Dodaj do ulubionych

Jest inny kandydat

16.10.19, 18:29
z opozycji na prezydenta Polski.
Inicjatywę przejmuje Tusk i będzie namaszczał na prezydenta swojego ulubieńca z "peezelu" Kosiniaka Kamysza.
Bitwa się rozpoczyna.
www.se.pl/wiadomosci/polityka/wielki-spisek-tuska-i-kosiniaka-kamysza-tak-wyroluja-schetyne-aa-Lpk2-PmAP-yuc4.html
Obserwuj wątek
    • wsk175 Re: Jest inny kandydat 16.10.19, 18:35
      a co w pudelku na ten temat?
      masz problemy.....
      • qinto Re: Jest inny kandydat 16.10.19, 18:58
        Wiem, że to jedna z teorii spiskowych, ale ja akurat jestem wyluzowany.
        Traktuję te wszystkie rewelacje z przymrużeniem oka.
        Nie mój cyrk, nie moje małpy.
      • taniarada Re: Jest inny kandydat 16.10.19, 19:01
        wsk175 napisał:

> a co w pudelku na ten temat?
        > masz problemy.....
        Widzę że jeszcze się nie otrząsłeś po porażce.Stary już jesteś .
    • eiran Re: Jest inny kandydat 16.10.19, 19:00
      To dopiero przenikliwa analiza. Super express - spekulacje z brudnego palca u nogi idealnie skrojone pod takich przenikliwych analityków sceny politycznej jak rysio. "Od dawna mówi się". "Teraz na czasie jest inna teoria". I w końcu miażdżące:" tak brzmi jeden z twitterowych postów wpisujących się w narrację o sojuszu Tuskowo-Kosiniakowym. "
      • taniarada Re: Jest inny kandydat 16.10.19, 19:04
        eiran napisał:

> To dopiero przenikliwa analiza. Super express - spekulacje z brudnego palca u n
        > ogi idealnie skrojone pod takich przenikliwych analityków sceny politycznej ja
        > k rysio. "Od dawna mówi się". "Teraz na czasie jest inna teoria". I w końcu mia
        > żdżące:" tak brzmi jeden z twitterowych postów wpisujących się w narrację o soj
        > uszu Tuskowo-Kosiniakowym. "
        >
        Erianku załóż sobie swój własny wątek.I wtedy sobie mendź W innych wątkach zachowujesz swioste milczenie.
        • qinto Re: Jest inny kandydat 16.10.19, 19:12
          taniarada napisał(a):

> eiran napisał:
          >
          > > To dopiero przenikliwa analiza. Super express - spekulacje z brudnego pal
          > ca u n
          > > ogi idealnie skrojone pod takich przenikliwych analityków sceny politycz
          > nej ja
          > > k rysio. "Od dawna mówi się". "Teraz na czasie jest inna teoria". I w koń
          > cu mia
          > > żdżące:" tak brzmi jeden z twitterowych postów wpisujących się w narrację
          > o soj
          > > uszu Tuskowo-Kosiniakowym. "
          > >
          > Erianku załóż sobie swój własny wątek.I wtedy sobie mendź W innych wątkach zach
          > owujesz swioste milczenie.

Nie pójdzie, chodzi za mną jak menda po jajach, mimo że nie odpowiadam temu hejterowi.
          Nie obchodzą mnie analizy tego psychotyka. Może pisdać ile chce, ja wszystko sobie archiwizuję w odpowiednim czasie wykorzystam.
          • eiran stunikowy rysio - archiwista 16.10.19, 19:15
            qinto napisał:

> ja wszy
            > stko sobie archiwizuję w odpowiednim czasie wykorzystam.
            >
            No po prostu blady strach w obliczu takiej groźby.
        • eiran Re: Jest inny kandydat 16.10.19, 19:13
          Jak, niedorozwoju, rozumiesz słowo "swoiste"? (napisałeś "swioste", ale litościwie przyjmuję, że chodziło o swoiste)
    • no-popis Re: Jest inny kandydat 16.10.19, 19:18
      qinto napisał:

> z opozycji na prezydenta Polski.
      > Inicjatywę przejmuje Tusk i będzie namaszczał na prezydenta swojego ulubieńca z
      > "peezelu" Kosiniaka Kamysza.
      > Bitwa się rozpoczyna.
      > www.se.pl/wiadomosci/polityka/wielki-spisek-tuska-i-kosiniaka-kamysza-tak-wyroluja-schetyne-aa-Lpk2-PmAP-yuc4.html
      Tusk jest specjalistą od wibijania noża w plecy kolegom i partnerom politycznym. Odchodząc do UE pozostawił w PO prawie samych schetynów....plkaża kadrowa a reszta wybita.
      • qinto Re: Jest inny kandydat 16.10.19, 19:20
        no-popis napisała:

> qinto napisał:
        >
        > > z opozycji na prezydenta Polski.
        > > Inicjatywę przejmuje Tusk i będzie namaszczał na prezydenta swojego ulubi
        > eńca z
        > > "peezelu" Kosiniaka Kamysza.
        > > Bitwa się rozpoczyna.
        > > www.se.pl/wiadomosci/polityka/wielki-spisek-tuska-i-kosiniaka-kamysza-tak-wyroluja-schetyne-aa-Lpk2-PmAP-yuc4.html
        > Tusk jest specjalistą od wibijania noża w plecy kolegom i partnerom politycznym
        > . Odchodząc do UE pozostawił w PO prawie samych schetynów....plkaża kadrowa a r
        > eszta wybita.

Tak, jak pisałem wyżej, ja mam pełny luz.
        Nie mój cyrk......ale masz rację.
    • asdfg2018 Re: Jest inny kandydat 16.10.19, 19:24
      Czy to do pisowskiego Superaka pisze felietony Leszek Ogórek z Samoobrony ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka