Dodaj do ulubionych

Samotnosc w Wałbrzychu

IP: 188.33.1.* 18.08.10, 22:14
Chciałbym przeczytac opinie czytelnikow tego forum,mieszkancow naszego
oblesnego miasta na temat samotnosci...tej,ktora rozgrywa sie w duzej czesci z
nas,ktora rozgrywa sie tu...i teraz...w tym miescie.Czekam na posty.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: waldi Re: Samotnosc w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.08.10, 23:32
      podbijam, jestem sam i dobrze mi z tym, chyba :-)
    • Gość: miejscowy C.i.p.a i ch.u.j IP: 213.251.189.* 19.08.10, 00:03
      Jak w temacie. Liczę na ciekawą dyskusję.
      • Gość: Latino-Macho Re: C.i.p.a i ch.u.j IP: *.chello.pl 19.08.10, 00:10
        Podbijasz, podbijasz i....

Ciekawa dyskusja nie zrodzi się z tak postawionego pytania.
        Zwłaszcza, że zawarłeś w nim zarzut.

Spróbuj raz jeszcze ;)
        • Gość: reprezentujebiede Re: C.i.p.a i ch.u.j IP: 109.243.198.* 19.08.10, 08:25
          chodzi mi o to,ze w dzisiejszym swiecie oddalamy sie od ciebie,nasze relacje czy
          to sluzbowe czy prywatne staja sie coraz plytsze,stajemy sie coraz bardziej
          nieufni,bezduszni,nie potrafimy nawet sie do siebie odezwac na ulicy mowiac
          "dzien dobry". to staje sie powaznym problemem,dlatego tez tak bardzo rozwija i
          poszerza sie samotnosc wsrod ludzi,najwieksza tam,gdzie paradoksalnie nie
          powinno jej byc a mianowicie w duzych miastach...to przeraza.
          • Gość: Ja Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 08:47
            Czyżby SEKTA zapuszczała swoje macki ???? Radzę uważać !!!!
          • Gość: bo Re: C.i.p.a i ch.u.j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 09:13
            dbają o to partie polityczne- atomizacja społeczeństwa jest im bardzo na rękę.
            Najważniejszy jest jednak czynnik społeczny kapitalizmu w polskim wydaniu- bieda
            (ubogie społeczeństwo). Mam tu na myśli zasobność głowy i portfela. Dochodzi do
            tego też ta wstydliwa narodowa cecha- zawiść, która powoduje, że jeden patrzy z
            zazdrością na dobra drugiego. Nie myśli jak dojść do majątku, a modli się żeby
            bogatszy stał się takim jak on-biedakiem. To takie swoiste "ciągnięcie w dół".
            To wszystko powoduje rozbicie więzi społecznych. Ps. Acha, jest jeszcze czynnik
            zwany "brakiem czasu". A brak go, bo zapieprzamy żeby związać koniec z końcem.
            Ale to również skutki polityki rządu (rządów).
            • Gość: kolo Re: IP: *.centertel.pl 19.08.10, 10:21
              znajdz se cós na pl.zbiornik.com
    • Gość: xyz Re: Samotnosc w Wałbrzychu IP: *.chello.pl 01.09.10, 12:15
      Samotność to nie tylko życie w pojedynkę. Czasami samotność jest gorsza wśród
      ludzi, wśród tych z którymi mieszkami. Czasami brak wsparcia, zrozumienia
      potęguje samotność. Tak naprawdę każdy na swój sposób jest samotny bo musi sam
      przeżyć własne zycie./
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka