Dodaj do ulubionych

Morawski w Gwarku?

IP: *.chello.pl 28.09.10, 17:22
Nie wiem, czy dobrze słyszałem, ale ponoć Marcin Morawski trenuje w Gwarku. Czyżby zrezygnował z gry w Górniku??? ktoś coś wie
Obserwuj wątek
    • Gość: rr Re: Morawski w Gwarku? IP: 178.235.51.* 28.09.10, 17:58
      trenuje ale małolatów;)
      • Gość: giguś Re: Morawski w Gwarku? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.09.10, 19:33
        przecież on nie ma uprawnień do trenowania
        • Gość: bob Re: Morawski w Gwarku? IP: *.16.65.lan.e-wab.pl 28.09.10, 19:44
          pokopał tylko trochę z dzieciakami, trenerem jest kto inny
    • Gość: sokuł Re: Morawski w Gwarku? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.10, 22:20
      ponoć ma grać w Zagłębiu, ale warunkiem miało być że się pojawi jeden kibic z kompletnym uzębieniem, do tej pory nie spełniony
      • Gość: sędzia piłkarski Re: Morawski w Gwarku? IP: *.ptrhosting.com 29.09.10, 08:42
        Po tym jak zachowuje się na halówce i jego "słownictwie" na meczach, powinien mieć zakaz zbliżania się do dzieci.
        • Gość: K9 Re: Morawski w Gwarku? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.10, 08:57
          Jeśli tego pokroju osoby będą zajmować się piłką nożną, to niedługo w rankingu będziemy za FIFA będziemy za bangladeszem, prokuratura będzie zajmowała się tylko korupcją w futbolu, a policja będzie ochraniać mecze trampkarzy.
        • Gość: prezes Re: Morawski w Gwarku? IP: *.centertel.pl 30.09.10, 06:40
          bo patrząc na to co sędziowie wyprawiają ciężko utrzymać nerwy... coś o tym wiem... żenujący poziom osób, które nigdy w piłkę nie grały i mają o niej blade pojęcie...

natomiast Morawski poprowadził bardzo ciekawy trening i dzieci były bardzo zadowolone... a o to głównie chodziło... to miało być dla nich urozmaicenie i atrakcja!
    • Gość: tia Re: Morawski w Gwarku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 16:45
      co za forum plot ! morawski raz tylko zjawił się na treningu Gwarka bo dostał tam takowe zaproszenie.
      www.walbrzyszek.com/news,single,init,article,6591

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka