Dodaj do ulubionych

temperatura w łazience

13.12.10, 09:40
Witam pomocy proszę mi napisać jaka powinna być minimalna temperatura w łazience w bloku na ostatnim 4 pietrze mieszkanie szczytowe, u mnie w łazience jest 16-19 stopni czasem są wahania do 21 ale gdy jest ciepło na zewnątrz.
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: temperatura w łazience IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.10, 10:13
      24 stopnie
      • Gość: xxx Re: temperatura w łazience IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.10, 11:08
        Ja tam nie wiem, u mnie jest 8 stopni i nie narzekam.
        • Gość: www Re: temperatura w łazience IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.10, 09:24
          u mnie -1
    • Gość: stachna Re: temperatura w łazience IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.10, 10:11
      Temperatura powinna wynosić dokładnie:
      - tyle byś czuła się dobrze i komfortowo ni mniej ni więcej jak za zimno to odkręcić kaloryfer
      • Gość: 1h Re: temperatura w łazience IP: 62.87.222.* 14.12.10, 11:24
        Kaloryfer odkręcony na max-a czyli na 5 i brak po miernika na kaloryferze .
    • iksylon Re: temperatura w łazience 14.12.10, 10:28
      to stanowczo za mało , rozumiem że korzystasz z ogrzewania spółdzielczego , czyli na grzejniku w łazience nie masz licznika - sprawdź czy jest odkręcony na maksa , jeśli tak zobacz czy się nie zapowietrzył - u mnie czasem się to zdarza i wtedy słabiej grzeje
      Jeśli nie to dzwon do spółdzielni i przedstaw sytuacje - muszą kogoś wysłać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka