Dodaj do ulubionych

Faurencia=Frustraci?

IP: 85.154.240.* 06.01.11, 04:06
przegladam czasem to forum i wpadlem na watek o tymze zakladzie.Posty ida w tysiace,jak o zadnej innej firmie(generelnie niezbyt pochlebne) najczesciej.Nie wiem czy tylko mi sie wydaje,ale wyglada na to ze ta firma jak zadna inna przyciaga do siebie niczym g...o muchy najwieksza liczbe okolicznych frustratow,nieudacznikow,malkontentow.Ciekaw jestem czy to tylko moje odczucie,czy cos w tym jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Faurencia=Frustraci? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.01.11, 10:07
      Nie po to sie firma francuska przenosila na polska ziemie, zeby dogadzac pracownikom. Przeciez te firmy dobrze wiedza, ze maja na obcej ziemi tania sile robocza, ktora niczym roboty bedzie zasuwala za grosze. Nawet Rumunii nie potrafili tak dobrze robic jak polaczki, kiedy jedna z firm sie wyniosla z naszej strefy na chwile i potem spowrotem wrocila, wiedzac ze tylko nasz narod nie szanuje sie w pracy, nie ma normalnych zwiazkow zawodowych i wlazi w dupe pracodawcy.
      • Gość: tubylec Re: Faurencia=Frustraci? IP: 85.154.240.* 07.01.11, 13:57
        masz oczywiscie racje,ale przeciez wspomniana Faurencia nie jest przeciez jedynym,czy najwiekszym obozem pracy na strefie,a pod wzgledem ilosci negatywnych postow wrecz nie ma sobie rownych:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka