Gość: wczasowicz IP: *.chello.pl 20.07.10, 17:54 Czy ktoś z was wie czy przyjmuje prywatnie? czy tylko w przychodni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dobroczyńca Re: doktor Micha Piaskowa Gora IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.07.10, 18:18 pełna Micha dla Zdzicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: doktor Micha Piaskowa Gora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.10, 19:25 A On jeszcze żyje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: doktor Micha Piaskowa Gora IP: *.cable.quicknet.nl 20.07.10, 19:28 Ha,ha...dokładnie to pytanie już miałam napisane ale się wycofałam;) Być może stary już łyżkę odłożył a pytanie dotyczy jego syna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: doktor Micha Piaskowa Gora IP: 178.56.29.* 20.07.10, 22:25 Jeszcze podobno "pracuje" w Przych Piaskowa Góra. W pewnym wieku i w takim zawodzie trzeba wiedzieć kiedy zaprzestać pracować, a nie do upadłego ciągnąć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qw Re: doktor Mich Piaskowa Gora IP: *.dialog.net.pl 20.07.10, 22:27 Jeśli chodzi o tego starego doktora to mam nadzieję,że w domu on nie przyjmuje :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrotki Re: doktor Mich Piaskowa Gora IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.07.10, 22:40 Tak w dobie internetu i książek tel. trudno znaleźć tą osobę w dzisiejszych czasach. Zwłaszcza jak się ją zna z imienia i nazwiska. Dlatego lepiej pytać po forach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iii Re: doktor Mich Piaskowa Gora IP: *.chello.pl 20.07.10, 23:09 to pytanie jest z podtekstem i kto wie o co chodzi niech odpowie . reszcie bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: doktor Mich Piaskowa Gora IP: 78.9.89.* 21.07.10, 18:39 to doktor ma syna? wiem ze ma corke i tez jest jakos powiazana z przychodnia na piaskowej gorze Odpowiedz Link Zgłoś