Dodaj do ulubionych

Którą restaurację wybrać

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 22:00
Chcę się wybrać na rodzinny obiad, dobrze zjeść i przyzwoicie za to zapłacić.
Celuję Graal, Kresowa, Bohema proszę za i przeciw oraz ewentualne inne
propozycje może być okolica np Świdnica
Obserwuj wątek
    • Gość: zadowolony klient Re: Którą restaurację wybrać IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.10, 23:29
      polecam zajazd w Złotym Lasku,
      nie wiem jak się nazywa, ale jest przy głównej drodze duży budynek,
      wg mnie kuchnia, obsługa - jak wysokiej klasy restauracje w hotelach,
      jedź tam a nie pożałujesz
      wejdź na ich stronę Złoty las
      pooglądaj galerię - żarcie jest takie jak na zdjęciach

naprawdę jeszcze nigdzie tak dobrze nie zjadłem, a jestem pod tym
      względem bardzo krytyczny

• Gość: zadowolony klient Re: Którą restaurację wybrać IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.10, 23:33
        To jeszcze raz ja.

Jak się zdecudujesz tam pojechać, to daj znać jak było, czy byłeś
        zadowolony.

• Gość: podjadek Re: Którą restaurację wybrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 23:56
      A był ktoś w Starym Młynie w Swidnicy
    • motyl_inc Re: Którą restaurację wybrać 09.06.10, 00:04
      Witaj.

Jeśli chcesz dobrze zjeść w okolicach w naszych okolicach wyjedz z wałbrzycha
      jak najszybciej ! Jadłem już w wielu naszych restauracjach i do tej pory wciąż
      jestem zawiedziony jedzeniem i obsługą. Byłem w tygodniu w "Pasażu" zamówiłem
      placek po węgiersku, podanie było jeszcze znośnie, stoik był brudny od
      papierochów, obsłucha dopiero jak siadaliśmy zbierała "resztki" po klientach ze
      stołu. oczekiwanie dość długie, ale cierpliwie czekaliśmy, no bo tyle ludzi się
      zachwyca tym miejscem, że nie omieszkałem cierpliwie czekać... w tak tym
      czekaniu oceniałem lokal, piwnica, na ścianach nasrane wszystko jak na giełdzie
      rupci, na jednej ścianie wisiały 3 epoki od baroku po komunie i PRL. Kwiatu na
      każdy stoliku nie pasujące do otoczenia, nakrycia ni w d***.
      Doczekałem się jedzenia placek po węgiersku przypalony, mdły, mięso bezpłciowe
      surówka jeszcze znośna buraczki z jabłkiem...
      Moja ukochana zamówiła naleśniki ze szpinakiem i NIE POLECAM!!!!!! Szpinak
      "hortex'u" nie zmielony, brak czosnku, sos mdły jak diabetyka, no i oczywiście
      przypalone. koszt za dwie potrawy nie były wygórowane 40zł z napojem. Plus dla
      nich, że napoje w szklanych naczyniach. Pasaż ODRADZAM !
      • Gość: zainteresowany Re: Którą restaurację wybrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 10:52
        podbijam bo dziś wyjście
        • Gość: Janka Re: Którą restaurację wybrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 11:08
          Ja polecam restauracje w Swiebodzicach.Jedzenie pycha,ceny
          przyzwoite.Nie pamiętam jak się nazywa ( kiedyś Balaton) to jest na
          ulicy Wolności koło gieldy.Wystrój o.k. niedawno po kapitalnym
          remoncie.Moja rodzinka była bardzo zadowolona.
          • Gość: Rebel Yell Re: Którą restaurację wybrać IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.06.10, 11:39
            Bochema w Szczawnie zapomnij chyba ze chcesz kogos otruc, Legenda
            smutek. Zloty Lasek troche wydziwione i cenowo polka wyzej. W Pasazu
            mozna zjesc bez obawy, to samo Gosciniec Solicki no ale fajerwerkow
            ni ma. Dwor Maksyma i Maria szkoda czasu i zdrowia. W Swidnicy
            mozesz sprobowac Zaglobe albo Mlyn. Sa obok siebie, Zagloba tanszy i
            mniej wyszukany. Nie wiem jak nowa wloska w walbrzyskim rynku, ale
            polecam grecka w Jeleniej, pstraga w Gluszycy i Swieradowie jak
            chcesz wycieczke. W Swiebodzicach masz Galery.
            • haba.baba Re: Którą restaurację wybrać 09.06.10, 12:03
              Ja ostatnio byłam w Barze PIANO w Szczawnie Zdroju i byłam zadowolona i z
              obsługi jak również z konsumpcji.
        • Gość: Dorotka Re: Którą restaurację wybrać IP: 213.77.43.* 09.06.10, 11:53
          Przy ładnej pogodzie szczerze polecam rybkę w Łomnicy za Głuszycą. Tzn
          w środku gdy pada chyba też można zjeść ale bardzo przyjemnie jest
          posiedzieć nad wodą :)
          • Gość: zainteresowany Re: Którą restaurację wybrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 13:32
            Rybki znam chciałem bardziej elegancko. Zaintrygował mnie Gościniec Solicki ale
            to jak się okazuje filia Pod Lwami a oni mnie ostatnio strasznie zniesmaczyli
            obitą zastawą i żarciem wyraźnie słabszym niż kiedyś.
            • Gość: slepajula Re: Którą restaurację wybrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 16:49
              Byliśmy z rodziną na obiedzie w Złoty lasku-POLECAM!
              Jedzenie bardzo smaczne ,czyściutko.Naprawdę b ładnie miejsce .Obsługa bez
              zarzutu.Wrócimy tam
    • Gość: onaaaa Re: Którą restaurację wybrać IP: *.17.148.lan.e-wab.pl 09.06.10, 22:40
      polecam KAWIARNIE U LESZKA w kamiennej góre najlepsze jedzenie w
      polsce:) klimat przy tym nieziemski i ceny bardzo przystepne :)
      • Gość: :) Re: Którą restaurację wybrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 23:32
        Zdecydowanie " U Leszka" w Kamiennej, klimat niesamowity, a jedzenie
        to czysta poezja. Nic więcej nie pisze, bo świetnych rzeczy nie
        trzeba reklamować! Uwierz mi, raz tam zjesz i oszalejesz!!
        Pozdrawiam zdaj relacje :)
    • Gość: smakosz Re: Którą restaurację wybrać IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.06.10, 22:44
      polecam sushi bar w hotelu maria
      co prawda więcej tam japończyków
      ale oni reprezentują bardzo wysoką kulturę osobistą i lepiej sie czuję w ich
      towarzystwie niż z klnącymi czy wydzierającymi się na dziecko polakami,
      jedzenie: przede wszystkim idealnie czysto w knajpce jak i w kuchni, podają
      pyszne potrawy które gotuje pani z japoni, takiego kurczaka jak tam to w życiu
      jeszcze nie jadłem, sam sie rozpływa w ustach, na samą myśl mi ślinka leci ,
      naprawdę polecam
      • haba.baba Re: Którą restaurację wybrać 10.06.10, 11:33
        Hotel MARIA_HELENA-w Szczawnie Zdroju-jest naprawdę elegancki,ceny jak na tą
        klasę to naprawdę nie są wysokie,a najlepiej zadzwonić ,i umówić
        rezerwację,wówczas czas na realizację zamówienia nie będzie długi.
    • Gość: tato_synka znowu_reklama_zalosne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.10, 12:42
      Jak zwykle stary oklepany temat - gdzie wybrać się i zjeść.

Po co przeszukiwać forum i przeczytać już dawno wyrażone opinie, lepiej znowu
      nakręcić machinę reklamy, ale dla kogo tym razem ???

Ostatnio często na forum wałkowano temat Zloty Lasek, wiec powoli dostrzegam że
      znowu restauracja robi sobie tutaj reklamę. Oczywiście to jest już żałosne -
      wchodzi koleś pisze, że jest ekspertem od jedzenia (albo że jest krytyczny pod
      względem oceny hahaha co za tekst, z naszej klasy wzięty ?)

Ludzie dajcie spokój popiszcie sobie o pogodzie lepiej albo czymś interesującym,
      może idźcie posprzątać kupy po psach na dwór lub robić coś pożytecznego niż
      obrzucać błotem konkurencyjne restauracje/knajpy

koniec imprezy.

Dajcie już
      • Gość: Olek Re: znowu_reklama_zalosne IP: *.chello.pl 22.06.10, 19:35
        U Leszka w Kamiennej jest fajny klimat i rzeczywiście bardzo smaczne
        jedzenie , można spokojnie sobie pojeść za przywoite pieniądze,
        Stary Młyn za Świednica tez jest bardzo miło i smacznie
        natomiast NIE POLECAM RESTAURACJI KSIĄŻĘCEJ omijaj z daleka
        niesmaczne jedzenie za bardzo zawyżoną cenę , klimat też nie za
        bardzo, zła obsługa i nie ciekwaw propozycja menu , Maria - Helena
        możesz zajrzeć i spróbowac , prócz przesadnie wystrojonej sali z
        pomieszanymi stylami jak u Cyganów nic tam nie znajdziesz ciekawego,
        na rybę polecam jechać aż nad zalew ale nie pamiętam nazwy mają tam
        klimaciarski wystrój i super jedzenie za normalną cenę, Apropos może
        być jak dla mnie dla snobów dopóki sie nie znudzi i jest w miarę
        nowy
        • Gość: wtf Re: znowu_reklama_zalosne IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.10, 20:03
          I znowu podbijanko tematu i wrzucanie na innych...

Czy na tym forum siedzą tylko szefowie sklepików, restauracji, marketów, budek z
          piwem i muszą w taki sposób niszczyć konkurencje, bo w inny normalny nie umieją ?

Co rusz to temat "a gdzie do solarium", albo "komunia w xxxx - wasze wrażenia"
          lub "gdzie polecacie kupić xxxx". Przecież te posty są gorzej niż żałosne i w
          kółko odpowiadają na nie te same osoby. No sorry ale czasami może wejdzie jakiś
          fanatyk od Mobruka lub ktoś kto jest przeciwnikiem obecnej władzy.

• Gość: nie polecam Re: znowu_reklama_zalosne IP: *.chello.pl 28.06.10, 08:49
          miałeś opisać wrażenia z rankingu po lokalach cały czas czekamy
    • Gość: ONA Re: Którą restaurację wybrać IP: *.147.2.11.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.06.10, 21:27
      Gral zdecydowanie odradzam zecydowanieeee koszmarna obsługa a raczej jej brak ,
      przyjdzie Pan , usiądzie po czym gwarantowane ze nikt z kelnerów nie podejdzie ,
      samoobsługa :)
      Maria helena szczawno zdrój naprzeciwko grala -rewelacja, klasa, wyśmienita
      obsługa mega wysoki poziom , na prawdę restauracja z prawdziwego zdarzenia .
      Polecam też bardzo romantyczną a zarazem ekskluzywna restauracje Magladenka w
      boguszowie gorcach

pozdrawiam
      • Gość: chodzik Re: Którą restaurację wybrać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.10, 00:35
        tylko co tam zjeść , bo obsługa nikogo nie nakarmi.
      • Gość: Me Re: Którą restaurację wybrać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.10, 08:40
        Bez przesady, rzadko bo rzadko ale czasem bywam w Gralu, chocby wczoraj, kelner
        z karta byl wlasciwie od razu po tym jak usiadlem, po zamowienie byl szybciej
        niz sie zdecydowalem wiec mial podejscie numer dwa. Jedzenie jak zawsze ok.
    • Gość: Olek Re: Którą restaurację wybrać IP: *.chello.pl 25.06.10, 07:44
      zdecydowałes sie już to proszę opisz wrażenia
      • Gość: Marek i Basia Re: Którą restaurację wybrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 10:01
        w sobote byliśmy w Magdalence w Boguszowie Gorcach na dancingu.Było
        świetnie, orkiestra grała nasze ulubione szlagiery, wybawiliśmy się
        fajnie.Nawet nie wiedziałem że mają Kręgielnie, nigdy w kregle nie
        graliśmy ,to jest naprawde świetna zabawa! POLECAM!
    • Gość: niunia Re: Którą restaurację wybrać IP: *.chello.pl 02.07.10, 09:12
      dobrą , na pewno nie byle co
    • Gość: Jakub Re: Którą restaurację wybrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 22:00
      Polecam restauracje Legenda.mają bardzo dobrą kucharke.cenowo tak jak wszedzie.
    • the_drew_carey_show Re: Którą restaurację wybrać 28.11.16, 16:05
      Polecam dziećmorowice g.chata w głuszycy sudecki gościniec w mokrzeszowie nie pam wiejski gosciniec ale jest jedna knajpka w sadach dln u macieja w łomnicy rybke..w szcxawnie w legendzie bylo ok i czeska knajpa na piaskowej..pol golonke zeberka ser sznycla
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka