Dodaj do ulubionych

Porywacze Ciał

IP: *.22.95.lan.e-wab.pl 09.09.10, 10:36
Wczoraj szukajać po google napotkałem się na ciekawy collective body kidnappers
ich strona: bodykidnappers.pl/
Cieszy mnie fakt że ludzie nie mulą w domach lecz ciągle działają nieważne jak, ale ważne że coś robią...
Zainetesował mnie ten squad mam nadzieje ze podzieliście się opinią i czy warto robic coś w takim kierunku jak oni tworzą?

Obserwuj wątek
    • Gość: jebiewdenko Re: Porywacze Ciał IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.10, 15:06
      Moim skromnym zdaniem fajnie jest ze cos sie dzieje i ze ktos chce cos robic i to robi, na stronie underground.walbrzych.pl widac ze w Walbrzychu jest ich troche i ze robia ciekawe imprezki, ktore z czasem beda przyciagac (jak i juz przyciagaja) ludzi do klubow takich jak Kiwi, Kontrabanda i The Rock. Sam chodze na te imprezy i wiem ze warto bo muzyka grana w wyzej wymienionych klubach nie jest komercyjna plastikowa tandeta a na prawde b. dobra do zabawy.
      Jeszcze troche i bedzie w czym wybierac kto co lubi na pewno znajdzie dla siebie. Peace.
    • Gość: ;] Re: Porywacze Ciał IP: *.swidnica.mm.pl 09.09.10, 15:20

Bardzo pozytywni ludzie:)
      Wreszcie nie jest to muzyka ESKA lub rmf maxx którą już zygać można.

Chcesz zobaczyć przyjdź w sobotę do kiwi
    • Gość: Bosky Pomidor Re: Porywacze Ciał IP: *.22.95.lan.e-wab.pl 09.09.10, 18:50
      jedenastego września doszły mnie słuchy ze Cisak takze ma zagrać więc bedzie dobra bibka i takze alternatywna
      • Gość: YT film Re: Porywacze Ciał IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.10, 13:49
        www.youtube.com/watch?v=-MxQd1_qMDM
        • Gość: Anusiak Re: Porywacze Ciał IP: *.22.95.lan.e-wab.pl 21.09.10, 16:05
          nieźle nieźle i muzyka z mocnym kopytem. Dobrze że taki colletviwe powstał
    • Gość: Dworak Re: Porywacze Ciał IP: 94.254.215.* 21.09.10, 22:11
      Ja także jestem Osobiscie zachwycony tym filmem i muzyka która jest na tym filmie. Widać ze w kiwi grają dobra muzykę. W sumie czy istnieją pobobne sqady djow? Chciałbym się dowiedzieć coś wiecej o tym.
      Za moich czasów pamietam mind collecyive . Ale to stare czasy.

Pozdrawiam porywaczy ciał .
      • Gość: jebiewdenko Re: Porywacze Ciał IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.10, 23:28
        istnieja istnieja.. prezna znana i ceniona marka na Walbrzyskim rynku jest ekipa BAG-u oraz od niedawna kolejna ekipa wskoczyla do gry gdzie narazie gra swoje imprezy w klubie The Rock grupa progressive chyba sie nazywa i graja DnB tam, no i nie zapominajac jeszcze fun clubu ekipy z kejten ale tutaj to juz tylko komercja wiec chyba ich sie nie wlicza do tego.. Podsumowujac narazie widac 3 dzialajace ekipy na naszym rynku muzycznym co mam nadzieje w przyszlosci przyniesie nam dobre imprezy (tak jak kiedys dzieki mind collective impreza w Osirze)
        Wieciej informacji na pewno znajdziesz na forum underground.walbrzych.pl

Pozdrawiam
        Jebiewdenko
        • Gość: info Re: Porywacze Ciał IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.10, 18:17
          jeszcze kilku wałbrzyszan zalicza się do kolektywu Magnetic Works !! Jot, Noiseman, Ques i Lucas !! www.magneticworks.net/
          • Gość: Rudy84 Re: Porywacze Ciał IP: *.as.kn.pl 24.09.10, 12:38
            dobrze wiedzieć.. żeby to jeszcze na jakość muzyczną imprez w mieście się przekładało to będzie dobrze... Czekam na więcej, jak to wszystko ze wszystkimi się rozwinie. Teraz zaczyna się sezon stricte klubowy więc mam nadzieję, że Wałbrzyskie składy będą działać aktywnie i NIE BĘDĄ ODPIER.DALAĆ KOMERCJI !!.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka