Dodaj do ulubionych

Policja Wałbrzych

27.10.10, 02:17
Czy kiedykolwiek któryś z Wałbrzyskiej drogówki was pouczył? dzisiaj dostałem mandat (pierwszy od 4 lat) za prędkość jestem przedstawicielem handlowym więc nie muszę tłumaczyć na czym ta praca polega ja też chce wyżywić rodzinę i też mam swojego kierownika ale kurde bez jaj o 18km/h "bo za prędkość nie ma pouczeń" to chyba przesada prosty odcinek drogi pas zieleni, no w końcu szanujmy się trochę bo teraz nie wiem jak ja mam ich szanować nie mówiąc o fotoradarze Straży Miejskiej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rowerzysta Re: Policja Wałbrzych IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.10, 06:36
      a gdyby Ci rowerzysta wyskoczył, i byś go potrącił. Też byś liczył na pouczenie ?
      Policjanci wałbrzyscy pouczają ale za błahostki. Przekroczenie o 18km/h to już nie jest błahostka.
    • Gość: piaskiemwoczy Re: Policja Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 06:37
      www.rmf24.pl/fakty/polska/news-policjant-juz-nie-pouczy-ma-byc-surowy,nId,304494
      policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,8539348,Policjant__80_proc__mandatow_wlepiamy_za_bzdury.html
      i wszystko jasne
    • Gość: kasia Re: Policja Wałbrzych IP: *.dialog.net.pl 27.10.10, 08:00
      skoro łamiesz przepisy to dziwie sie ze dopiero teraz dostales mandat Kazdy lubi narzekac tylko a po co jedziesz szybko ? jakbys dziecko potracil to myslisz ze dostalbys pouczenie Wiecej mandatow dla takich jak ty!!!!!!
    • Gość: dopijacze Re: Policja Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 08:20
      Ojej biedny przedstawicielu handlowy wspolczuje ci bo ja tez musze wyzywic rodzine, musze krasc i mordowac i podbijac mniejsze panstewka trzeciego swiata aby miec co dzieciom do garnka wlozyc tak wiec przy zxlapaniu mnie na goracym uczynku licze tylko na pouczenie no bo przeciez bez przesady!

****** sie w leb handlarzu zanim napiszesz tutaj takie bzdury.
      • Gość: kierowca Re: Policja Wałbrzych IP: 46.112.1.* 27.10.10, 09:32
        współczuje pracy jako przedstawiciel handlowy,kto miał z tym styczność to wie że tam nie ma tłumaczenia-NIE ZDĄŻYŁEM-ale dobra rada dla Ciebie kolego-zmień zakład pracy i przenieś się do zakładu pogrzebowego tam nie musisz się spieszyć
        • Gość: wujek "dobra rada" Re: Policja Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.10, 09:59
          Wyjeżdżaj z domu do pracy dwie godziny wcześniej, to nie będziesz musiał gonić na zbity pysk. Ja tak robię i od 25 lat nie dostałem mandatu :P
          • Gość: adam Re: Policja Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 11:57
            dwa tygodnie temu przedstawiciel handlowy potrącił mnie na przejściu dla pieszych. Tłumaczył się że jechał tylko 30km/h dopiero włączał się do ruchu. Ja teraz bez ruchu będę leżał 6 miesięcy czekając na przyszłoroczne limity przyjęć w szpitalu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka