Dodaj do ulubionych

znowu Wałbrzych

IP: *.18.51.lan.e-wab.pl 14.09.10, 11:11
Tekst linka
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: znowu Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.10, 11:43
      ale te niby radny jest oszołomiony
    • Gość: wacław Re: znowu Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.10, 11:54
      super ekspress to akurat miejsce dla Rysia i jego podopiecznych
      • Gość: zwolniony Re: znowu Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 12:20
        Niech wielbiciele prezydenta chwalą się malowankami pod tytułem rewitalizacja, ale prawda jest po stronie radnego - ludzie nie mają pieniędzy, pracy, są zadłużeni, dzieci chodzą głodne. Nie mówię o tych, którzy już wpadli w alkoholizm, ale o tych którzy zostali niedawno zwolnieni ze Strefy lub Krzysztofa. Gdzie mają iść w tym pięknym mieście rządzonym przez dwa Kruki - jednego w Ratuszu, drugiego od windykacji.
        • Gość: w...ku...ony Re: znowu Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.09.10, 12:32
          pie...ięci ludkowie zamiast dać ludziom robote napie...ć ten wungiel ile wlezie to w dupe jebane muzeum czy ch... ku... jebana co to ma w morde jebana być zrobią. na kiego ch...a to komu w tym syfie potrzebne. jezus ku... ja pie... i do tego tyle pieniedzy zmarnują. szok ku... wychodze stąd ;)
        • Gość: MAMUŚKA Re: znowu Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.09.10, 23:27
          niech ida do Doktorka L. bo in załatwił skutecznie "Krzysztofa'
        • Gość: do zwolnionego Re: znowu Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.10, 11:27
          to jak to Krzysztof zwalniał ludzi a wczoraj ogłoszenie na pośredniaku szukają ludzi do pracy????
    • Gość: walbrzych to straszne jak ludzie sa zdesperowani IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.10, 12:40
      to straszne jak ludzie sa zdesperowani a rzad nic z tym nie robi
    • Gość: ADAM Re: znowu Wałbrzych IP: *.17.42.lan.e-wab.pl 14.09.10, 16:03
      To jest bardzo niedobre zjawisko
      i nic w tym śmiesznego ... Nowak jaki jest taki jest ale jak to się stało że to dziecko wiedziało gdzie pójść ... ??
      Bo pewno ten koleś zasuwa cały czas po dzielnicy i coś robi a nie grzeje stołek
    • Gość: kaczor donald Re: znowu Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 16:24
      Jeszcze raz powtórzę do wszystkich marud. Nasz prezydent robi dla tego miasta bardzo dużo:
      -remonty szkół;
      - wymiana dachów, elewacji;
      - remonty dróg;
      - zachęca do adaptacji starych budynków;
      - przekonuje duże korporacje do inwestowania w tym mieście
      Ale Wy marudy tylko narzekać potraficie!! Wybierzcie się na spacer!
      • Gość: ala Re: znowu Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.10, 16:36
        ten oszołom znowu sobie wymyślił temat , ten facet żyje w innym świecie ,powinien zostać radnym w nibylandi tam takich jak on jest bardzo wielu ,
        • Gość: Kazik Re: znowu Wałbrzych IP: *.22.31.lan.e-wab.pl 14.09.10, 17:59
          Radny Nowak zobaczył, że nocnik nie wypalił to wziął dzieciaka na tapetę. I czeka na reakcję. Naród litościwy, to i radnego zauważy. Sprytny też nasz Rysiu, nie?
    • ladygitmajonez Re: znowu Wałbrzych 14.09.10, 18:10
      Może i ten radny coś robi dla swojej dzielnicy, ale powinien popracować nad kreowaniem swojego wizerunku, a przy okazji wizerunku Wałbrzycha, bo na razie wiecej z tego szkody niż pożytku. Nie wiem czy zauważyliście, ale w lokalnych mediach jego wizerunek jest dość mocno "ocenzurowany", więc radny lansuje się po TV - nach i innych "super gazetach". A swoja drogą, skąd ta "super gazeta" dowiedziała się, że oto pewnego pieknego dnia do wałbrzyskiego radnego przyszedł chłopiec prosząc o pracę :) Doceniam pracę radnego Nowaka, ale zupełnie nie rozumiem tego parcia na szkło, tudzież papier i nie chodzi mi wcale o papier toaletowy.
      • Gość: helmans Re: znowu Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.09.10, 23:29
        To oczywiste- sam zadzwonil a oni lubia takie "trmaty"
    • Gość: czlowiek to wina rzadu komorowskiego i tuska IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.10, 00:17
      teraz bedzie gorzej bedzie wiekszy vat to momentalnie ceny pojda w gore za czasow kaczynskich zylo nam sie lepiej juz nie wspomne o emerytach co maja po 590 zl emerytury zawsze dostawali waloryzacje a teraz tylko groszowki bo tusk rzadi , a rachunki i ceny ida w gore i to dosc duzo ida w gore , ludzie nie maja za co kupic lekow ani nie starcza na podstawowe potrzeby takie jak zywnosc z promocji chleb maslo srodki czystosci juz nie wspominajac o ubiorze z lumpexu ,kolomnie mieszka kobieta emerytka ja teraz nie stac zeby isc do lumpexu kupic cos czasem na jedzenie z promocji jej nie starcza po oplaceniu rachunkow , taka jest prawda POlska prawda
      • Gość: Janek Re: to wina rzadu komorowskiego i tuska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.10, 11:13
        Jak tylko słysze, albo czytam NOWAK RYSZARD mam ochote zerzygać się tutaj na was wszystkich!
      • Gość: ludź Re: to wina rzadu komorowskiego i tuska IP: *.22.31.lan.e-wab.pl 15.09.10, 15:33
        Coś krótką masz pamięć, bo właśnie za Kaczki nie było ŻADNEJ waloryzacji emerytur i rent! Nawet takiej groszowej, jaką dał Tusk.
        • Gość: mundurowy Re: to wina rzadu komorowskiego i tuska IP: 178.56.65.* 15.09.10, 15:56
          No właśnie, ja mam stale od 7 lat 4100zł emerytury za 20 lat służby, drań Kaczyński nie chciał mi waloryzować.
          A mój syn stale na rencie 1500 na rękę i musi sobie dorabiać w ochronie, bo by nie miał na chleb.
          • Gość: wałbrzyszanin Re: to wina rzadu komorowskiego i tuska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.10, 19:15
            Nowak ,żeby się lansować wykorzystujesz nawet dzieci? TY POLITYCZNY ZBOCZEŃCU,POLITYCZNY PEDOFILU .Rosiaki do ciebie pasują, ale NYKIEL i LUBIŃSKI? Zamiast gazety trzeba było powiadomić UKRZEWSKĄ, też jest w waszej bandzie w WWS, przecież zajmuje się zawodowo pomocą spolczną.A ty wielki PREZESIE PCK nie pomogłes tylko zadzwoniłeś po media? ŻENADA! Cała WWS to wielka ŻENADA!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka