boa-666 04.10.10, 08:34 Aż miło patrzeć na rozwój miasta, prawda? takietomiasto2010.blox.pl/2010/10/10-WALBRZYCH-SIE-ZMIENIA.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jo Re: zmienia się, zmienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.10, 11:24 Kampania idzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor donald Re: zmienia się, zmienia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.10.10, 11:30 No proszę znalazł się kolejny człek , który pęka z zazdrości i postanowił poświęcić pół niedzieli na sklejenie kilku fotek, artykułów by ośmieszyć Prezydenta Kruczkowskiego. Szanowny "bo o" zajmij sie tym swoim P.Wildem, o nim znajdziesz dużo więcej artykułów i może zamiast pół niedzieli zejdzie Ci na to dwie godziny, ponieważ z tego kandydata to dopiero "jedna wielka bomba zagadka" i wszystko pójdzie sprawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: zmienia się, zmienia IP: *.tktelekom.pl 04.10.10, 12:44 do kaczora: czy Twoje towarzysto to nie przypadkiem Myszka Miki, Pluto i inne postacie z bajek? Powodzenia, w Twoim baśniowym nierealnym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: zmienia się, zmienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.10, 13:33 Wałbrzych zaczyna żyć po rządach czerwonych.A ta stronka to komputerowy trik pełen fikcji.Nasze miasto kwitnie dzięki PREZYDENTOWI KRUCZKOWSKIEMU. Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw_grabski Re: zmienia się, zmienia 04.10.10, 18:30 Myślę że powinni odciąć internet w UM bo zamiast pracować, zachowujecie się jak Jarząbek Wacław. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm??? Re: zmienia się, zmienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.10, 20:47 Z tego co wiem UM ma centralny dostęp do internetu z jednego adresu IP i to nie jest żaden z powyższych. Naprawdę sądzicie, że zwolennicy prezydenta są tylko w Ratuszu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor donald Re: zmienia się, zmienia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.10.10, 09:01 Nie wiedziałem, że pracuje w UM, oraz że UM jest na Fortecznej hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: zmienia się, zmienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.10, 14:07 Tak zmienia się i to bardzo szybko.Już nie uszkadzamy sobie aut na dziurach bo mamy wreszcie część dróg wyremontowanych.A reszta jest w trakcie remontu.Wymieniane są media ( gaz,wodociągi,sieci elektryczne)itd.Więc po co tyle było pracy nad stronką?!Trik i kolorki a treść?!Prezydent jest OK.Nikt przed nim nic nie zrobił dla naszego miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan kleks Re: zmienia się, zmienia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.10.10, 14:14 Popieram przedmówce. Strona pełna trików i bzdur bzdur i bzdur. Mam nadzieję, że te głupoty nie przeszkodzą Panu Prezydentowi w reelekcji. Życzę powodzenia P. Kruczkowski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: zmienia się, zmienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.10, 14:37 Popieram naszego Prezydenta.A tymi bzdurami to szkoda się zajmować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graf Nawierzchnia do kitu? Dzwoń do zarządcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 18:48 Gość portalu: Siwy napisał(a): > Tak zmienia się i to bardzo szybko.Już nie uszkadzamy sobie aut na dziurach bo > mamy wreszcie część dróg wyremontowanych.A reszta jest w trakcie remontu Już zapomnieliście jak prezydent umywał rączki? Hasło "Nawierzchnia do kitu? Dzwoń do zarządcy" było/jest na stronie UM. Czyli jak były dziury - to nie moja broszka. Jak inni zrobili remont - to pierwszy w szeregu do chwały! Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobruk forever Re: zmienia się, zmienia IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.10, 14:37 Boa a gdzie efekty ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudy102 Re: zmienia się, zmienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 15:32 Efekty widać na naszych dziurawych drogach. Wałbrzych jest skazany na zagładę i szkoda zdrowia, czasu i pieniędzy na walkę z mafią śmieciową. Lepiej stąd wyjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Po co zmieniać IP: *.gogethosting.com 04.10.10, 15:39 Precz z Najwyższą Izbą Kontroli ! Precz z czystym środowiskiem ! Precz ze sprawiedliwością społeczną ! Precz z boa skoro jeszcze nie pojął, że motłoch jest po to aby nim orać . Nie widzisz „boa”, że ten chłam nie warty jest splunięcia ? Radzę; zrezygnuj z ataku i przejdź na właściwą stronę. Głupszy od Kruczkowskiego przecież nie jesteś ...a frajerska kasa, to zawsze kasa. Wspólnie tak możecie tych durni docisnąć, że im się orzełki w portfelach zesґają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Po co zmieniać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.10, 17:04 ech nuda wieje na tej stronie "takieto..." zastanawiam sie, komu sie tak nudzi, ze bawi sie w prowadzenie strony nikomu niepotrzebnej. Pewnie ktos z WWS...rosiaki, szpur badz sasiad rysiu nowak. Odpowiedz Link Zgłoś
krlnbg Re: Po co zmieniać 04.10.10, 17:12 Widać niektórym puściły wodzę fantazji. Stworzenie stronki musiało być bardzo pracochłonne, ale czy czas na to poświęcony przyniósł oczekiwany efekt? NIE WYDAJE MI SIĘ! Badania i statystyki pokazują, że prymitywna antyreklama w efekcie końcowym odwraca się przeciwko tym, którzy ją prowadzą. Odwiedzenie tej stronki wywoła następujący efekt: 1. ludzie wejdą, zobaczą (skupią się wyłącznie na zdjęciach/obrazkach - czcionka za mała, zbyt dużo tekstu. Komu będzie się chciało to czytać?!) 2. Z ciekawości przeczytają pozostałe posty tego wątku (i ku ich zaskoczeniu okażą się w większości pozytywne !!!) 3. Idąc za ciosem odwiedzą jeszcze kilka wątków dotyczących Piotra Kruczkowskiego oraz Wałbrzycha i po raz kolejny napotkają pozytywne opinie, które przeplatane są opiniami zazdrośników, którzy na siłę, ALE BEZ EFEKTU starają się ośmieszyć Prezydenta Kruczkowskiego! Szkoda Waszego czasu! Lepiej będzie jak zaczniecie kolekcjonować znaczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
anil0rak Re: Po co zmieniać 04.10.10, 17:24 zgadzam się w 100% z krlnbg! Piotr Kruczkowski należycie sprawuje swoją funkcję. A to, że cieszy się tak licznym poparciem wśród mieszkańców można uznać za jego osobisty sukces ponieważ na przekór tym wszystkim, którzy starają się go ośmieszyć on się nie poddaje i pokazuje ludziom, że trzeba walczyć i nie wolno się poddawać - jest całe mnóstwo ludzi, którzy to widzą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: zmienia się, zmienia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.10.10, 17:30 Lipa panie dziejku oj lipa. Kolejny odcinek i kolejne bicie piany....Ponadto sam obrażasz mieszkanki Wałbrzycha porównując je do galerianek, oj nieładnie nieładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whatever Re: zmienia się, zmienia IP: *.range86-182.btcentralplus.com 04.10.10, 18:21 Fantastyczny zlepek danych. Pokazujacy absurdy i jednoczesnie jak w dyskretny i niebagatelny sposob rzadzacy zarabiaja. Gratulacje. Zachecam do dalszego oswiecania walbrzyszan. Odpowiedz Link Zgłoś
diventex Re: zmienia się, zmienia 04.10.10, 18:47 Już chyba nie ma kogo oświecać - widać przecież, że na siłę reklamują obecnego prezydenta... Przerażająca jest ilość ludzi niemyślących :) A takie teksty w stylu "Nasz Prezydent jest wspaniały i bardzo go kochamy..." przypominają mi tanią propagandę - jak w PRL :) alternatywy 4 jak nic ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wąs Re: zmienia się, zmienia IP: *.chello.pl 04.10.10, 18:50 Ktoś mi może odpowiedzieć jak można być na tyle głupim i ślepym, żeby głosować na człowieka, który walczył o zniesienie grodzkości tylko po to żeby stracić setki milionów złotych z UE i "kląć na drogi razem z nami"? Dla prawdziwych debili wspomnę tylko, iż w miastach na prawach powiatu nie obowiązuje podział dróg na zarządców i wszystkie drogi są w gestii miasta. Podziękujmy więc wąsaczowi z ratusza bo to właśnie dzięki niemu mamy dziury zamiast dróg. Oczywiście zaraz znajdzie się jełop, który powie "ale mamy nową Podwale i inne" - jedź więc do jakiegokolwiek miasta wielkości Wałbrzycha i zobacz jakie drogi tam są. Aaaaa zapomniałem! Przecież mamy KOLEGIATĘ na Moniuszki! Teraz zarobimy kupę kasy na turystach. NOT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anoda Re: zmienia się, zmienia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.10.10, 19:21 nie ma się co dziwic że wielbiciele Kruczka uaktywniają się w godzinach pracy urzędu i spółek.Przecież za to im się płaci.Uważajcie tylko na słownictwo bo kilku urzędasów z żarowa już się przewiozło Odpowiedz Link Zgłoś
daria_sejmowa Re: zmienia się, zmienia 05.10.10, 09:49 > Ktoś mi może odpowiedzieć jak można być na tyle głupim i ślepym, żeby głosować > na człowieka, który walczył o zniesienie grodzkości tylko po to żeby stracić se > tki milionów złotych z UE No to się narobiło... Święta racja. Ale: Praw powiatowych pozbawili Wałbrzych radni SLD z doktorem LUBIŃSKIM w składzie. i Piotr Kruczkowski od czterech lat zabiega o powrót tych praw do Wałbrzycha. i jeszcze. Tylko dzięki determinacji ekipy Piotra Kruczkowskiego i jego lobbowaniu. Coś co było NIEMOŻLIWE (jak twierdziła opozycja) jest teraz KWESTIĄ CZASU. Ktoś kto nie zna sprawy z bliska nie wie, że poprzednia decyzja obowiązuje, chociaż była bezprawna. I aby była szansa na odzyskanie grodzkości należało stworzyć całkiem nowe prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSC Re: zmienia się, zmienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 11:01 daria_sejmowa napisała: > Tylko dzięki determinacji ekipy Piotra Kruczkowskiego i jego lobbowaniu. Coś > co było NIEMOŻLIWE (jak twierdziła opozycja) jest teraz KWESTIĄ CZASU. > Ktoś kto nie zna sprawy z bliska nie wie, że poprzednia decyzja obowiązuje, chociaż > była bezprawna. ----------------------------------------- Skoro była bezprawna to jest nieważna Z MOCY SAMEGO PRAWA a nie dzięki determinacji czy lobbowaniu Kruczkowskiego i jego ekipy, pokrętny szczurze. Każde bezprawne działanie lub decyzja - jak chociażby ta, o wydaniu zezwolenia na powstanie w środku 120 tysięcznego miasta składowiska odpadów niebezpiecznych - prędzej czy później zostanie rozliczona i odpowiednio "nagrodzona" o czym na własnej skórze przekonało się wielu nadgorliwych funkcjonariuszy UB/SB, którzy jeszcze niedawno czuli się też bezkarni. Odpowiedz Link Zgłoś
diventex Re: zmienia się, zmienia 05.10.10, 14:37 OBY TSC !! Trzymam kciuki... Mam tylko obawy przez to co dzieje się w tym temacie... ale jak wiemy - ludzi mądrych jest mniej niż głupich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ty wiesz... Re: zmienia się, zmienia IP: *.21.11.lan.e-wab.pl 07.10.10, 18:02 A moze zamiast pie...c bez sensu pieprzony hipokryto wezmiesz sie do roboty? Bo siedzac na panstwowym stanowisku i piszac od rzeczy na forum nizin intelektualnych w godzinach pracy (do godziny 15:00, do ktorej przeciez w sadzie - jako informatyk - robisz) marnujesz pieniadze podatnikow w takim samym stopniu jak wladza, do ktorej masz tak duzo o to wlasnie pretensji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: do TSC IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.10, 16:26 Aleś dopierdo..ł "darii_sejmowej ",że aż stuliła pysk i Ci nie odpowiedziała.Myśli,że jest mądrzejsza od Ciebie?Pomyliła się. Oby tak dalej TSC.Jestem z Tobą,a niedługo będę jeszcze bliżej.! Do zobaczenia wkrótce. Odpowiedz Link Zgłoś
daria_sejmowa Re: do TSC 05.10.10, 21:06 > Aleś dopierdo..ł "darii_sejmowej " TSC, gratuluję klakierów. Trzymają poziom. . > Jestem z Tobą,a niedługo będę jeszcze bliżej. To dopiero poruszyło moją wyobraźnię. . > Do zobaczenia wkrótce. Oj Panowie, zamieniacie to forum w portal randkowy. Ale powodzenia tak trzymać. Niech żyje wolna miłość. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
daria_sejmowa Re: zmienia się, zmienia 05.10.10, 21:02 I Ty w to wierzysz TSC? . A czy nie na Twoich oczach Kuźniary i inne wywinęły się z wykreowania wirtualnego świata na miarę Avatara? No przesadzam tam był cały świat tu tylko 6 kładek, wiadukt i dokumentacja. Przy nich taki "pokrętny szczur" jak ja to Myszka Miki (Mini - bo ona była samicą). Zresztą bezprawia tamtej decyzji nie wymyśliłam ja tylko prawnik Maria Majewska. Ówczesny wojewoda zatwierdził, Miler podpisał, a Rada Miasta ani myślała podjąć uchwałę o proteście jak podpisała wcześniej (i LUBIŃSKI TEŻ !!! ) wyrok na miasto!! I jeszcze czy przypadkiem - to chyba nawet boa-Paciepnik pisał - decyzja o lokalizacji składowiska zapadła przed 2002. Zresztą co Ty wiesz o prawie. jedyne prawie jakie mogłeś napisać nie napisałeś. [...]prawie 120 tysięcznego miasta [...] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSC Re: zmienia się, zmienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 21:16 A w Ameryce biją murzynów. ----- Napij się mleka, zjedz kanapkę i wsadź łapy pod kołdrę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BODZIO Re: zmienia się, zmienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 19:54 Pan Wd bardzo się napracował przy tej stronce....szkoda że to rzeczy wyjęte z kontekstu. Trzeba być na prawdę debilem żeby nie widzieć pozytywnych rządów Kruczkowskiego. Może nie jest idealnie ale gdzie jest ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RaV Re: zmienia się, zmienia IP: *.chello.pl 04.10.10, 21:14 ehhh, prawdziwa robota, prawdziwego dziecka neostrady. Słuchaj jak już dorośniesz, to wtedy docenisz trud p. Kruczkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: zmienia się, zmienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 21:33 Gość portalu: Wąs napisał(a): > Ktoś mi może odpowiedzieć jak można być na tyle głupim i ślepym, żeby głosować > na człowieka, który walczył o zniesienie grodzkości tylko po to żeby stracić se > tki milionów złotych z UE i "kląć na drogi razem z nami"? Dla prawdziwych debil > i wspomnę tylko, iż w miastach na prawach powiatu nie obowiązuje podział dróg n > a zarządców i wszystkie drogi są w gestii miasta. Podziękujmy więc wąsaczowi z > ratusza bo to właśnie dzięki niemu mamy dziury zamiast dróg. Oczywiście zaraz z > najdzie się jełop, który powie "ale mamy nową Podwale i inne" - jedź więc do ja > kiegokolwiek miasta wielkości Wałbrzycha i zobacz jakie drogi tam są. > > Aaaaa zapomniałem! Przecież mamy KOLEGIATĘ na Moniuszki! Teraz zarobimy kupę ka > sy na turystach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BODZIO Re: zmienia się, zmienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 22:11 DO lol Debilu ! o zniesienie grodzkości walczyło SLD (ludzie pokroju Gołębiewskiego Dyszkiewicza Lubińskiego) Prezydent od dawna zabiega o przywrócenie grodzkości !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik Re: zmienia się, zmienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.10.10, 22:36 No, słuchamy, słuchamy .... chamy ... chamy ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina bomba tyka, kwestia czasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 23:07 wiadomosci.onet.pl/swiat/wegry-toksyczna-substancja-zalewa-miasta,1,3711381,wiadomosc.html Swoją drogą: skąd tu tylu debili lekceważących śmiertelne zagrożenie? Wszyscy juz sobie kupiliście pensjonaty w Szklarskiej Porębie, że macie w doopie toksyczny Wałbrzych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spostrzegawczy Re: bomba tyka, kwestia czasu IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.10.10, 23:22 W dupie mamy was. A wasze straszenie to juz staje sie nudne. Na poczatku wydaliście, owszem, głośny pierd, ktory jednak z czasem przeszedł w cichy gwizd, a obecnie, jak na węża przystało ..... cichuteńki syk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: zmienia się, zmienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 17:42 Gość portalu: BODZIO napisał(a): > DO lol Debilu ! o zniesienie grodzkości walczyło SLD (ludzie pokroju Gołębi > ewskiego Dyszkiewicza Lubińskiego) Prezydent od dawna zabiega o przywróceni > e grodzkości !!!!!!!! Ale głosował za zniesieniem grodzkości, więc był "za". Głąbie. Odpowiedz Link Zgłoś
boa-666 Re: zmienia się, zmienia 05.10.10, 00:12 Nie bądźcie śmieszni, ślepcy! Tu jest obwieszczenie prezydenta nt. Mobrukowego Carbomixu (na ul. Kosteckiego) bip.um-walbrzych.dolnyslask.pl/dokument.php?iddok=4906&idmp=284&r=r Uwagi i wnioski do Raportu można składać do 5 października A tu parę ciekawostek, z udostępnionego społeczeństwu Raportu oddziaływania na środowiska. Ad.3. Dojazd z ulicy Moniuszki do projektowanego zakładu na ul.Kosteckiego planowany jest ulicami: Moniuszki, 1-go Maja, św.Józefa, Kosteckiego. Transport surowców i produktów wymaga dojazdu ok. 100 samochodów cięzarowych na dobę. - Inwestor planując zagospodarowanie terenu uzyskał decyzję pozwalającą na usunięcie 79 sztuk drzew (...) o obwodach od 12 do 130 cm (decyzja Prezydenta Miasta Wałbrzycha WRM.DGPiŚ.ZOiKŚ-7632/2/5638/09 z dnia 17.06.2009). Drzewa te kolidowały z planowanym wjazdem na teren od strony ulicy M. Kosteckiego. Wspomniane prace (wycinka i rekultywacja zostały już przeprowadzone. Prezydent już rok temu wiedział, że da Mobrukowi pozwolenie, po co więc ta fikcja, z pytaniem nas o opinię? Zwłaszcza, że w Raporcie u Mobruka nawet wiatr wieje w przeciwnym kierunku, żeby nie wykazać, że zanieczyszczenia lecą na miasto. Co tam będzie produkowane, poznacie po objawach. U swoich dzieci, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik Re: zmienia się, zmienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.10, 10:07 A teraz pijemy kawusię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: zmienia się, zmienia IP: 78.9.128.* 05.10.10, 19:36 Ciekawe kto jest autorem raportu oddziaływania na środowisko tego przedsiewzięcia ? Czyżby nasz słynny ekolog wałbrzyski,który onegdaj uczynił w lokalnych mediach nasze miasto najczystszym w regionie? Interesujące... Tylko skąd się nagle wzięły tak znaczne przkroczenia benzo (a) pirenu w naszym mieście ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .do"xyz" Re: zmienia się, zmienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 20:03 Warte uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyćpun Re: zmienia się, zmienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 19:56 boa lepiej zajmij się dopalaczami!!!ciekawszy i pewniejszy temat do ujajenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radcom Re: zmienia się, zmienia 05.10.10, 19:59 I po herbacie. Dziewięćdziesiąt procent wałbrzyszan przeszła nad tym do porządku dziennego. Wśród pozostałych dziesięciu procent, osiem nic nie robi. Pozostałe dwa procent, z których większość mogłaby coś zrobić, nie widzi sensu działań. Na placu boju pozostało ok 0,001 procenta mieszkańców... Ot, demokracja jest najokrutniejszą z możliwych kar dla Polaka... Pozdrawiam, radcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijop Re: zmienia się, zmienia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.10.10, 20:40 radcom - zapewniam Cię, że nie jest tak źle. Większość normalnie myślących ludzi nie zniża się do poziomu prezentowanego przez zwolenników obecnej elyty. Doskonale wiedzą, że dni ich są policzone - więc pozwalamy im poszczekać.. Szkoda strzępić języka. Nie jestem rodowitym Wałbrzyszaninem podobnie jak Pan Wild, mieszkałem w różnych miejscach naszego pięknego kraju i przyznam się Wam - takiej ch*jni, jaka się tu wyprawia, nie widziałem nigdzie. Nigdzie w takiej mega-skali, gdzie mieszkańcy są uważani za zapyziałych głupków i zupełnie dezaprobowani przez rządzących. Odpowiedz Link Zgłoś
daria_sejmowa Re: zmienia się, zmienia 05.10.10, 21:23 Widzisz, jak czytasz to rób to obiektywnie i ze zrozumieniem, bo najniższy poziom trzymają tu osoby wylewające pomyje na prezydenta Kruczkowskiego. I nie przebierają w słowach. Zresztą po tym temacie widać. Padły tu w dwóch tematach słowa które należało ocenzurować jako nieparlamentarne. Jednego użyłeś Ty drugiego klakier niejakiego niezalogowanego TSC. Tego TSC, który bez skrupułów wyzwał kobietę od pokrętnych szczurów. Poza tym lecą wyzwiska i o ile dobrze policzyłam to jest jakoś 6:3 dla przeciwników Prezydenta. To forum to polityczne bagno, ale śmiem twierdzić, że zwolennicy Prezydenta wypowiadają się na nim o wiele kulturalniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tchórzliwy radny Re: zmienia się, zmienia IP: *.centertel.pl 05.10.10, 21:47 Retoryka darii przypomina mi jej mentora Tuska, który zamiast prowadzić merytoryczną debatę zaczął najgorszym wzorem politycznej kamaryli wrzeszczeć i ganić jednego z posłów "Pośle M., pan obraził kobietę!!" Doprawdy grubsze przestępstwo w 21 wieku, w kraju w którym przesłuchuje się arabów za pomocą nawiercania kolan wiertarką albo gwałci kobiety na komendzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: zmienia się, zmienia IP: 196.46.190.* 05.10.10, 22:04 Urzędas „daria_sejmowa” zrobił z siebie głupa pisząc: ”Tylko dzięki determinacji ekipy Piotra Kruczkowskiego i jego lobbowaniu. Coś co było NIEMOŻLIWE (jak twierdziła opozycja) jest teraz KWESTIĄ CZASU. Ktoś kto nie zna sprawy z bliska nie wie, że poprzednia decyzja obowiązuje, chociaż była bezprawna.” TSC słusznie napisał durniowi : „Skoro była bezprawna to jest nieważna Z MOCY SAMEGO PRAWA a nie dzięki determinacji czy lobbowaniu Kruczkowskiego i jego ekipy, pokrętny szczurze.” Urzędas żeby wzbudzić litość żali się , że jest kobietą (?!). Skoro tak, to jak Ci mógł naubliżać pisząc o tobie per „pokrętny szczurze” – szczurze? Odpowiedz Link Zgłoś
daria_sejmowa Re: zmienia się, zmienia 06.10.10, 08:09 > Ci mógł naubliżać pisząc o tobie per „pokrętny szczurze” – > szczurze? Bo powinien napisać pokrętna szczurzyco i nie było by problemu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tchórzliwy radny Re: zmienia się, zmienia IP: *.centertel.pl 06.10.10, 18:34 A niech gryzoń daria sobie pisze, jest tak bardzo rozgarnięta że przyda nam się jako Piąta Kolumna w ratuszu do rozbijania mobruku :)Fajnie w sumie że się znów uaktywniła bo przynajmniej są zlewy, :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: zmienia się, zmienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 19:12 Darie sejmową i innych mieszkańcom miasta , którym sprawa wysypiska odpadów niebezpiecznych zwisa , zachęcam do obejrzenia zdjęć swojego przyszłego potomstwa, jeśli sprawa Mo-Bruku szybko nie zostanie rozwiązana. Zdjęcia pochodzą z Iraku i pokazują efekt skażenia przez Amerykanów środowiska uranem i wszelkim inny tyfusem jaki znajdziecie na Mo-Bruku ( bo przecież po to powstało to wysypisko aby zwozić ten syf tutaj – nie?) www.aztlan.net/du_deformed_iraqi_babies.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijop Re: zmienia się, zmienia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.10.10, 21:20 Problem w tym, że ludzie do których kierujesz ten tekst, są już po deformacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: zmienia się, zmienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 00:09 chciałbym abyś nie miał racji ale niestety, chyba tak właśnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: zmienia się, zmienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 09:28 Gość portalu: kijop napisał(a): > ...takiej ch*jni, jaka się tu wyprawia, nie widziałem nigdzie. Nigdzie w takiej mega-skali, gdzie > mieszkańcy są uważani za zapyziałych głupków i zupełnie dezaprobowani przez rządzących. ============ Biorąc pod uwagę wszystkie ostatnie wydarzenia mam wrażenie, że masz na myśli całą RP ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunet Re: zmienia się, zmienia IP: *.chello.pl 08.10.10, 22:42 odpady nie mogą być zwożone z całej polski czy też świata, jak pisze boa-ponieważ zabrania tego ustawa o odpadach (obowiązuje zasada bliskości),to znaczy ,że nie można wywozić odpadów poza teren województwa w którym powstały. Więc nie siać jakiejś kłamliwej propagandy!!! boa i spółka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i spółka Re: zmienia się, zmienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 00:05 Gość portalu: brunet napisał(a): > zabrania tego ustawa o odpadach (obowiązuje zasada bliskości),to znaczy ,że > nie można wywozić odpadów poza teren województwa w którym powstały. Więc nie siać jakiejś kłamliwej propagandy!!! boa i spółka. Kolejny naiwny! Mobruka nie obowiązują żadne ustawy, a przede wszystkim ta o odpadach. Dla niego nawet wschód jest na północy i sam marszałek podpisał się pod tym jawnie łamanym prawem. Prezydent Wałbrzycha okłamuje ludzi, że nie ma nic do tego, bo umowa była podpisywana we Wrocławiu. Myślisz, że prawo pozwala na ingerencję w interesy mieszkańców innej gminy? Naprawdę nie łapiesz jaki to ma zasięg i jaka kasa za tym stoi? Ludzie z filmu mówią prawdę, to pod ich oknami jeżdżą całą dobę ogromne tiry z odpadami, trudno nie zauważyć rejestracji. www.youtube.com/watch?v=uENTEFX2h_M Idź na ul. Małopolską, popatrz, pogadaj z mieszkańcami, szybko zmienisz zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: zmienia się, zmienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 01:46 To mówisz "brunet", że województwo powiększyło się już o Czechy i Germanie? Ho,ho ! Kozak z tego Kruczkowskiego, że daj Wam zdrowia wyborcy ( bez kitu) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: zmienia się, zmienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.10, 09:18 Gość portalu: i spółka napisał(a): > Ludzie z filmu mówią prawdę, to pod ich oknami jeżdżą całą dobę ogromne tiry Facet! Od ponad 30 lat mieszkam na Długiej. Pod moimi oknami na lawetach ciągniętych przez Tatry przejechało mi całe Podzamcze, budowane z wielkiej płyty !!! Nie pitol więc, że nie da się wytrzymać. Da się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chanel-No5 Re: zmienia się, zmienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 11:03 Ludziom na Górniczej przez 30 lat nie jeździły tiry ze trującym i śmerdzącym syfem, więc jeszcze się nie przyzwyczaili, tak jak Ty do wszechogarniajacego cię gowna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunet Re: zmienia się, zmienia IP: *.chello.pl 09.10.10, 14:55 Dlaczego nie zrobią fotek? Poza tym, to nie ma znaczenia. Jeśli ktoś chciałby wozić odpady z zagranicy, to mógłby to robić autami z rejestracjami polskimi. Każdy kto przekazuje odpad ma obowiązek wystawiać kartę przekazania odpadu i kartę charakterystyki odpadu jeśli odpad idzie na składowisko. Można sprawdzić dokumenty zrobić inwentaryzację i po sprawie. Zrozumiałe jest to, że ludzie którzy tam mieszkają narzekają. Ale nie róbmy z tego afery na skalę województwa. Każdy z nas śmieci produkuje i trzeba problem traktować poważnie. Nie sądzę by działy się tam jakieś nadzwyczajne rzeczy. Zresztą kontrole niczego takiego nie wykazały. Wydaje mi się, że opozycja w Wałbrzychu chce na tym temacie zdobyć trochę elektoratu fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i spółka Re: zmienia się, zmienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 15:48 Gość portalu: brunet napisał(a): > Zresztą kontrole niczego takiego nie wyka zały. Wydaje mi się, że opozycja w Wałbrzychu chce na tym temacie zdobyć trochę > elektoratu fuj. Jakie kontrole? Tam nigdy nie było żadnych niezależnych kontroli! Niech każdy z opozycji jak najgłośniej krzyczy na temat Mobruka, bo to jest wytruwanie mieszkańców za milczącą zgodą władz. Ty brunet od Kaduli jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arszenik Re: zmienia się, zmienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 18:59 Gość portalu: i spółka napisał(a): Ty brunet od Kaduli jesteś? ................ Niekoniecznie. "Brunetowi" nie potrzeba wysypiska . Jemu wystarczy jak sґa rtęcią, benzo (a) pirenem ,toluenem i innym syfem wprost do muszli klozetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunet Re: zmienia się, zmienia IP: *.chello.pl 09.10.10, 22:48 a kto to jest kadul, czy kadula? z tego co się orientuję, to zdając odpad na składowisko,należy posiadać kartę charakterystyki odpadu, trzeba ten odpad przebadać np. w wioś-u.jeśli odpad jest zbyt niebezpieczny,wówczas nie przyjmują go na składowisko i trzeba szukać innych sposobów, np. szukać spalarni lub unieszkodliwiać specjalistycznymi metodami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hodowca świń Re: zmienia się, zmienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 23:04 Albo rżniesz głupa...... albo jesteś tak naiwnie uczciwy , że powinni cię oznakować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i spółka Re: zmienia się, zmienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 08:59 Kadula to dyrektor wałbrzyskiego bajzlu Gość portalu: brunet napisał(a): > trzeba ten odpad przeba > dać np. w wioś-u.jeśli odpad jest zbyt niebezpieczny,wówczas nie przyjmują go n > a składowisko i trzeba szukać innych sposobów, Innym sposobem jest opróżnianie beczek wprost do ziemi. I nie bądź naiwny, że ktoś Mobruka przebada. Zobacz na zdjęciu jakie bezpieczne odpady zwozi do Wałbrzycha www.nww24.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=7808:radni-wizytuj-mo-bruk-zobacz-zdjcia&catid=3:aktualnoci&Itemid=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PK Re: zmienia się, zmienia IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.10, 23:11 ale to jest nudne. Potraficie tylko na forum pisac co pewien czas o MoBruku, potem w tych wątkach piszecie, że niebawem bedą efekty i znów cisza. Za jakies 3 tygodnie znów bedzie akcja MoBruk opisywana i tak zamyka się błędne koło. <ziew> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: zmienia się, zmienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 23:23 Masz absolutną rację. To już nudne walczyć o zdrowie takich jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PK Re: zmienia się, zmienia IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.10, 23:35 walczyć ? pisanie postów nazywasz walką? Może MoBruk to za duzy przeciwnik. Zacznijcie z palaczami papierosów walczyć na początek polecam z tymi co kopcą na przystankach. Jak się z nimi uporacie to potem z psimi kupami a potem powoli z coraz to większym doświadczeniem za coś większego. .............................................. Przy próbie puszczenia bąka gó... wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trt Re: zmienia się, zmienia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.10.10, 07:59 PK ma racje co wy nazywacie walką z Mo Brukiem? Pisanie na forum czy wklejanie ciągle tych samych fotek na blogu? Zajmijcie się przesłanie petycji o psich gównach na chodniku to jest gorzej wkurzające. Z Mo Brukiem to możecie sobie powalczyć ale jak już zapełni osadniki bo na to ma PZke od samego Wojewody (teraz Marszałka). Narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: windykator Re: zmienia się, zmienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.10, 08:13 Myślisz, że tak naprawdę chodzi im o wysypisko? Przecież boa - Paciepnik by sobie w łeb strzelił gdyby nagle Mobruk zniknął. On Mobruk hołubi i błogosławi. Jako radny powiatu Paciepnik może udawać, że coś robi. Jako boa ma o czym pisać. Widać w starostwie nie ma za dużo pracy. Dodatkowo Paciepnik ma swędzącą wysypkę, która się nazywa Prezydent Kruczkowski. Obwinia go o wszystko i zawsze i jak zabraknie Mobruka to wymyśli coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś