Dodaj do ulubionych

Bezprawie w Wałbrzychu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.10, 18:31
Zapraszam do obejrzenia: www.tvtwoja.pl/?p=5962
Obserwuj wątek
    • Gość: wyborca Re: Bezprawie w Wałbrzychu IP: 89.74.88.* 26.11.10, 19:04
      Ciekawa jestem ile TVtwoja zapłaciła swojemu rozmówcy "donosicielowi", aby powiedział to, co chce TV twoja wyemitować? Ja tam nie wierzę śledczym z tej TV. Nie wiem tylko przeciwko komu ta tv knuje.
      • Gość: donosiciel Re: Bezprawie w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 19:34
        Ile? 1000 zł za dostarczenie dowodów, wszystkie portale to ogłosiły. Trzeba było czytać.
        • Gość: olo Re: Bezprawie w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.11.10, 20:09
          Jakoś mi nikt nie proponował kupna mojego głosu wyborczego-cóż, słowikiem nie jestem ale?
        • Gość: wyborca Re: Bezprawie w Wałbrzychu IP: 89.74.88.* 26.11.10, 22:38
          Jednym słowem można z tego co piszecie wywnioskować, że i ci co kupowali i ci co sprzedawali głosy, to po prostu szmaty i ścierwa. Nawet z wyborów zrobią aferę. I jednych i drugich , jak sąd udowodni, że tak było, prawo powinno pozbawić praw wyborczych na kilka kadencji. Ot i co my mamy z tego demokratycznego państwa prawa.
      • Gość: wyborca1 Re: Bezprawie w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 20:21
        Na Śródmieściu aż huczy od nowinek o kupowaniu głosów przez Stefka i jego kolegów z PO. Ciekawe ile z tych głosów skapło również Panu Kruczkowskiemu - przecież jak głosowali na Stefka to i na Piotrka pewnie głos oddali. Podwójna moralność naszej PO. Ludziom kit wciskają że Rosiaki kupują głosy, a sami mają rozwiniętą pajęczynkę powiązań wyspecjalizowaną w kupowaniu głosów.
        Panowie z PO o których mowa w filmie dostali w okręgu 5 odpowiednio poparcie:
        do rady powiatu: 1282 głosy
        do rady miasta: 1160 głosów.
        • Gość: sss Re: Bezprawie w Wałbrzychu IP: *.147.64.233.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.11.10, 21:19
          Witam mieszkam na Podgorzu i jak bylem z psem miedzy 8-8.30 to mialem takich propozycji kilka glosowania na konkretnych kandydatow .Pan Kruczkowski prosi zeby to zglaszac do prokuratury , a wiec w poniedzialek ide zglosic ze proponowano mi pieniadze za glosowanie miedzinnymi na niego.
          • Gość: zdziwiony Re: Bezprawie w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 21:46
            Dziwnie gada ten gość.Niby co latali koło siebie i jeden proponował 30zł a drugi 40zł. jest ,że gdyby coś takiego zaistniało to druga strona też by podniosła cenę! A tak była konkurencja? Wierzyć mi sie nie chce ,ze po za dwoma wymienionymi ktoś jeszcze płacił.Może cfany "szef" kazał tak ludziom mówić,że na tego i tego kandydata 30zł a na nich 40zł?Dla mnie to brzmi logiczniej i wiarygodniej.Bo gdyby "mój"człowiek powiedział,że kupuja głosy po 40zł to natychmiast jako zainteresowany podniósł bym cenę do 40zł,45zł.Czyż źle rozumuję? W jakim celu proponuje się pijaczkowi mniej i więcej?Trzeba być idiotą aby wierzyć w sumienie sprzedających swoje głosy,że wezmą mniej kasy.Na dodatek popatrzyłem w tabelę wyborczą i nikt nawet nie zbliżył się do tego poziomu zainteresowanych.Mało tego jeden kandydat zdobył więcej głosów niż cała pozostała 9-tka.Ba kandydat ,którego zwykli mieszkańcy oraz pracownicy utopili by w łyżce "wody".Dziwne?
            • Gość: doro Re: Bezprawie w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 22:50
              Bla, bla , bla..........a uczciwego Wilda wyjebaliście na swoje nieszczęście. Teraz karę będziecie mieli przez następne 4 lata. Należy się Wam jak świni koryto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka