dylemat 02.03.02, 17:38 Mam dylemat. Mam okazje tanio kupic uzywany filtr paliwa z przebieigem 5000 km. Koles chce go pchnac dwa razy taniej niz kosztuje nowy w sklepie, bo ten mu sie znudzil i kupil sobie inny. Co radzicie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Marek Re: Filtr paliwa - dylemat IP: *.atlanta-03-04rs.ga.dial-access.att.net 02.03.02, 20:14 Bierz bez wahania! Link Zgłoś
Gość: goggo Re: Filtr paliwa - dylemat IP: *.osi.gda.pl 02.03.02, 23:00 Zacznij mysleć.Niema żadnej pewnosci/czy podstaw/ by wierzyć sprzedawcy.Nie kupuje się z drugiej ręki niedużo używanych ;filtrów ,łożysk ,itp.Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: Wally Re: Filtr paliwa - dylemat IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 12:08 Bierz! Tylko wczesniej zrob mu przeglad i sprawdz czy nie byl bity. Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Filtr paliwa - dylemat IP: 195.13.24.* 03.03.02, 12:11 dylemat napisał(a): > Mam dylemat. > Mam okazje tanio kupic uzywany filtr paliwa z przebieigem 5000 km. > Koles chce go pchnac dwa razy taniej niz kosztuje nowy w sklepie, bo ten mu sie > znudzil i kupil sobie > inny. Znudzil mu sie, czy byl do dupy i koles probuje odzyskac choc czesc kasy??? Ja bym nie kupil. Link Zgłoś
Gość: Rycho Re: Filtr paliwa - dylemat IP: *.astercity.net / 10.133.128.* 03.03.02, 12:44 A ile kosztuje nowy filtr? Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Filtr paliwa - dylemat IP: *.telia.com 03.03.02, 13:29 Druido podobna prowokacja.Juz tak zle w Polsce nie jest abysmy handlowali uzywanymi fitrami narazie powietrza, pozniej Sir Druid nam zaproponuje olejowe a na koncu podpaski damskie.Nie dajcie sie wpuscic herr Dylematowi. Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Filtr paliwa - dylemat IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 13:45 Kupuj bez wahania. Tylko podłącz odwrotnie niż jest strzałka, dzięki czemu wykorzystasz drugą, niezużytą stronę. Dobrym pomysłem jest też noszenie majtek na obu stronach - oszczędność na proszku do prania. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Filtr paliwa - dylemat IP: *.telia.com 03.03.02, 14:15 Czesc Miras! Dawno Ciebie tu nie bylo.Z tym filtrem to faktycznie trzeba to opatentowac.Czy tez dotyczy benzynowego? Pzdr.Michal Link Zgłoś
lukaszd Re: Filtr paliwa - dylemat 04.03.02, 10:35 Czy byl kupiony w Polsce czy ciagniety z Niemiec? Link Zgłoś