Dodaj do ulubionych

STYLIng gdzie zrobię?

IP: *.versanet.de 06.01.11, 17:33
Czy w Wałbrzychu jest fryzjerka,ktora zrobi styling na włosach ALE PRAWDZIWY STYLING. Niestety większość robi to płynem do trwałej,pobiera większą opłate i nazywa to stylingiem,ze niby plynem do stylingu robia.Była ktoras z Was i moze podac mi namiary?
Obserwuj wątek
    • Gość: ada Re: STYLIng gdzie zrobię? IP: *.versanet.de 07.01.11, 08:32
      Czy naprawde nie ma u nas takiej fryzjerki?
      • Gość: dopijacze Re: STYLIng gdzie zrobię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 08:53
        Kup sobie plyn do stylingu, idz do fryzjera i popros go aby zrobil to twoim plynem.
        • Gość: edyta Re: STYLIng gdzie zrobię? IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.01.11, 23:24
          ja robiłam styling na nowym mieście i jestem zadowolona, a czy inni są zadowoleni tego juz nie wiem. jak coś podaje telefon 798 847 881
          • Gość: xmena Re: STYLIng gdzie zrobię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 23:38
            Żałosne są te fryzjerskie wątki zakładane najczęściej przez kiepskie fryzjerki , bo dobra nie potrzebuje reklamować się na forum, dobrą fryzjerkę reklamują same klientki do swoich znajomych.
            I jeszcze jedno.
            Ja korzystam z usług stylistki a nie "fryzjerki" . Stylistek w Wałbrzychu można policzyć na palcach jednej ręki, więc nie ma problemu aby trafić do takiego zakładu.
    • Gość: ada Re: STYLIng gdzie zrobię? IP: *.versanet.de 08.01.11, 00:01
      No akurat ja szukam naprawde fryzjerki ktora robi styling.Masz racje jest ich duzo i ciezko trafic NA DOBRA FRYZJERKE.pO PROBACH U JEDNEJ,DRUGIEJ ITD WLOSY MASZ STRASZNE.a STYLISTKI GDZIE UNAS SA?
      a DO EDYTY: GDZIE NA NOWYM MIESCIE,BO TAM CHYBA Z 4 ZAKLADY SA.
      • Gość: xmena Re: STYLIng gdzie zrobię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 00:19
        Nie napiszę ci dokładnie gdzie ja chodzę, bo ktoś może zarzucić mi , że zgrywam niewiniątko a sama ( siebie?) reklamuję.
        Mogę ci tylko podpowiedzieć, że już inna osoba wspomniała niedawno o tej stylistce we wcześniejszym wątku.
        Jesteś inteligentna to znajdziesz.
        • Gość: detektyw Re: STYLIng gdzie zrobię? IP: *.net 08.01.11, 15:52
          Chodzi o ten wpis. Trafiłem ? :)
          PS. Moja dziewczyna też tam chodzi.

forum.gazeta.pl/forum/w,168,120603781,120603781,jaki_fryzjer_najlepiej_czesze_fryz_na_studniowke_.html
          • Gość: xmena Re: STYLIng gdzie zrobię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 17:36
            :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka