Dodaj do ulubionych

Coffee shop- Manhattan

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 17:21
Słuchając podjaranych małolatów w autobusie, moja osoba trafiła w to dziwne miejsce szukając art. tytoniowych. Moim pięknym oczom ukazała się biednie wyposażona kliteczka.

Siedzącego w środku farbowanego pustaka nie nauczono zwrotów grzecznościowych,no bo po co zwracać uwagę na klienta, prawda? Patrząc z boku to jej olewanie było wręcz zabawne, bo komputerek przecież najważniejszy.. a nuż widelec ktoś odpisze na czacie:P
Korciło mnie żeby palnąć w tył głowy i czekać aż odpadnie maska- w tym przypadku naprawdę możnaby poobawić się w Brainiaca i sprawdzić :D

Sprzedająca zapytana o asortyment wydała kilka mało inteligentych dźwięków fonetycznych i to na tyle. Pozostaje sprawdzić samemu, bo obsługa gó... się zna. Właścicielu wywal to groteskowe coś bo odstrasza wyglądem i zniechęca, popytaj, weź kogoś kto będzie miał POJĘCIE o tym co sprzedaje. Przydałby się bardziej urozmaicony asortyment. W dobie gó...arzerii z k10 mielibyście "branie" aż miło, przecież te dopalacze są takie trendi :P
Obserwuj wątek
    • Gość: agentka 739 Re: Coffee shop- Manhattan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 22:54
      Wypacykowana lalunia za ladą ,buszująca w internecie ....Skąd ja to
      znam....? Nie przeszkadzajmy im w pracy drodzy klienci
    • Gość: Pielgrzym Re: Coffee shop- Manhattan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 18:37
      Tak to jest jak królewny do pracy przyjmą ...a z takim ubiorem to większą kase
      by zrobiły w agencji towarzyskiej ..chyba że już tam pracują a Coffik to
      przykrywka he he he
      • Gość: ??? Re: Coffee shop- Manhattan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 18:56
        więc to Dopalacze czy Coffee shop? bo ktoś pisze i nie wie o czym pisze a ja czytam i nie wiem o czym czytam :P
        • Gość: ano.. Re: Coffee shop- Manhattan IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.06.10, 19:10
          No z kawą to nie ma nic wspólnego,ale ciocia wikipedia mówi prawdę, asortyment raczej psychodeliczny. Tylko te nasze 'kofiszopy' to marna imitacja zagranicznych, dzieciaki sie podniecają że se legalnie dragi mogą kupić, porażka maxymalna :D
          • Gość: ??? Re: Coffee shop- Manhattan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 20:41
            ale ja wiem co to jest Coffee shop i nie trzeba mi tlumaczyć. Dlatego pytam czy na piaskowej są dopalacze czy Coffee shop.

Bo pomyślałem, że ta pani może ma coś spod lady:P

Zamknąć i zaorać wszystkie dopalacze! oby się coś zmieniło i stawiajmy na Coffee shop ;) albo przynajmniej więcej swobody dla ludzi i niech w domu hodują co chcą:P
            • Gość: ona Re: Coffee shop- Manhattan IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.10, 18:55
              Tam sa dopalacze, ale sklep nazywa sie coffr shop.
              • Gość: MJ Re: Coffee shop- Manhattan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 00:06
                aaaa! ale dziadostwo:) powinni tego zakazać.
                Jak można dopuścić do tego aby takie coś było dozwolone a ścigać ludzi za posiadanie marihuany :|

dopalacze won! inwestujmy w normalną marihuana (oby legalną) :)
    • Gość: Koleś Re: Coffee shop- Manhattan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 20:26
      Hm. ... czytam to wszystko co napisały inne osoby i nie wiem, czy
      mam się śmiać czy płakać?!
      Jedni "czegoś" chcą inni zaś "czegoś" innego. Jak to ktoś
      powiedział, jeszcze się takiś nie narodził,co by każdemu dogodził. :)
      ...a co do dopalaczy i innych specyficznych miejsc gdzie można coś
      kupiś.
      Jedni zachwalają, inni krytykują, część chce legalizacii,są też tacy
      co chcą zamykać-karać-pikietować, ale nikt tak naprawdę nie postawił
      sobie jednego zasadniczego pytania-co należy zrobić aby wszyscy byli
      zadowoleni???
      ..........a odpowiedz jest prosta. UŚWIADOMIĆ !!!!!
      ..i to wystarczy.
      Uświadomić tym co chcą legalizacji, że tak naprawdę do tego daleka
      droga. Tak samo jak z alkoholem i fajkami-akcyza. Tam na górze mają
      głębokie kieszenie.
      Tym co chcą zamykać , że owoc zakazany najlepiej smakuje , a i tak
      czarny rynek będzie działał i to ze zdwojoną siłą.
      Tym co chcą "konsumować", że jest to dobre, ale tak jak wszystkiego
      trzeba spróbować, lecz należy zdać sobie sprawę, że nadużywanie
      prowadzi do śmierci. A i tak kto chce się wykończy, a co najgorsze
      wykończy swój mózg.
      Dla ludzi jest wszystko i przeciw ludziom są inni.
      Masłmo maślane - ktoś powie, i zgodzę się z nim.
      Co by nie powiedzieć ,co by nie napisać i tak nie będzie dobrze.
      Każdy niech spojrzy na siebie i zacznie zmiany od siebie. Nie po
      przez krytykę, lecz przez pryzmat swojego własnego wewnętrzego ja.
      Szacunek dla wszystkich co przeczytali i zrozumieli- dla pozostałych
      wyrazy ubolewania.
      Jeden raz ktoś WIELKI powiedział:
      -jedzcie , pijcie , bawcie się .......... :)
      • Gość: hmm Re: Coffee shop- Manhattan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 20:59
        Jak to śpiewał Kazik, alkohol łatwiej obłożyć akcyzą i czerpać korzyści dla zgrai.

"Niech wódka co twarda zabija co noc, niech przynajmniej my żreć co tam mamy".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka