Dodaj do ulubionych

Radny Nowak

IP: *.16.126.lan.e-wab.pl 25.10.10, 22:36
Co sądzicie o tym kandydacie na radnego z WWS?

Osobiście krew mnie zalewa gdy go widzę, to najgorszy radny. Ostatnio utknął mi w pamięci jako "radny nowak wymachujący nocnikiem". Rozumiem problem, ale po co się afiszować w TVN. Mało razy już pokazywali, że nasze miasto to palestyna. Po taki tekstach w TVN wstyd się ludziom z Wrocławia pokazać.

Po drugie jako radny powinien sam się zabrać do roboty a nie najeżdżać na prezydenta.
Obserwuj wątek
    • Gość: po Re: Radny Nowak IP: 46.113.19.* 25.10.10, 23:38
      to pis i sługa panstwa rrrrrrrrrrrrrrrrrrrsiaków
      • Gość: Internat Re: Radny Nowak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.10, 23:50
        Macie racje!
      • Gość: ja Re: Radny Nowak IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.10, 23:54
        Gość portalu: po napisał(a):

> to pis i sługa panstwa rrrrrrrrrrrrrrrrrrrsiaków

EE tamnie przesadzaj. Rysiu zrobi dobrze KAŻDEMU kto mu coś obieca. Nietylko pisowii rosiakom.Ale życzę mieszkańcom B. Kamienia lepszych radnych niż on i Stefa. Moż wkoncu coś się zacznie dziać pozytywnego.
        • Gość: dubak Re: Radny Nowak IP: 178.56.111.* 26.10.10, 07:45
          ja tam zagłosuję w tym okręgu na Rambachera do miasta i na Wylandowskiego do Powiatu...
          • Gość: Tak Re: Radny Nowak IP: *.ptrhosting.com 26.10.10, 09:17
            Biały Kamień stać na lepszych radnych niż Nowak
            • Gość: Wyborca Re: Radny Nowak IP: *.16.126.lan.e-wab.pl 26.10.10, 14:21
              No Biały Kamień stać, że Nowak czuje poparcie to kandyduje.. Jeżeli wygra to pozostaje mi podziękować mieszkańcom tej dzielnicy z psucie wizerunku miasta.
              • Gość: kruk Re: Radny Nowak IP: 109.243.37.* 26.10.10, 15:43
                ...a jak nie przejdzie wyborów to może otworzyc ślusarstwo oraz garncarnie-przecież reklame nocników ma już za sobą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka