Dodaj do ulubionych

Dziwne postacie forum ciekawe

IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.11, 17:20
tu na forum można spotkać dziwne postacie takie jak :

Radcom - człowiek forum

zaslawek - rycerz forum i dobry obywatel RP oraz porządkowy forum, stary strażnik forum

lekarzspecjalista - niby specjalista , wielki odkrywca

edi - trochę dziwny, jak by był na jakiś lekach albo po trawce, nawet udaje mu się dobrze coś palnąć

boa-666 - zbzikowany na punkcie Kruczkowskiego , mały aferzysta, krytyk polityczny, dzielny wojownik wałbrzycha

czy też moj ulubieniec Ari - wszech wiedzący i najmądrzejszy człowiek na świecie czyli moja ikona i patron ( alfa i omega )

ciekawi mnie kto tak naprawdę siedzi tam po drugiej stronie komputerka , a już najbardziej ciekawi mnie ulubieniec Ari .

pozdrawiam tych ludzi :P
Obserwuj wątek
    • Gość: fill Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 17:50
      "lekarzspecjakista" to blizniak, lub alter ego - " Braciakrwi "

w sumie ciekawy przypadek ...
    • Gość: Observer Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 20:45
      Odpowiem Ci tak:
      Jeśli ludzie tego typu jak:
      "radcom", "zasławek", "TSC", "ewa10", "Rebell Yell", "Boa666", "KKK" i jeszcze kilku innych , których już nie widać, jak np : "wielgus", " Ice..", czy "Szach Masud" znikną z tego Forum - to znaczy, że niema już ratunku dla tego miasta.
      • Gość: yyy Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.11, 22:29
        ja tam ich lubialem a Air to w ogle moj idol pokoj w nich czy jak to tam :P
        • Gość: Observer Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 23:03
          Nie Ty pierwszy przypiąłeś się do jakiegoś adwersarza.
          Akurat Twój "Ari" umyka mojej uwadze z prostego powodu:
          Ani Ty ani ten twój "Ari" nie macie nic mądrego do powiedzenia,
          w przeciwieństwie do wymienionych wyżej osób.
      • ewa10-0 do Observera 17.01.11, 00:06
        Nie znikną tak szybko jakbyś chciał/a,a ratunek dla TEGO miasta jest.Przekonasz się już o tym niebawem.Nie było mnie widać,ponieważ byłam oddelegowana do pracy za granicę.Wróciłam wczoraj wieczorem.Teraz odczytuję zaległą lekturę forum. Cieszę się,że o mnie nie zapomniano.
    • Gość: edi Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.11, 23:05
      > ciekawi mnie kto tak naprawdę siedzi tam po drugiej stronie komputerka , a już
      > najbardziej ciekawi mnie ulubieniec Ari .

Ciekawość skraca życie. Chociaż kilka osób z tego forum miało okazję mnie poznać i o dziwo utrzymujemy kontakty
      • Gość: ? Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 23:15
        Masz na myśli " lekarzaspecjalistę" ?
        • Gość: stachna Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 23:28
          Jestem ciekaw w czym się specjalizuje
          • Gość: = Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 00:15
            Jak to w czym.
            W rzeźbieniu mentalnego goowna,
            aby żyło się lepiej... POpaprańcom.
            • Gość: roza Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 07:30
              przykleiło sie g...o do pokładu i krzyczy - płyniemy ...
    • Gość: JAJO Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.11, 18:41
      CIEKAWOŚĆ!
      JAKI JEST TWÓJ RODOWÓD; Z PROKURATURY WAŁBRZYSKIEJ CZY Z SĄDU ZE ŚWIDNICY?
      • Gość: do jajo Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.11, 23:45
        e tam prokuratura czy sad po prostu uwielbiam czytac Ari i innych ludzi :P
    • Gość: fantastyk Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.11, 22:00
      ja bym zwrócił uwagę na inne postaci tego forum, na tą całą zbieraninę frustratów i półinteligentów, którzy zaglądają na to forum i obrażają ludzi. Czasami mam wrażenie, że tu jest właśnie ich wylęgarnia. Ukryci za (teoretycznie) anonimowymi ip wyładowują swój gniew plując na lewo i prawo jadem. Może w rzeczywistym świecie nikt ich nie chce słuchać, więc znajdują takie miejsce jak to forum. Byle zbluzgać, byle dowalić do kotła, byle mocniej i wulgarniej. W momencie kiedy pisane przez nich posty będą w zdecydowanej mniejszości na tym forum, może wówczas będzie można powiedzieć, że w Wałbrzychu jest lepiej. Ale póki co, zaledwie garstka pisze (a przynajmniej stara się pisać) do rzeczy (normalnie?). Ale może i taki znak czasu. brrr
      • Gość: dyzio Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.11, 05:41
        Przynajmniej maja tyle cywilnej odwagi, zeby wypowiadac sie pod jednym, stalym pseudonimem a nie ujadac, zmieniajac za kazdym wpisem swoj nick.
        • Gość: guitarman Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.01.11, 19:42
          no właśnie powyższa panna Chello dynamicznie używa, głównie męskich nicków a mniej żeńskich
          Mon Dieu, sacre bleu, its very terrible
          • Gość: dyzio Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.11, 20:17
            A to mon dieu, itd., ma swiadczyc o twojej blyskotliwosci i przenikliwym umysle? Biedaku.
    • Gość: Ari 100% Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.01.11, 20:52
      wiesz..pocałuj mnie w d..pe!
      • Gość: dyzio Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.11, 04:56
        Na pieszczoty, to trzeba sobie zasluzyc.!
        • Gość: guitarman Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.01.11, 18:51
          Mais oui, c est vrai ma chere madame Chello, les carres sont tres bien
          • Gość: dyzio Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.11, 06:45
            Widze, ze z ciebie poliglota. Znam takich : Majne klajne prosiatko, po polu gelaufei i ogonkiem machen. A tak cos po twojemu, to bedzie : Chal du ju du, kes ke se, komar muche ukase, zdrawstwuj, sie masz, na flaszke nie masz? Wez ksiazke w innym jezyku niz francuski i przytocz cos ciekawego. Na pewno wszyscy uznaja, ze faktycznie jestes poliglota. A tak po prostu, przestan sie wymadrzac, bo ci to nie wychodzi.
            • Gość: Ari Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: *.147.157.172.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.01.11, 09:37
              Na początku zaznaczam,że ten wyżej Ari 100% to nie ja. Do Ciekawości- wymieniłeś osoby piszące pod stałym nikiem,jak ktoś słusznie zauważył,że mamy przynajmniej tyle odwagi aby za kazdym wpisem ich nie zmieniac. Poza tym raczej piszemy na temat i bynajmniej ja staram się nikumu tu nie ubliżać choć nie zawsze sie ze sobą zgadzamy.Zastanawiasz się kim jesteśmy,a może pracujemy razem,może robimy ze sobą jakieś interesy,moze jesteś pacjentem lekarzaspecjalisty itd itd,tego raczej się nie dowiesz.Nie jestem wszechwiedzący, gdybym za takiego się uważał to zabierał bym głos w kazdym temacie,zauważ,że wypowiadam się jedynie w paru dziedzinach. Spora część osób pisze tu jedynie głupoty,obrażanie,wyzywanie,niski pozim jest tu niestety na porządku dziennym. To świadczy o miszkańcach tego miasta, o ich kulturze i agresji w stosunku do innych ludzi oraz chęci robienia zamieszania. Dlatego właśnie unikam już wpisów na tym forum.
              • Gość: guitarman Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.01.11, 16:38
                tak jest niech zostaną tylko panna Chello i jej podobni
              • Gość: lekarzspecjalista Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: 216.18.212.* 13.01.11, 20:42
                Już dawno mówiłem Ci, że masz problemy osobowe i przede wszystkim emocjonalne. Proponowałem pomoc ale Ty uparcie uważasz, że masz tak dużo do powiedzenia na każdy temat. Piszesz, że nie ubliżasz nikomu a swojemu przedmówcy piszesz imputujesz, że "jest pacjentem lekarzaspecjalisty". Skąd w Tobie tyle jadu i nienawiści???
                "To świadczy o mieszkańcach tego miasta..."
                Człowieku co masz do Wałbrzyszan?
                Czy to, że mieszkasz w Szczawnie Zdroju upoważnia Cię do poniżania mieszkańcom Wałbrzycha?
                Ty nie znikniesz z tego forum. To niemożliwe. Buta, agresja i brak szacunku do ludzi nie pozwolą Ci na to. To forum to Twoje życie. Tak naprawdę istniejesz tylko tu.
                • Gość: lekarzspecjalista Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 21:04
                  Gość portalu: lekarzspecjalista napisał(a):

> Już dawno mówiłem Ci, że masz problemy osobowe .........

zapomnialem dodac , ze ja rowniez mam problemy , tyle ze pospieszne o expresowe ....
    • Gość: Chello:) Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.11, 17:41
      No cóż, okazuje się, ze na tym forum najbardziej aktywne są osoby które uczestniczyły w wyborach i przegrały. Najbardziej mnie zaskakuje fakt, że w swojej bezsilności , wypowiadają się również Ci których możeby widzieć w lokalnej telewizji. To się chyba już nazywa desperacja i przesada. Ludzie naprawdę mają dosyć tych wzszystkich politycznych zagrywek. Zauważcie , ze w politycznych wątkach uczestniczą wciąż te same osoby.
      • Gość: Ari Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: *.146.237.254.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.01.11, 21:25
        lekarzu,zastanów się co ty piszesz człowieku,forum moim zyciem?a kto zakłada jakieś bezsensowne ankiety z których nic nie wynika,zabiera głos w kazdej sprawie i wyzywa ludzi od idiotów?zaleca im psychotropy,nie szanuje niczyjego zdania,ja? We mnie jest jad?a co jest w tobie człowieku, jestes prymitywną jednostką z kompleksem wyższości (tak teraz to już jest mój jad).Już ci kiedys to napisałem,że robisz wkół siebie duzo szumu,promujesz się tu na tym forum jak byś był nie wiadomo kim,a w rzeczywistości jesteś nikim,poprostu nikim, a takie chore uwagi to sobie możesz w pracy wygłaszać,dla mnie jestes wrednym prymitywem z totalnym zakomplesieniem,który nie wiele sobą reprezentuje.
        • Gość: do Ari Re: Dziwne postacie forum ciekawe IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.01.11, 12:24
          ja tam do ciebie nic nie mam , ale zauważyłem że wypowiadasz się na tematy na które nie masz pojęcia , ale mimo to cie lubię , uwielbiam twoje posty.także pisz pisz i się nie przejmuj , a co do tego to kto wie może i pracujemy razem albo coś załatwiamy kto wie .
          • lastwarrior666 do Ari 14.01.11, 20:05
            Ja osobiście bardzo lubię czytać wypowiedzi kolegi "Ari". Wielokrotnie z nim dyskutowałem i się nie zgadzałem, ale zawsze te wypowiedzi były konstruktywne, mądre i nie ubliżające. Ostatnio rzadko tu zaglądam, bo poziom wypowiedzi mnie załamuje.

Pozdrawiam
            • Gość: do lastwarrior666 do lastwarrior666 IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.01.11, 20:25
              a ja cie widze tu pierwszy raz , ja tam też z Ari lubie dyskutować dlatego to moj idol
              • Gość: Ari Re: do lastwarrior666 IP: *.147.183.149.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.01.11, 20:43
                Przepraszam,że ,mnie poniosło,ale Lekarz wyciaga jedynie jakiś dziwne konteksty z moich wypowiedzi,szuka na siłę ukrytych podtekstów. Napisałem,że każdy tu może byc jego pacjentem,każdy z nas może siebie na wzajem znac,może nawet pracujemy razem lub nalezymy do jednej rodziny.Gościu oczywiście to przeinaczył i odebrał to jako atak na siebie,nastepnie napisałem,że poziom tu jest niski i to swiadczy o mieszkańcach miasta,oczywiście też wyciągnął z tego dziwne wnioski.Facet jest jakis przewrazliwiony na swoim punkcie. Ja również z wieloma tu prowadziłem rozmowy i też szanuje ich zdanie,nawet jezeli nie do końca się z nimi zgadzam.Pozdrawiam moich fanów:-)tych co się ze mna nie zgadzają również.
                • Gość: do Ari do Ari IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.01.11, 20:46
                  ale lubisz mnie tez chyba no nie , mimo to ze komentuje twoje wypowiedzi
                  • Gość: ... Re: do Ari IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.01.11, 21:08
                    też byłem wielokrotnie twoim adwersarzem nawet ostrym ale szanuję cię za kulturę, każdy
                    z nas ma jakieś rany,które nie można zagoić, chciaż z Bożą pomocą można wszystko
                  • aazz91060 Zaczelo sie 14.01.11, 21:11
                    ostro a skonczylo na wzajemnym lizaniu dup. A moze sie nie skonczylo?.
                    • Gość: Ari Re: Zaczelo sie IP: *.147.160.133.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.01.11, 21:20
                      Chodzi o to,ze jeden człowiek zrobił tu zadymę.Nie widzę w tym nic dziwnego,że ludzie z klasą starają się to załagodzić.
                      • Gość: lekarzspecjalista Re: Zaczelo sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 22:23
                        A mi się wydaje, Ari, że ty dyskutujesz z kilkoma lekarzamispecjalistami na raz.
                        Widzisz różnicę?
                        • prowirus Re: Zaczelo sie 17.01.11, 00:47
                          Tak na poważnie... który normalny i pracujący w swoim zawodzie lekarz siedziałby na tym forum i popychał pierdoły, jedyne co, to jakiś konował a nie lekarz, którzy przychodzi codziennie do swojej przychodni na kawę, puści dwa pierdy w stołek, przepisze "Pani Basi" jakieś leki o których zazwyczaj nie ma większego pojęcia - bo przecież ma wytyczne... i wielce zmęczony po całodziennym wertowaniu tegoż forum wraca do domu . Myślę, że człowiek pod nickiem lekarzspecjalista to jakiś żart i nie należy traktować go poważnie w żadnym wypadku - przynajmniej jeśli chodzi o wątki medyczne.
                          • Gość: eda_stan do prowirusa IP: 46.112.57.* 17.01.11, 00:55
                            W tym się zgadzam z Tobą.Ten ktoś podpisuje się tym nickiem pewnie tylko dlatego,że wypadł mamie z wózeczka na główkę i ma uraz do lekarzy specjalistów,że go nie zdołali wyleczyć.Pozostał mu guz na mózgu.
                            • Gość: ... Re: do prowirusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 01:58
                              Parzcież od dawna wiadomo, że to pajac i mitoman a z medycyną ma kontakt wtedy gdy mu jakiś lekarz poda rękę .
                              Już kilka razy ludzie na forum prosili go o konkretną radę lub pomoc i dupa. Milkł i znikał jak kamfora.
                              Zadajcie mu jakieś proste pytanie ( na które nie ma odpowiedzi w Google) z zakresu biologii na poziomie szkoły podstawowej a przekonacie się jaki z niego lekarz.
                              • Gość: ... Re: do prowirusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 02:38
                                PS.
                                A oto przykład jego wypowiedzi:
                                [i]"...A poza tym, nie wiem czy doxy penetruje do tkanek..., [/i]"
                                Lekarzspecjalista - z dupy na rękę.
                                • prowirus Re: do prowirusa 17.01.11, 10:55
                                  Witam, to akurat cytat mojej wypowiedzi, ale chciałem w ten sposób sprawdzić czy nasz "lekarzspecjalista" sprostuje moją wypowiedź. Akurat doxy penetruje do tkanek, choć minocyklina robi to podobno lepiej, ale już nie zaśmiecam tematu :)
                                  • Gość: ... Re: do prowirusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 13:00
                                    Wypowiedź twoja czy nie, nie mają tu większego znaczenia.
                                    Osobnik, który na forum nazywa siebie lekarzemspecjalistą wykazuje większą ignorancję w zakresie wiedzy medycznej niż nie jeden chory. Tak jak na podstawie wypowiedzi „b. bujak” z dużą dozą prawdopodobieństwa założyć mogę iż jest on/ona analitykiem medycznym , tak na postawie wypowiedzi „ lekarzaspecjalisty” ( wcześniejszych i obecnych ) wnioskuję, że facet jeśli nawet ma dyplom , to jest lekarzem w rodzaju pewnego osobnika ze Szczawna Zdrój , którego wiedza i umiejętności ograniczają się jedynie do wypisywania L4.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka