Dodaj do ulubionych

wałki w mc donalds

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.10, 20:19
komu zdarzyło się, że zapomnieli mu czegoś dać w mc donalds? bywam z raz w tygodniu w McDrive i zawsze ale to ZAWSZE czegoś "zapomną" wrzucić do torby, to sosu, to czasem kanapki, wstyd. To się zdarza regularnie, za każdym razem jak tam jestem ze znajomymi. Nie tylko w McDrive ale również przy kasie, w środku. Czy ktoś jeszcze spotkał się z takim czymś w wałbrzyskim McDonalds? Może mają premie za oszukiwanie klientów? teraz zawsze sprawdzam na miejscu jak biorę na wynos, bo później w domu niemiła niespodzianka.
Obserwuj wątek
    • Gość: on Re: wałki w mc donalds IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.10, 20:23
      To idź do kierownika zmiany. Opie...go to dostaniesz jakis grafis.
      P.S.
      A tak swoją drogą to ile ważysz ?
    • Gość: abbb Re: wałki w mc donalds IP: *.chello.pl 17.10.10, 21:09
      W KFC to samo:)
      • Gość: QQQ Re: wałki w mc donalds IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.10, 21:24
        bo tam tak sie k...wa nie je
        • Gość: abbb Re: wałki w mc donalds IP: *.chello.pl 17.10.10, 21:46
          No tak, ty wiesz najlepiej ile razy kto był. W KFC jadłam raptem z 5 razy w życiu, znajomi też niezbyt często ale niemalże za każdym razem czegoś brakuje w zestawie. To tyle w temacie.Weź sobie coś na uspokojenie bo ci żyłka pęknie.
    • pozor_vlak Re: wałki w mc donalds 17.10.10, 21:38
      no i dobrze. Będziesz zdrowszy o ten sos czy kanapkę.
      • Gość: Wołowina Re: wałki w mc donalds IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.10, 22:21
        hehe zdrowszy nie zdrowszy, lubie tam pojechac i wsunąć cos na kaca po jakiejś imprezie ^^ wiem, że nie zdrowe, ale smaczne, truję się na własną odpowiedzialność, jakbym miał patrzeć zawsze co zdrowe a co nie to bym oszalał, bo teraz woda mineralna jest chemią nawet, nie wspomnę o warzywach czy owocach, byłem ciekaw po prostu czy tylko mi i moim znajomym się to zdarza czy inni mają ten sam problem, z obsługą w fast foodach, pominę już fakt że wałbrzyski McDonald nadaje się na demotywatory, gdyż u nas "FAST food" nabiera zupełnie innego znaczenia, czeka się dłużej niż w barze mlecznym na placka po węgiersku :) Pozdrawiam
        • Gość: NIKT Re: wałki w mc donalds IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.10, 00:42
          Heh - nie wiem od czego tam utyć. Obiad - dwa hamburgery i milion litrów rozpuszczalnika do kibla. W Niemczech - rzeczywiście - można nażreć się jak świnia - u nas bardziej napić ;/
          BTW na świecie to żarcie ubogich ludzi z niższych klas.
          • Gość: ^^ Re: wałki w mc donalds IP: *.16.184.lan.e-wab.pl 18.10.10, 10:39
            no zobacz, a u nas wciąż prestiż ^^
      • Gość: ksztaf Re: wałki w mc donalds IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.10.10, 21:26
        zdrowszy - nie mam nic przeciwko, ale wyru...y na pare zł? - nigdy.
    • Gość: GOść Re: wałki w mc donalds IP: *.16.126.lan.e-wab.pl 19.10.10, 16:57
      Mc'Donalds zabija!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka