Dodaj do ulubionych

Komisariat !

IP: *.16.34.lan.e-wab.pl 10.12.10, 11:23
Dostałem wezwanie do komisariatu policji na ul Wrocławskiej 82 w charakterze świadka jestem starszym człowiekiem i chciabym sie dowiedziec jak dojechać autobusem i gdzie sie ten komisariat mieści?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja wiem Re: Komisariat ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 11:34
      Najlepiej pociągiem z Wrocławia ,a potem dopiero autobusem.A komisariat mieści się w Wałbrzychu.
      • Gość: Do ja wiem Re: Komisariat ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.10, 12:00
        Napisałeś to po to żeby pokazać jak mało jesteś inteligentny czy w jakimś innym celu?Wiesław zadaje konkretne pytanie i pisze,że jest starszym człowiekiem.Ma prawo nie wiedzieć.Ciekawe czy jakby Twój dziadek zadał komuś takie pytanie i usłyszał taką odpowiedź jak twoja byłby szczęśliwy?Zero szacunku dla starszych osób i godności dla siebie.Jesteś żenującym prostakiem.
    • Gość: kawał chama Re: Komisariat ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 12:08
      Wrocławska 82 jest na Szczawienku, gdzieś w okolicach Bel-polu. Ale nie wiem, czy tam jest komisariat. Na stronie policji jest tylko komisariat na Wrocławskiej 69.
    • Gość: Do Wiesława Re: Komisariat ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.10, 12:11
      Komisariat jest na Szczawienku.Niedaleko Ronala.Najlepiej jechać tam 12-stką.Tylko w autobusie lepiej zapytać dokładnie kiedy wysiąść bo nie kojarzę czy to jest ten przystanek koło Ronala czy następny.
      Zawsze może Pan zadzwonić na komisariat i dowiedzieć się w jakim konkretnie miejscu się znajdują.Podaję telefon 74 841 83 23 i jest to Wrocławska 69.
      Pozdrawiam
      • Gość: alex Re: Komisariat ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 12:58
        Komisariat mieści się 100metrów od OBI także najlepiej wysiąść na przystanku obok marketu.
        • Gość: edr Re: Komisariat ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 18:10
          Komisariat jest za OBI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka