Dlaczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 16:00
      Jeśli masz małe dzieci, to wiej jak najdalej. To miasto jest
      przeznaczone do wytrucia. I władze to akceptują. Zobacz film
      dokumentalny
      www.youtube.com/watch?v=weIJkrqCbes
      • Gość: Ewa Re: Dlaczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 16:16
        Dziękuję "Antymobruk", otworzyłeś mi oczy. Jestem w szoku! czy są tutaj również
        składowane odpady promieniotwórcze?
        Pozdrawiam!
      • Gość: do bezmózga ewy Re: Dlaczego IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.06.10, 16:18
        właśnie potwierdziłaś to że baby nie mają mózgu !!!!! trzeba być skończonym
        debilem żeby w tym syfie mieszkanie kupować ja sprzedaje je i wypier/dalam z tej
        meliny czarnobylskiej nic tu nie ma łącznie z pracą a zarobki minimalne z łaską
        płacone to co zrobiłaś jest godne pożałowania i apatyczne lecz twojej głupoty mi
        nie żal ...
        • Gość: Ewa Re: Dlaczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 16:21
          Dziękuję za wypowiedź. Widzę, że te odpady są naprawdę szkodliwe. Zanim się
          wyprowadzisz zrób sobie badania profilaktyczne. Może w Twoim stanie już nie
          warto zmieniać życia.
        • Gość: lol Pytanie IP: *.chello.pl 02.06.10, 16:30
          O już przestań po niej tak jeździć. Każdy popełnia błędy. Szkoda, że nie
          zawitałaś na to forum parę miesięcy wcześniej, przed podjęciem decyzji.

A tak w ogóle to skąd się przeprowadzasz?
          • Gość: ewa Re: Pytanie IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.10, 16:39
            Z Krakowa, bo to ohydne miasto
            • Gość: do ewy Re: Pytanie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.06.10, 16:42
              jeżeli kraków to ohydne miejsce to przejedź się po dzielnicach wałbrzobyla ,
              jesteś jednak naprawdę upośledzona umysłowo a myślałem że nie...
              • Gość: Ewa Re: Pytanie IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.10, 16:58
                Ty jesteś pie...ięty i nie dawaj mi głupich rad. Wałbrzych jest
                piękny, a Kraków już mi zbrzydł/
                • Gość: Ewa Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 17:04
                  "Kolego" z dialogu (ssp.dialog.net.pl) daj sobie spokój. Załóż swój wątek i nie
                  podszywaj się pode mnie. Dziękuję.
          • Gość: Ewa Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 16:50
            Z Dzierżoniowa. Fakt, popełniłam błąd, ale zawsze chciałam tutaj mieszkać,
            nadarzyła się okazja i... I się wpakowałam :( Mam już załatwioną pracę, remont
            na ukończeniu, od lipca miałam zacząć nowe życie, a tu taki pasztet... Naprawdę
            głupia baba ze mnie :)
            • Gość: Reaktor Re: Pytanie IP: *.versanet.de 02.06.10, 17:14
              No niestety,smutne to,ale prawdziwe, to sie zdaza kazdemu.Wiec Ewo masz szanse
              jeszcze ten blad naprawic.Rozgladaj sie dalej,gdzie uplesc gniazdo i polepszyc
              zywot.Osobiscie moge Ci doradzic,zmienic kraj,lub na wschod Polski
              np.Rzeszow.Bardzo fajne i rozwijajace sie miasto.Choc to nie Wawka,gdzie sa
              lepsze zarobki,ale czysciutkie i madrze zarzadzane.Wiec glowa do gory i do
              odwaznych swiat nalezy.Pozdrawiam.
              • Gość: Ewa Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 17:23
                Dziękuję Reaktor. Faktycznie, muszę pomyśleć i "odkręcić" niektóre decyzje.
                Pozdrawiam Wałbrzyszan i dziękuję za informacje i link.
                • Gość: Reaktor Re: Pytanie IP: *.versanet.de 02.06.10, 17:40
                  Wiec nastepnym razem zasiegaj jezyka na Forum danego miasta.Jedno moge Cie
                  doradzic-niech Cie reka Boska ma w opiece i nie waz sie ruszyc w strone
                  pyrlandowa.To tak nawiasem.Serdecznosci.
                  • Gość: do reaktora Re: Pytanie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.06.10, 19:55
                    co masz do poznania to najbogatsze miasto w polsce bogatsze od warszawy praca i
                    zarobki też niezłe na pewno większe niż w wałbrzobylu
                    • Gość: Reaktor Re: Pytanie IP: *.versanet.de 02.06.10, 20:14
                      Sory przyjacielu!temat rzeka,wiec odsylam na pyrowe Forum.Co do bogatctwa i
                      pracy to mity i nie porownuj Walka do Pyrki.Wiem cos o tym po 40 letnim
                      doswiadczeniu tej enklawy.Pozdrawiam.
              • Gość: ZiBi Re: Pytanie IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 02.06.10, 17:42
                etam.. wystarczy Świdnica czy Świebodzice.
                Świdnica lepiej bo jak praca w Wałbrzychu to blisko. Jak ja straci
                blisko do Wrocka.
                Znajomi co kupili w Wałbrzychu tez żałują że jednak nie w Świdnicy
                wzieli. Ja mam zamiar definitywnie się z tąd wynieć w tym roku. I
                tak wiekszość rodziny i znajomych juz zwiała z tego syfu.
        • Gość: kobieta bez mózgu Re: Dlaczego IP: *.182.161.49.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.07.10, 15:12
          A ty potwierdziłeś że faceci nie mają jaj. Anonimowy burak! To chyba
          nie jest powód żeby obrazać kobiety.
    • Gość: Reaktor Re: Dlaczego IP: *.versanet.de 02.06.10, 16:25
      Nie dosc ze to syfiaste miasto,o kretynskim zarzadzaniu,to Ci przyjdzie zyc z
      zaje.istym menelstwemn i takimi imbecylami jak ten norek
      nizej.Kobito,spierdzielaj chocby na ksiezyc,a nie wpierdzielaj sie w ten syf.
      • Gość: do ewy Re: Dlaczego IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.06.10, 16:39
        masz rację już tyle lat tu mieszkam że te miejsce zdegenerowane zdegenerowało
        mnie i nie wiem czy mi się uda z tego wyjść będzie bardzo ciężko do tego
        depresja stres nerwica i notoryczny brak pracy od czasu kiedy pozamykali cały
        przemysł tutaj mam nadzieje że po wyjeździe zastosuje jakąś bardzo dobrą terapie
        u psychoanalityka a narazie zastanawiam się nad odszkodowaniem od tego miasta za
        zniszczenia fizyczne psychiczne i ekonomiczne łącznie z przeprowadzeniem i z
        finansowaniem zmiany zamieszkania
        • Gość: wałbrzyszanin Re: Dlaczego IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.10, 17:03
          Nie słuchaj tego kutasa. Jego matka pracuje jako sprzataczka u
          cyganów a stary przepija calą rente 300 zl. Ten zas zarabia
          najwiecej z nich bo 700 i jeszcze mu mało, dziadowi. A mógł
          wydzierżawić parking pod Urzedem Skarbowym i loić kokosy ale to
          nierób bez wykształcenia i z patologicznej rodziny. Śmierdzi mu z
          dupy i spod pachy a jajec nie mył już ze dwa lata, od czasu jak mu
          za dlugi wode zakręcili.
          • Gość: do wałbrzyszanina Re: Dlaczego IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.06.10, 17:39
            właśnie podałeś konkretny przykład menela czyli siebie i reszty tu mieszkających
            wałbrzoli, opis idealny do wałbrzola i ich zarobków brawo i gratuluje smrodu z
            dupy i dodam że jeszcze z mordy wali ci jak z dupy jak i reszcie
            • Gość: taaak Re: Dlaczego IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.06.10, 17:43
              wałbrzola żulora to prawidłowa nazwa osobnika z tej pokopalnianej osady
              • Gość: admin Re: Dlaczego IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.10, 17:51
                twoja stara powinna sobie zaaplikowac szyszke w dziuple zeby
                nastepnym razem nie wpadl jej do lba pomysl na poczecie drugiego
                takiego debilka
    • Gość: Kasia Re: Dlaczego IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.10, 17:27
      Ja też kupiłam mieszkanie w tej dzielnicy (trzy lata temu) i jestem zadowolona
      (jestem ze Świnoujścia).

Pozdrawiam

• Gość: yebani Re: Dlaczego IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.06.10, 17:34
        prawdziwą trucizną wałbrzycha nie jest mobruk tylko ludzie!!!
        • Gość: do yebani Re: Dlaczego IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.06.10, 17:41
          ludzie z urzędu miejskiego ... masz racje
    • Gość: lol To znowu ja... IP: *.chello.pl 02.06.10, 18:23
      Tak to znowu ja, ten koleś z "Pytania". Tak się przyglądam tej jakże inteligentnej dyskusji i wymianie poglądów na temat naszego miasta i... myślę sobie "kolejna duszyczka uratowana" :)

Uciekaj Ewa! Uuuuuucieeekaj!!! :D

Zdrówka życzę (a sporo się przyda).
      • Gość: NIKT Dzierżoniów IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.10, 15:00
        W jakiej to galaktyce?
    • Gość: gość Re: Dlaczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 16:49
      uciekaj stąd to naprawde porażka tu mieszkać, bieda i pokolenie
      nierobów
      • Gość: do gościa Re: Dlaczego IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.06.10, 17:38
        masz coś kur/wa do nierobów ??!?!!! zazdrościsz!!! to nierób zwolnij się albo
        poczekaj jak cie wypier/dolą wtedy zobaczysz jak się jest nierobem!!! tak się
        składa że tu na tym zadupiu jest najwyższe bezrobocie i nie z winy bezrobotnych
        nikt ku... nie kazał zamykać i niszczyć cały przemysł wszystkie zakłady fabryki
        i kopalnie przez to powstało zadupie i pustynia a ludzie musieli stąd
        wyjechać...połowa ludzi z innych miast zajmuje miejsca pracy w obozach w strefie
        a tutaj ludzie dalej bez pracy bo nie mają siły przebicia i znajomości ale tu to
        normalne wszystko w normie...co nie
    • Gość: ninka Re: Dlaczego IP: *.chello.pl 01.07.10, 09:45
      może ktoś się pomylił?
    • Gość: ninka Re: Dlaczego IP: *.chello.pl 01.07.10, 22:30
      ojej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka