Gość: Laptop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 18:19 Witam. Gdzie w Wałbrzychu kupię odbiornik czytnik GPS do nawigacji samochodowej w laptopie. Dzięki za informcję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Laptop Re: GPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 20:50 Niema znaczenia. Może być usb, bluetooth. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: GPS IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.10, 20:55 MediaMarkt, Vobis, Sferis itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślący Re: GPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 22:37 Stary zanim coś napiszesz to pomyśl trzy razy.Jak Cię złapią za granicą z lewą nawigacją na laptopie to zostawisz laptopa,miesięczną pensję i jeszcze pozwiedzasz lokalny areszt..:) w Polsce w zależności od widzimisie policjanta też możesz zaznać przykrości.A ostatnio mój kolega się pozbył 500 euro w Itali bo się nie spodobał carabinierom.:) za lewą nawi tom toma właśnie w laptopie,nie pomyślał o nim przy rutynowej kontroli>:) Druga sprawa kto teraz kupuje gps na kabel? chyba do stałej navi,ale do laptopa? Stary nie wyobrażam sobie plątaniny kablów do gps do zasilania laptopa?Tylko w tirze!!a normalnie na bluetootha działa 10 godzin po naładowaniu..:) Ale opcję nawi przemyśl bo normalną kupisz za 400zł i będziesz normalnie z niej korzystał.:) a nie trząsł się przy każdej kontroli..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: GPS IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.10, 07:04 Witam ja używam nawigacji w laptopie ale tylko w ciężarówce i jestem z niej zadowolony. System nawigacyjny kupiłem w internecie na usb i hula, a co do kontroli to przed zatrzymaniem zamykam laptopa i mogą mnie pocałować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laptop Re: GPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 09:08 Tak to ma być do Tira. Odpowiedz Link Zgłoś